informatii despre hakuyo

Moderatori: gor965, florentiniuga

_lulupescar_
senior
senior

Re: informatii despre hakuyo

Mesaj de _lulupescar_ » 19 Iun 2010, 16:00

Dan Mitranescu scrie:
_lulupescar_ scrie:pt dl dan mitranescu:
modelul de anul trecut de 3.90 cu inel de 40,se vinde la mana a doua cu preturi intre 150-170 ron buc.
cum pot imi da seama ca este mtx 12,si ca nu este modelul de niro?
sau care sunt caracteristicile celor originale..?
am vazut la dvs pe site,v-am trimis si o itrebare dar nu am primit raspuns.
multumesc.
Intre modelul consacrat de MTX (care din acest an se numeste ... 12) si celelalte modele ( MTX 8 si MTX 9 ) sunt diferente clare . Nu se pot confunda. Pana anul trecut a existat un singur model de MTX ( cu 3 variante de inele ) . Nu ai cu ce sa te pacalesti .

In niro nu sunt lansete Hakuyo contrafacute si nici modelul "MTX 12" nu il gasesti.

Incearca sa deschizi pozele si ai sa observi diferentele : http://www.danmitranescu.ro/0_180/-HAKUYO-MTX.php

am inteles.deci tre sa va vizitez la magazin.
pe care imi recomandati dintre mtx 8 si mtx 9?la 3.90 m...sau la 3.60 ramane sa ma hotarasc...

valentin...
Veteran
Veteran

Mesaj de valentin... » 22 Feb 2011, 19:19

eu am avut mtx8 si am fost tare multumit de ele
si acum tot mtx o sa imi cumpar
diferenta intre 8 si 9 e doar la mandrina si culoare
in rest sunt ok
dar iti recomand mtx8

vioril
Veteran
Veteran

Mesaj de vioril » 22 Feb 2011, 22:20

Vali , ca ai facut tata ? ai vandut tot arsenalul ? sa inteleg ca faci up-grade cu MTX 14 ? daca raspunsul e DA , grabeste-te , ca parca mai avea cateva pe la magazin ( Dan M. ) .

valentin...
Veteran
Veteran

Mesaj de valentin... » 22 Feb 2011, 23:53

salut vio
sper ca pana la sfarsitu luni sa ajung la magazin

Matasareanu
junior
junior

Mesaj de Matasareanu » 24 Feb 2011, 23:14

Am citit acest topic de la cap la coada, nu stiu cui comanda Domnul Mitranescu aceste bete, dar unic importator de Hakuyo in Romania este chinezul Dong din Dragonul Rosu (pavilionul 7 daca nu ma insel, in orice caz in zona unde se vand accesorii de pescuit). Pentru preturi la en gros modelul Adoance se invarte la 70 de lei (si cele din 2 si din 3 bucati), modelul FX CARP (din 3 bucati), inca un modelul telescopic foarte misto Hakuyo Vega Tele Carp 3,60 m (tot 70 de lei). MTX -urile nu depasesc 150 de lei. Tot bete de crap : Hakuyo Power Catcher Carp Pro 3,60 m si Hakuyo FX PRO CARP.

Power Catcherul e la 100 de lei, are aceeasi calitate a finisajului cu MTX-ul. Adoance-ul e mai slab calitativ. Betele de crap de la Hakuyo sunt mult peste cele de la Sert (cel putin MTX-ul le bate la fund lejer).

Singurul lucru care merita sa cumparati de la aceasta firma sunt betele de crap, mulinetele, vergile , accesoriile sunt de foarte proasta calitate. Scaunele / paturile / husele de crap sunt bune si ieftine. Mai au si un fir foarte bun care imi scapa cum se cheama. Daca ajungeti acolo va sfatuiesc sa verificati marfa atent cand luati (unele au inele crapate, in special cel de plecare), chinezul nu primeste marfa inapoi si daca te certi cu el uita brusc limba romana. Eu colaborat cu el din 2007. Sper ca aceste informatii sa va fie de un real folos.

Dan Mitranescu
Partener
Partener

Mesaj de Dan Mitranescu » 25 Feb 2011, 01:09

Matasareanu scrie:Am citit acest topic de la cap la coada, nu stiu cui comanda Domnul Mitranescu aceste bete, dar unic importator de Hakuyo in Romania este chinezul Dong din Dragonul Rosu (pavilionul 7 daca nu ma insel, in orice caz in zona unde se vand accesorii de pescuit). Pentru preturi la en gros modelul Adoance se invarte la 70 de lei (si cele din 2 si din 3 bucati), modelul FX CARP (din 3 bucati), inca un modelul telescopic foarte misto Hakuyo Vega Tele Carp 3,60 m (tot 70 de lei). MTX -urile nu depasesc 150 de lei. Tot bete de crap : Hakuyo Power Catcher Carp Pro 3,60 m si Hakuyo FX PRO CARP.

Power Catcherul e la 100 de lei, are aceeasi calitate a finisajului cu MTX-ul. Adoance-ul e mai slab calitativ. Betele de crap de la Hakuyo sunt mult peste cele de la Sert (cel putin MTX-ul le bate la fund lejer).

Singurul lucru care merita sa cumparati de la aceasta firma sunt betele de crap, mulinetele, vergile , accesoriile sunt de foarte proasta calitate. Scaunele / paturile / husele de crap sunt bune si ieftine. Mai au si un fir foarte bun care imi scapa cum se cheama. Daca ajungeti acolo va sfatuiesc sa verificati marfa atent cand luati (unele au inele crapate, in special cel de plecare), chinezul nu primeste marfa inapoi si daca te certi cu el uita brusc limba romana. Eu colaborat cu el din 2007. Sper ca aceste informatii sa va fie de un real folos.
Pentru singura postare pe care o aveti pe acest forum nu pot sa apreciez sensul corect pentru randurile scrise ...
Cu toate acestea am sa incerc sa ma fac eu inteles :

1. Dong nu este "unic importator Hakuyo'' ci este ... Hakuyo !!!
2. Mitranescu este colaborator Hakuyo in privinta imbunatatirii produselor si selectarea acestora pentru piata din Romania.
3. Colaborarea a avut ca punct de plecare lansetele MTX care de la modelul MTX 8 pana la MTX 14 sunt un succes pe piata. Anul acesta vor aparea si mulinete noi care sa se ridice la nivelul lansetelor. Cel putin asta si-a dorit Mitranescu cand a facut "comanda" IMPREUNA CU DONG ... ( O surpriza vor fi si cele doua modele de saci solubili !)
4. Lansetele MTX 12 si MTX 14 nu se gasesc in depozitele din Niro.
5. Produsele Hakuyo au raport calitate-pret foarte bun .
Care este firma pe care o recomandati ca avand preturi mai bune pe produse similare ? Sunt sigur ca aveti una favorita , dar nu cred ca aveti exemple concrete !
6. In Niro este depozitul Hakuyo care nu se adreseaza persoanelor fizice .Produsele care se vand catre acestea au pretul ca si in magazinele partenere Hakuyo.

Daca ati colaborat din 2007 cu Hakuyo sunt surprins ca nu cunoasteti aceste amanunte ...

Matasareanu
junior
junior

Mesaj de Matasareanu » 25 Feb 2011, 10:00

Dan Mitranescu scrie:Pentru singura postare pe care o aveti pe acest forum nu pot sa apreciez sensul corect pentru randurile scrise ...
Cu toate acestea am sa incerc sa ma fac eu inteles :

1. Dong nu este "unic importator Hakuyo'' ci este ... Hakuyo !!!
2. Mitranescu este colaborator Hakuyo in privinta imbunatatirii produselor si selectarea acestora pentru piata din Romania.
3. Colaborarea a avut ca punct de plecare lansetele MTX care de la modelul MTX 8 pana la MTX 14 sunt un succes pe piata. Anul acesta vor aparea si mulinete noi care sa se ridice la nivelul lansetelor. Cel putin asta si-a dorit Mitranescu cand a facut "comanda" IMPREUNA CU DONG ... ( O surpriza vor fi si cele doua modele de saci solubili !)
4. Lansetele MTX 12 si MTX 14 nu se gasesc in depozitele din Niro.
5. Produsele Hakuyo au raport calitate-pret foarte bun .
Care este firma pe care o recomandati ca avand preturi mai bune pe produse similare ? Sunt sigur ca aveti una favorita , dar nu cred ca aveti exemple concrete !
6. In Niro este depozitul Hakuyo care nu se adreseaza persoanelor fizice .Produsele care se vand catre acestea au pretul ca si in magazinele partenere Hakuyo.

Daca ati colaborat din 2007 cu Hakuyo sunt surprins ca nu cunoasteti aceste amanunte ...
Stiu toate amanuntele domnule Mitranescu, ma ocup cu vanzarea de articole de pescuit de vreo 11 ani, si am colaborat cu tot ce misca pe piata asta interna, de la chinezii din Dragon, bijnitarii din Obor ... pana la firme mari de prestigiu. Fac inclusiv import.
Nu as vrea sa imi fac debutul pe acest forum printr-un scandal, nu vreau sa ma cert cu nimeni, doar am citit un topic de 18 pagini si nu mi-a placut ce scria acolo.
Eu am cumparat de la la Dong toata gama Hakuyo (daca vreti pun poze), inca mai am pe stoc cateva bucati, inclusiv MTX. Mulinetele de la Hakuyo sunt trash, la fel firele, carligele, vergile (cele mai proaste din Dragon). Betele sunt, asa cum am spus, extraordinare (din gama produselor ieftine), raportul pret calitate fiind fara egal.
Ca mulinete bune si ieftine recomand Arrow cu gama okuma (ex.Long Bow).

Dong vinde si la bucata fara nici o jena, si din cand in cand mai da si factura (mai ales cand e control). O zi bina, fir intans !

Dan Mitranescu
Partener
Partener

Mesaj de Dan Mitranescu » 25 Feb 2011, 11:18

Este clar ca aveti o rafuiala personala cu Dong care pe mine ma depaseste ...
Problemele pe care le expuneti dvs. sunt valabile pentru toate firmele de profil din Niro.
Fiecare are bune si rele de la produse pana la relatia cu clientii. ( nu stiu de ce-l scoateti in fata numai pe Dong ... )
Multumirea mea este ca pe capitolul lansete ,unde este si cuvantul meu , sunt progrese reale ...
Dupa cum spuneam mai sus , sper sa am o influenta benefica asupra viitoarelor produse de la Hakuyo si acestea sa se ridice la nivelul lansetelor.

Totusi ,pe forum, discutiile se poarta in mare parte despre lansete si in special despre MTX 12 si MTX 14 ...
Mai sunt produse de care nu a pomenit nimeni si sunt foarte bune raport calitate -pret .
-senzorii
-pat
-fir textil fluo (pentru rapitor )
-lingurite
-saci solubili ( cei mai buni de pe piata !!! )
-rod-pod
-umbrele
-lansete rapitor ( cea mai diversificata gama din Niro )
- fire

Mai sunt multe produse , dar macar la acestea le puteti gasi inlocuitor pe piata ? Atentie : cu diferente de pret la aceiasi calitate sau diferente de calitate la acelasi pret. Numai asa se pot face comparatii !

( ex. cu Okuma Longbow nu are sens deoarece nu cunosc mulinete de la Hakuyo cu pret apropiat si tehnologie scazuta )

Discutia poate deveni benefica in sensul imbunatatirii produselor in comparatia cu altele similare. Poate asa o sa reuseasca Dong sa intre in gratiile dvs.

Pentru o mai mare credibilitate puteti spune cum va numiti ?
Este greu sa port un dialog sub influenta gandului ca puteti fi concurenta lui Dong sau un fost angajat nemultumit , o fosta prietena , etc ...
Eu nu am treaba cu aceste lucruri ( ba chiar am o relatie foarte buna cu firmele concurente Hakuyo ) si nici cu trecutul lui Dong :D si nu vreau sa ma implic in discutii subiective.
Multumesc de intelegere.

addi
membru activ
membru activ

Mesaj de addi » 25 Feb 2011, 20:03

Salutare Dane!

Cand pot gasi la magazin urmatoarele produse: scaun reglabil cu manere, husa pt. 4 lansete de 3,9 echipate; se pot rezerva produse?
Daca se poate sa anunti pe forum cand soseste noul stoc.

Adi R.

Matasareanu
junior
junior

Mesaj de Matasareanu » 25 Feb 2011, 20:36

Dan Mitranescu scrie:Este clar ca aveti o rafuiala personala cu Dong care pe mine ma depaseste ...
Problemele pe care le expuneti dvs. sunt valabile pentru toate firmele de profil din Niro.
Fiecare are bune si rele de la produse pana la relatia cu clientii. ( nu stiu de ce-l scoateti in fata numai pe Dong ... )
Multumirea mea este ca pe capitolul lansete ,unde este si cuvantul meu , sunt progrese reale ...
Dupa cum spuneam mai sus , sper sa am o influenta benefica asupra viitoarelor produse de la Hakuyo si acestea sa se ridice la nivelul lansetelor.

Totusi ,pe forum, discutiile se poarta in mare parte despre lansete si in special despre MTX 12 si MTX 14 ...
Mai sunt produse de care nu a pomenit nimeni si sunt foarte bune raport calitate -pret .
-senzorii
-pat
-fir textil fluo (pentru rapitor )
-lingurite
-saci solubili ( cei mai buni de pe piata !!! )
-rod-pod
-umbrele
-lansete rapitor ( cea mai diversificata gama din Niro )
- fire

Mai sunt multe produse , dar macar la acestea le puteti gasi inlocuitor pe piata ? Atentie : cu diferente de pret la aceiasi calitate sau diferente de calitate la acelasi pret. Numai asa se pot face comparatii !

( ex. cu Okuma Longbow nu are sens deoarece nu cunosc mulinete de la Hakuyo cu pret apropiat si tehnologie scazuta )

Discutia poate deveni benefica in sensul imbunatatirii produselor in comparatia cu altele similare. Poate asa o sa reuseasca Dong sa intre in gratiile dvs.

Pentru o mai mare credibilitate puteti spune cum va numiti ?
Este greu sa port un dialog sub influenta gandului ca puteti fi concurenta lui Dong sau un fost angajat nemultumit , o fosta prietena , etc ...
Eu nu am treaba cu aceste lucruri ( ba chiar am o relatie foarte buna cu firmele concurente Hakuyo ) si nici cu trecutul lui Dong :D si nu vreau sa ma implic in discutii subiective.
Multumesc de intelegere.
Nu am nimic cu el, Doamne fereste ! Doar ca exista impresia asta ca betele astea ar fi cazute din luna. Daca cititi cu atentie ce am scris mai sus, am laudat betele de crap (MTX si alte modele), scaunele, firele de crap etc, produse ieftine, nete superioare unor produse "de fite", care costa o gramada de bani si uneori mult mai slab calitative (a se citi sectiunea "De evitat").
Nu sunt nici fost angajat / iubita (am ras), doar am vrut sa adaug niste informatii utile (cred eu) colegilor de forum pescari. Nu am conflicte cu nimeni.
Ma bucur ca va aduceti aportul la imbunatatirea produselor, mai ales la mulinete e de lucrat.
Am sa impartasesc din umila mea experienta membrilor acestui forum si pe sectiunea "de evitat" ca si acolo e mult de discutat.
In speranta unei primaveri timpurii ... FIR INTINS !

addi
membru activ
membru activ

Mesaj de addi » 05 Mar 2011, 10:19

addi scrie:Salutare Dane!

Cand pot gasi la magazin urmatoarele produse: scaun reglabil cu manere, husa pt. 4 lansete de 3,9 echipate; se pot rezerva produse?
Daca se poate sa anunti pe forum cand soseste noul stoc.

Adi R.
Vesti noi?

Scrie răspuns

Înapoi la “Undite si lansete”