io cre ca chema SMURDA ca io nu sunt dala care sa uita la boys !florentiniuga scrie:Mi-a zis ca nu-i plac sirenele, ca pe ultima care l-a luat la plimbare (direct din carciuma grecului) o chema SMURD. I-a vazut ecusonul intr-un moment de luciditate.
Votati Gogu- Moderator !
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
-
- VIP+++
Re: Votati Gogu- Moderator !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
-
- VIP+++
la anu ? da da ce sa te grabesti si sa gresesti , mai bine scriemi la pastele cailor !craparulsef scrie:Nea Gogule am trimis catra matale scrisoare idilica, da au sters postarea unii da nu au ce face ... iti mai scriu la anu !!!
pss
sper sa sti da gluma ca daca nu, te rog sami scri mai repede , la sfantu asteapta !
-
- VIP+++
adica ce crezi matale ca io daca sunt pa targa imi mai arde sa ma uit la tzatzele la asistenta ? jame si niciodata ! io daca ma simt rau fac ultimu efort sa vad daca aia are buci misto , si dupa aia pot sa mor linistit !stefan_kwr scrie:Nu cred ca-l interesa prea mult ecusonul, se uita la altceva...florentiniuga scrie:Mi-a zis ca nu-i plac sirenele, ca pe ultima care l-a luat la plimbare (direct din carciuma grecului) o chema SMURD. I-a vazut ecusonul intr-un moment de luciditate.
-
- VIP+++
pssgogu steriade scrie:adica ce crezi matale ca io daca sunt pa targa imi mai arde sa ma uit la tzatzele la asistenta ? jame si niciodata ! io daca ma simt rau fac ultimu efort sa vad daca aia are buci misto , si dupa aia pot sa mor linistit !stefan_kwr scrie:Nu cred ca-l interesa prea mult ecusonul, se uita la altceva...florentiniuga scrie:Mi-a zis ca nu-i plac sirenele, ca pe ultima care l-a luat la plimbare (direct din carciuma grecului) o chema SMURD. I-a vazut ecusonul intr-un moment de luciditate.
bah voi ati incercat sa cetiti topicu asta da la capat ? io tot incerc da ma bufneste rasu ! care ascris toate astea nu ie oameni seriosi sa mori o ! daia nu mai merge sondaju ca mati atras in directia opusa greseliii si nu mai ma alege nimeni daca batem campiile !