mixuri
Moderator: florentiniuga
Re: mixuri
Se poate schimba mixul cu alt produs care sa iti tina locul atunci cand se fac bulgarii ? ...
de exemplu am porumb,grau,spartura,canepa etc. si vreau sa fac bulgari ... ce pot pune inafara de mix ? :?
de exemplu am porumb,grau,spartura,canepa etc. si vreau sa fac bulgari ... ce pot pune inafara de mix ? :?
Re: mixuri
Nu trebuie neaparat sa folosesti mix de bile cind faci bulgarii ,poti folosi tot felu de amestecuri de faini (de seminte sau de carne,peste)sau gata cumparate la punga ....mix ii si punga cu nada cumparata de la magazin sau facuta de tine...
Fir intins!
Re: mixuri
.......
- florentiniuga
- Master Admin
- Mesaje: 4649
- Membru din: 19 Noi 2007, 22:04
- Localitate: Bucuresti
- Contact:
Re: mixuri
Da, poti folosi doar cauciuc pentru crap. Este un soi de faina care leaga orice amestec de seminte, fara sa mai folosesti alt mix sau mai ai varianta unei faini din... ceva, exemplu malai fin, faina de soia, de orez, etc. pe care o amesteci cu proteina lactica. Nu pot sa-ti spun proportia dar incearca pana se leaga bulgarele.Adyi scrie:Se poate schimba mixul cu alt produs care sa iti tina locul atunci cand se fac bulgarii ? ...
de exemplu am porumb,grau,spartura,canepa etc. si vreau sa fac bulgari ... ce pot pune inafara de mix ? :?
Re: mixuri
salut!
pentru cei interesati, la hornbach
are canepe la pretul de 5ron/kg.
toate cele bune!
pentru cei interesati, la hornbach
are canepe la pretul de 5ron/kg.
toate cele bune!
Re: mixuri
Ptr a lega bulgari de seminte, folosesti pesmete, leaga si ingheaga perfect...si mai e si ieftin
- bujor marius
- senior
- Mesaje: 200
- Membru din: 04 Noi 2008, 03:12
Re: mixuri
carprom scrie:Ptr a lega bulgari de seminte, folosesti pesmete, leaga si ingheaga perfect...si mai e si ieftin
mai exact?...ce vreti sa spuneti (pesmet)..nu am inteles bine....!!!
Re: mixuri
Pai nu stii ce este Faina de pesmete ? Hm...cum sa-ti explic ? In germana se numeste Paniermehl
Re: mixuri
Paine uscata si facuta faina
Nu vreau sa fac reclama , dar asa am gasit poza , cum se gaseste in magazine .
Nu vreau sa fac reclama , dar asa am gasit poza , cum se gaseste in magazine .
Re: mixuri
bujor marius scrie:carprom scrie:Ptr a lega bulgari de seminte, folosesti pesmete, leaga si ingheaga perfect...si mai e si ieftin
mai exact?...ce vreti sa spuneti (pesmet)..nu am inteles bine....!!!
nu stii ce e ala pesmet?
Re: mixuri
Salut. Orice tip de paine care se usuca devine pesmet sau cum a scris Ion Creanga posmagi( Da is muieti posmagii). Paine mai veche se usuca la cuptor se piseaza si se obtine pesmet care e folosit in arta culinara la prepararea diverselor sortimente de mancaruri si prajituri.
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!
- Adam Mihai
- membru activ
- Mesaje: 123
- Membru din: 18 Mar 2009, 20:18
- Localitate: Bucuresti
- Contact:
Re: mixuri
Am incercat-o si eu si chiar imi da rezultate ... Te sfatuiesc sa o incerci si tuiulian petre scrie:atract squid & octopus SBS 120 ml
-aroma squid & octopus SBS 20 ml
-betaina 3 linguri mari
-whisky link 100 ml
-amino-ppc 30 ml
-attractamino 30 ml
-------------------------------Pentru prepararea porumbului, putem folosi aceasta reteta de ingrediente , care este suficienta pentru prepararea a 3-4 kg de porumb. Mai intai trebuie fiert porumbul uscat pana incep sa crape primele boabe. Apoi se rastoarna porumbul fiert intr-o galeata cu capac, se adauga substantele, se completeaza cu apa fierbinte pana se acopera boabele, apoi se amesteca periodic timp de 24 de ore...... fir intis
ps -poti folosi ce arome doresti ...
ACEASTA RETETA ESTE SCRISA DE VLADUT MATEIANU.... ..
!!! F!R !NT!NS !!!
- arhanghelu
- membru activ
- Mesaje: 118
- Membru din: 02 Dec 2009, 17:45
- Localitate: Bucuresti
Re: mixuri
m33hay scrie:Am incercat-o si eu si chiar imi da rezultate ... Te sfatuiesc sa o incerci si tuiulian petre scrie:atract squid & octopus SBS 120 ml
-aroma squid & octopus SBS 20 ml
-betaina 3 linguri mari
-whisky link 100 ml
-amino-ppc 30 ml
-attractamino 30 ml
-------------------------------Pentru prepararea porumbului, putem folosi aceasta reteta de ingrediente , care este suficienta pentru prepararea a 3-4 kg de porumb. Mai intai trebuie fiert porumbul uscat pana incep sa crape primele boabe. Apoi se rastoarna porumbul fiert intr-o galeata cu capac, se adauga substantele, se completeaza cu apa fierbinte pana se acopera boabele, apoi se amesteca periodic timp de 24 de ore...... fir intis
ps -poti folosi ce arome doresti ...
ACEASTA RETETA ESTE SCRISA DE VLADUT MATEIANU.... ..
Intrebari:
1. Se poate folosi reteta in aceasta perioada ?
2. Cata canepa pot folosi la 1kg. de porumb ?
3. Seminte de anason pot folosi in aceasta reteta; si in ce cantitate la 1kg. de porumb ?
- arhanghelu
- membru activ
- Mesaje: 118
- Membru din: 02 Dec 2009, 17:45
- Localitate: Bucuresti
Re: mixuri
Niciun raspuns , se pare ca toti sunteti plecati la peste si in cazul acesta nu va pot dori decat FIR INTINS. La peste vreau sa merg si eu sambata unde vreau sa folosesc reteta de mai sus, dar nu am habar daca este pentru aceasta perioada si daca mai pot fi adaugate si alte ingrediente(canepa, anason).
Sau poate cunoasteti dumneavoastra o alta reteta "prinzatoare" ???
Ps: eu sunt mai la inceput cu ale crapului.
Sau poate cunoasteti dumneavoastra o alta reteta "prinzatoare" ???
Ps: eu sunt mai la inceput cu ale crapului.
- arhanghelu
- membru activ
- Mesaje: 118
- Membru din: 02 Dec 2009, 17:45
- Localitate: Bucuresti
Re: mixuri
Chiar nimeni nu ma poate ajuta cu un raspuns !!!???