pescuit de halloween (sarbatoarea mortilor )
Moderator: vali003
pescuit de halloween (sarbatoarea mortilor )
Dupa iesirile , pe degeaba , cum mai spunem cind nu prindem nimic , am revenit la zona de suflet , Long Sault si am fost rasplatit , in 4 ore 5 bucati , cel mai mare 15,5 kg. Ce pacat , am fost singur si nu a avut cine sa-mi faca o poza , dar cel putin am pozat eu pe cel mai mare . Saptamina viitoare se incalzeste timpul , am uitat sa va spun , acum doua zile a puso de 5-6 cm. de zapada , dar se pare saptamina viitoare se duce la 10-12 c. si am sa fac o iesire de doua zile ,si cu ceva filmari .
Re: pescuit de halloween (sarbatoarea mortilor )
Un crap foarte frumos, rar vezi crapi asa frumos colorati in perioada asta. Fire intinse la urmatoarea partida.
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
pare micut asa pozat in mincioc
always think like a fish
Valiiii,cand se gata la voi pescuitul?Sau au inviat de ..Haloween..Ai avut masca ..pe balta...seminte de dovleac gaurit,ceva? Fir intins...ca vaz ca mai arunci cat de cat !
Timer , nu am avut nici masca , nici seminte , dar am avut ceva mai important , niste zeama de pere , care ma mai incalzit si se pare ca lea placut si lor .
- cristea radu
- senior
foarte frumos Vali. Era buna si o palinca de Ardeal(tuica de prune adevarata).NUMAI BINE SI FIR INTINS
- CaRp-HuNtEr
- membru activ
Salut Valivali003 scrie: Ce pacat , am fost singur si nu a avut cine sa-mi faca o poza , dar cel putin am pozat eu pe cel mai mare
incearca sa iei cu tine la pescuit un bidon ceva pe care sa pui aparatul de fotografiat ,eu asa fac si imi fac poze cand sant singur ,e adevrat ca e greu dar pana cand sant multumit de poza cred ca fac cel putin 10 ,in poza asta care am puso in spate se vede aia alba sau aia albastra,pe aia imi pun aparatul si dai bataie
Multumesc , am sa incerc .
Bidon de palinca?