O sugestie
- TheToillet
- junior
O sugestie
O sugestie de momeala pentru caras si ciortan...
- Lazar Mihai
- membru activ
Re: O sugestie
30%soia+20%strot floarea soarelui+20%spartura porumb+30%malai
Fratilor inainte sa postati, verificati acordul subiectului cu predicatul , cu cati de "i" se scrie un cuvant (mai ales la sfarsitul lui), si unde se pune cratima si unde nu (-) .
Asta ce-i ...nada sau momeala ? ...30%soia, de care...faina sau boabe?Lazar Mihai scrie:30%soia+20%strot floarea soarelui+20%spartura porumb+30%malai
- Lazar Mihai
- membru activ
Am vrut prima oara sa ii raspund : Viermusi, dar cred ca era o aroganta fiind intrebarea la Mamaliga i-am spus ceva clasic pe care il foloseam acum 12,13 ani in liceu si rupeam la undita:D Nu conteaza granulatia soiei
Fratilor inainte sa postati, verificati acordul subiectului cu predicatul , cu cati de "i" se scrie un cuvant (mai ales la sfarsitul lui), si unde se pune cratima si unde nu (-) .
Decat sa te mai complici sa iti faci propria nada mai bine mergi si iti cumperi gata preparata .TheToillet scrie:O sugestie de momeala pentru caras si ciortan...
Ca la urma important e sa aduci pestele la tine dupa aceea o sa-l prinzi si la viermusi sau la coca de mamaliga etc .
Daca gresesc corectati-ma!
Nu uita spune STOP BRACONAJULUI
Si in rest Fir intins !
Si in rest Fir intins !