Dan Mitranescu scrie:mirceasd scrie:Dan Mitranescu scrie:
Eu nu pot sa zic ca nu dau doi bani pe pescuitul de relaxare
chiar daca nu o sa ma vezi niciodata in aceasta situatie. Este ca si cum i-ai cere unei doamne de pe centura sa faca dragoste .
Avem si motivatii diferite ,eu doar placerea pescuitului ,dvs placerea plus promovarea
.
La mine "placerea" a fost cu multi ani inaintea "promovarii" si acum s-a transformat in "a ma intrece " intr-o competitie sportiva.
Comertul ( referirea facuta ) se poate face de acasa foarte bine si mult mai sigur nu stand in standuri de cativa metrii patrati ,zile intregi, la +35 grade sau cand apa ingheata .
"Promovarea" vine de la sine si cred ca este mult mai reala ca atunci cand dai cateva sute de euro pe un banner... este scuza mea ca sa plec de acasa !
Mii de scuze ,nu as fi vrut sa fi luat postul meu ca pe un afront personal pentru ca de fapt nu a intentionat sa fie.
Apreciez dedicatia dumneavoastra competitiei sportive ,dedicatie pe care eu sigur nu o am ,si pana la urma daca competitia sportiva reprezinta placerea dumneavoastra atunci foarte bine,
Oricum este si in interseul nostru celor multi dar comozi ,ce ne-am face noi in zilele lungi de iarna daca nici nu am privii la competitiile de pescuit ,acolo unde dvs pescarii de competitie .pe orrice vreme,zile intregi fara de somn si alte comoditati nu ati fi la posturi ?
Cat despre promovarea prin puterea exemplului sunt cu totul de acord ,este mult mai usor sa dai cateva sute de euro pe un banner.
Dar ... pe banner trebuie sa scrie un produs ,eventual o firma ,ceea ce in cazul lui Hakuto si MTX14 ,numele si produsul nu inseamna nimic altceva decat DAN MITRANESCU si munca lui.
Intr-un alt post am spus ca admir aceasta munca foarte mult si am spus ca multi altii care comercializeaza produsele Hakuyo profita de pe urma muncii dumneavoastra si ar trebui sa vi se ofere procent din beneficii.
In orice caz domnule Mitranescu v-am incadrat la rubrica "ASA DA" ,respect placerea dvs competitionala ,apreciez promovarea prin exemplu propriu la produsele de nisa si va doresc in continuare pesti multi si mari daca se poate.
Cat despre mine chiar de nu prind nici un baboi ,dar ziua-i lina ,si iarba grasa cosider partida de pescuit ca reusita,
Poate ca de aceea Anglia nu doreste varfuri si are public tinta oameni ca mine pentru comercializarea produselor .pentru ca au invatat ca middle person care sunt multi si cu multe frustrari si stres cat cuprinde cheltuiesc pe un hobby mult mai mult decat celelalte categorii sociale ,sa nu uitam ca acolo Adam Smith a inventat prima teorie economica ca stiinta si tot acolo s-a pus la punct si economia "o centima " care a adus profituri colosale numai datorita pragului psihologic al faptului ca omul gandeste ca produsul costa mai putin de o suta cand el costa de fapt 99,99 (practic o suta)
Respecte si fire intinse.
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.