donez revistele AVP .......doar in Bucuresti
Moderatori: mini_mic, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- Madalin Dirla
- Veteran
donez revistele AVP .......doar in Bucuresti
Donez toate revistele care le detin pana acum AVP,sunt ceva,le donez doar celor care doresc sa le citeasca nu pt. maculatura!
Re: donez revistele AVP .......doar in Bucuresti
cred ca un copil ar fi cel mai castigat la aceasta donatie ... mai ales unul care vrea sa devina pescar...
- Madalin Dirla
- Veteran
asa este Dragos........sper sa ii fie de folos viitorului propietarDragos85 scrie:cred ca un copil ar fi cel mai castigat la aceasta donatie ... mai ales unul care vrea sa devina pescar...
- sece4u20
- senior
pacat ca numai pt bucuresti ca voiam si eu sa le citesc pentru ca nu mi-am permis pana acum sa le cumpar.
- SzylaRd.
- membru activ
GATA - Ma mut in bucuresti...
Daca Nu Stii Ce Cauti, Atunci Nu Mai Cauta!
Okuma Ergosense 2.10m / 0-6gr & Okuma Aquios 1500 FD
http://ioo-szilard.blogspot.com/
Okuma Ergosense 2.10m / 0-6gr & Okuma Aquios 1500 FD
http://ioo-szilard.blogspot.com/
Madaline , platesc eu transportul , trimitele lui sece4u20 , ia legatura cu el , iar mie dami pe PM adresa ta .
- Madalin Dirla
- Veteran
Lasa Vali ca nu-i bai,nu trebuie sa-mi dai nimik,o sa iau legatura cu el si am sa i-le trmit.\vali003 scrie:Madaline , platesc eu transportul , trimitele lui sece4u20 , ia legatura cu el , iar mie dami pe PM adresa ta .
@sece4u20
Vezi ca peste 2 saptamani te ascult sa vad daca le-ai citit .
Trimite-mi MP cu adresa ta!!
- iulian petre
- Veteran
dupa ce le primesti mi le trimiti mie la juma de pret . Madaline eu stau in bucuresti asa ca dami/le mie si eu trimit banii lui
- Madalin Dirla
- Veteran
- sece4u20
- senior
sunt incantat sa pot sa rasfoiesc asemenea reviste. sunt incepator in ale crapului si vreau sa asimilez cat mai multa informatie.
va multumesc pentru gest atat lui madalin cat si lui vali.
va multumesc pentru gest atat lui madalin cat si lui vali.
Pai mai Iulica , tie i-ti mai trebuie sa citesti de ale pescuitului ?????? Pai tu esti profesor , lasa pe altii sa se documenteze , Madalin , eu nu am vrut sa-ti fortez mina , omul a spus cinstit ca nu i-si permite sa le cumpere , nu sint plin de bani , dar i-mi pot permite un astfel de ajutor , in special pentru un incepator in ale tagmei noastre , ca sa nu ramin dator , dau o sticla de ce i-ti place tie cind ajung pe la voi .iulian petre scrie:dupa ce le primesti mi le trimiti mie la juma de pret . Madaline eu stau in bucuresti asa ca dami/le mie si eu trimit banii lui
- Madalin Dirla
- Veteran
Lasa Vali,noi sa fim sanatosi,pe sece4u20 il fac pescar.................dar sa nu ma mai "intepe" pe un alt topic ca nu-i frumos ,stie el la ce ma refer ..............nu de alta dar le stric topicul !!!vali003 scrie:Pai mai Iulica , tie i-ti mai trebuie sa citesti de ale pescuitului ?????? Pai tu esti profesor , lasa pe altii sa se documenteze , Madalin , eu nu am vrut sa-ti fortez mina , omul a spus cinstit ca nu i-si permite sa le cumpere , nu sint plin de bani , dar i-mi pot permite un astfel de ajutor , in special pentru un incepator in ale tagmei noastre , ca sa nu ramin dator , dau o sticla de ce i-ti place tie cind ajung pe la voi .iulian petre scrie:dupa ce le primesti mi le trimiti mie la juma de pret . Madaline eu stau in bucuresti asa ca dami/le mie si eu trimit banii lui
- sece4u20
- senior
imi cer scuze madalin ca te-am ''intepat'' dar nu ala a fost scopul. si era alt topic nu se pune ...
-
- Veteran
frumoasa alegere doi pescari la inceput de drum si unu chiar il cunosc personal iar pe celalalt stiu ca isi doreste mult si e ambitios dar partea financiara nu il sustine deocamdata dar poate va reusi si va deveni un pescat bunsece4u20 scrie:imi cer scuze madalin ca te-am ''intepat'' dar nu ala a fost scopul. si era alt topic nu se pune ...
- Madalin Dirla
- Veteran
abia acum le-am scos de la naftalina revistele pt. a le trmite,zilele astea pleaca la destinatari.........cu scuzele de rigoare pt. intarziere.davidnicolaie scrie:frumoasa alegere doi pescari la inceput de drum si unu chiar il cunosc personal iar pe celalalt stiu ca isi doreste mult si e ambitios dar partea financiara nu il sustine deocamdata dar poate va reusi si va deveni un pescat bunsece4u20 scrie:imi cer scuze madalin ca te-am ''intepat'' dar nu ala a fost scopul. si era alt topic nu se pune ...