canepa
Moderator: florentiniuga
- sky_sergiu
- membru activ
canepa
am si eu o intrebare : am fiert ieri niste canepa si a trebuit sa-mi aman plecarea cu inca o zi e vreo problema daca tin canepa in apa ei de fiertura? deocamdata ea inca pare buna dar mi-e frica de surprize pana la noapte :-s
- george-alexandru
- Veteran
Re: canepa
pune/o la rece in frigider
- sky_sergiu
- membru activ
am bagat oala acum in frigider imi e mai mult frica de uleiul ala sa nu se strice ca semintele arata si miros f bine in continuare oricum oala a stat acoperita de ieri in continuu deci n`a luat foarte mult aer
ce parere aveti si care e diferentza la pescuit intre canepa fiarta si cea incoltita
- iulian petre
- Veteran
canepa cand o fierbi incolteste..... ....mai ales daca mai adaugi 2-3 linguri de sare.....
Iulian sau George,spuneti-mi si mie cum faceti voi cu canepa?
O fierbeti voi sau o luati gata preparata? Intreb pt ca am luat preparata de C... Exp... si mirosea a otet... si nu am vrut sa o folosesc ca sa nu stric mixul.
Multumesc.
O fierbeti voi sau o luati gata preparata? Intreb pt ca am luat preparata de C... Exp... si mirosea a otet... si nu am vrut sa o folosesc ca sa nu stric mixul.
Multumesc.
- Butaru Gabriel
- Veteran
Este mult mai bine daca o fierbi tuvali scrie:Iulian sau George,spuneti-mi si mie cum faceti voi cu canepa?
Multumesc.
- AcidAzotic
- membru activ
Spuneti-mi cum se prepara canepa prajita.
Cum se foloseste canepa in momeli(prajita,fiarta etc)?Si care ar fi cea mai adecvata reteta(incluzand canepa in compozitia momelii), pentru pescuitul la caras,crap..?Va multumesc pentru eventualele raspunsuri!
- george-alexandru
- Veteran
salut ,o preparam noivali scrie:Iulian sau George,spuneti-mi si mie cum faceti voi cu canepa?
Multumesc.
- george-alexandru
- Veteran
o prajesti la fel ca pe semintele de floarea soarelui la cuptor dupa care o tasnesti.AcidAzotic scrie:Spuneti-mi cum se prepara canepa prajita.
- george-alexandru
- Veteran
prajita in mixuri de naditor si incoltita(fiarta)in amestec de seminte,simpla sau in mixurile de naditor.timer scrie:Cum se foloseste canepa in momeli(prajita,fiarta etc)?Si care ar fi cea mai adecvata reteta(incluzand canepa in compozitia momelii), pentru pescuitul la caras,crap..?Va multumesc pentru eventualele raspunsuri!
Am și eu o întrebare care, pentru unii poate fi considerată deplasată. De unde pot achiziționa cânepă, nefiartă și neprăjită? Nu mă refer la magazinele de profil, unde cânepa este destul de scumpă.
Mulțumesc pentru sfat.
Soluția era chiar mai aproape decât mă așteptam. Astăzi, în timp ce făceam cumpărăturile prin cartier, am văzut un magazin mic, de 2/2mp, cu hrană pentru animale de companie și am intrat. L-am întrebat pe vânzătorul/patron dacă cumva din întâmplare achiziționează și cânepă. După ce m-a cercetat din cap până-n picioare, uitându-se insistent în ochii mei să vadă dacă nu cumva am nevoie de o doză (în zonă s-a închis un magazin de etnobotanice), mi-a dat vestea. Achiziționează cânepă la saci de 25 de kg și vinde și la kg cu 7 lei/kg. Nu avea pe stoc dar a promis că o să aducă. Binențeles că m-am abonat la următorul sac și i-am spus și pentru ce-mi trebuie.
Soluția era chiar mai aproape decât mă așteptam. Astăzi, în timp ce făceam cumpărăturile prin cartier, am văzut un magazin mic, de 2/2mp, cu hrană pentru animale de companie și am intrat. L-am întrebat pe vânzătorul/patron dacă cumva din întâmplare achiziționează și cânepă. După ce m-a cercetat din cap până-n picioare, uitându-se insistent în ochii mei să vadă dacă nu cumva am nevoie de o doză (în zonă s-a închis un magazin de etnobotanice), mi-a dat vestea. Achiziționează cânepă la saci de 25 de kg și vinde și la kg cu 7 lei/kg. Nu avea pe stoc dar a promis că o să aducă. Binențeles că m-am abonat la următorul sac și i-am spus și pentru ce-mi trebuie.