Sorine nu ti-a inghetat firul in apa frate ...la ce Doamne iarta-ma ai mai pescuit ???sorprodan scrie:uite bre,, p-aci pe la km 666 ,,, al DIAVOLULUI,,,,,,, si ca sa nu mai fim off- topic , la mine DUNAREA a scazut 2 metri fata de saptamana trecuta,,,,, am sa ies pe apa ,,,,passat scrie:sorprodan am si eu o intrebare din ce parte a tarii esti ? pe unde iti faci viata pe dunare ce locatie? in mare !
DUNAREA
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
- cosmin mihut
- Veteran
Re: DUNAREA
MERCEDES S
azi am fost la DUNARE , cota 290 la km 666, destul de mica fata de ultima iesire, destul de cald insa ,nici un tac la salau nimik. parca nu ar fi peste,,,,,la plecare am facut cateva poze cu canalul ce vine din DUNARE,,,, singura portiune dezgetata, din cauza izvoarelor de pe fund , cred,,,,,,,,,,cosmin mihut scrie:Sorine nu ti-a inghetat firul in apa frate ...la ce Doamne iarta-ma ai mai pescuit ???sorprodan scrie:uite bre,, p-aci pe la km 666 ,,, al DIAVOLULUI,,,,,,, si ca sa nu mai fim off- topic , la mine DUNAREA a scazut 2 metri fata de saptamana trecuta,,,,, am sa ies pe apa ,,,,passat scrie:sorprodan am si eu o intrebare din ce parte a tarii esti ? pe unde iti faci viata pe dunare ce locatie? in mare !
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
iesirea pe dunare fara nici o prezentare , insa pe canalul de irigatii au punctat in locul salaului 3 dintoase,,,,,,,,,
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
- coool_marius
- senior
Salutari ,
Am fost saptamana trecuta , joi seara , pe Dunare ... pe la Portile de fier 2 ... sub barajul de la Tiganasi .
Am ajuns dupa amiaza pe la ora 17 ... am luat pe streamere alb cu rosu vreo 3 avati la 2 kg bucata . De asemenea , dupa ce s-a lasat intunericul am bagat vreo 3 bete la fund la carasel viu si am luat vreo 7 mihalt`i frumusei de vreo 40..50 cm ... asta de la ora 19 .. 23 . Accesul cu masina de la drumul principal pana pe malul apei ... vreo 800 m ... durere si prapad .
Am fost saptamana trecuta , joi seara , pe Dunare ... pe la Portile de fier 2 ... sub barajul de la Tiganasi .
Am ajuns dupa amiaza pe la ora 17 ... am luat pe streamere alb cu rosu vreo 3 avati la 2 kg bucata . De asemenea , dupa ce s-a lasat intunericul am bagat vreo 3 bete la fund la carasel viu si am luat vreo 7 mihalt`i frumusei de vreo 40..50 cm ... asta de la ora 19 .. 23 . Accesul cu masina de la drumul principal pana pe malul apei ... vreo 800 m ... durere si prapad .
Marius
Dr.Tr.Severin
Dr.Tr.Severin
bravo tie ,,, eu incerc saptamana asta sa ies la in salau,,, locul e secretcoool_marius scrie:Salutari ,
- oL_feeLing
- utilizator
Nu se mai duce nimeni la pescui la dunare mah?
- craparulsef
- Veteran
Eu, peste aproximativ 2 ore ! Încerc la un avat în faţa casei !oL_feeLing scrie:Nu se mai duce nimeni la pescui la dunare mah?
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
- coool_marius
- senior
vedeti sa iesiti pe poarta afara ... sa nu dati din curte , ca se agata in praguricraparulsef scrie:Eu, peste aproximativ 2 ore ! Încerc la un avat în faţa casei !oL_feeLing scrie:Nu se mai duce nimeni la pescui la dunare mah?
glumeam ...
cum merge dunarea pe acolo ? misca ceva ? aici , in zona noastra e apa limpede ca lacrima si nu pune gura nimic .
peste 2 sapt ma intalnesc u Dl Ivan sa mergem la o partida de 2 zile la stiuka ... concurs cica - STREAMER vs. VOBLER/LINGURA :d:d:d ... Avem o locatie buna , unde sper sa facem ceva frumos .
Marius
Dr.Tr.Severin
Dr.Tr.Severin
- craparulsef
- Veteran
Şi la noi, e o situaţie asemănătoare ... am fost. am încercat, dar nu am învins! Mă bucur mult pentru ce va-ţi propus, abia aştept rezultatele!coool_marius scrie:...
cum merge dunarea pe acolo ? ...
peste 2 sapt ma intalnesc u Dl Ivan sa mergem la o partida de 2 zile la stiuka ... concurs cica - STREAMER vs. VOBLER/LINGURA :d:d:d ... Avem o locatie buna , unde sper sa facem ceva frumos .
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
azi am fost pe dunare ,,,,, nu-s acasa acum dar o sa revin cu poze,,,,,,,
sorprodan scrie:azi am fost pe dunare ,,,,, nu-s acasa acum dar o sa revin cu poze,,,,,,,
buna seara.as dori sa stiu si eu cam cand incepe somnul sa manance la dunare?bineinteles,sper sa fie pana in prohibitie...am fost anul trecut in toamna,la dunare la pescuit la somn cu unmic grup de amici,si sincer...am ramas impresionat.m-am hotarat sa merg din acest an,dar cu cine merg nu prea are experienta...si mult mai in special ma intereseaza zona oltenita...sunt din bucuresti si acum la inceput nu as vrea sa merg foarte departe si fara sa stiu prea multe despre pescuitul somnului la dunare...sunt numai ochi si urechi.cu respect
niciodata nu spun NICIODATA...
ieri pe DUNARE
??
aici stateau salaii,,,,,,