Telescopica sau mufata
Moderatori: gor965, florentiniuga
- alexandru cristian
- utilizator
Telescopica sau mufata
Ce parere aveti, care sunt lansetele cele mai fiabile, mai usor de intretinut si mai comode si pe balta si pe rau , atat pt. stationar cat si pt. spinning ??
Re: Telescopica sau mufata
Mai fiabile - cele din bucatialexandru cristian scrie:Ce parere aveti, care sunt lansetele cele mai fiabile, mai usor de intretinut si mai comode si pe balta si pe rau , atat pt. stationar cat si pt. spinning ??
Mai usor de intretinut - ambele
Mai comode (doar la transport) - cele telescopice
... fiind vorba de lansete destul de scurte (fata de cele de crap) cred ca cele din bucati sunt net superioare !
- marian_popescu
- Veteran
Re: Telescopica sau mufata
eu am renuntat de ceva vreme la cele din bucati pentru crap. doar marker-ul il am din bucati, nu am gasit nicio telescopica sa corespunda pt marker. imi fac treaba foarte bine cu ele, lansez bine si sunt foarte comode la transport. plus ca imi pot lega monturile de acasa, util in partidele scurte. doar pt spin si pt dunare am din bucati. pana si sheffield-ul il am telescopic, un lineaeffe de 4 metri, 5-20 de grame, 9 inele, foarte usor si rezistent (am dat cteno la 4 kg afara, cu fir de 0,15)
spod-ul tot telescopic (3,60 metri, 3,5 lbs) il am, dau mai departe cu bulgari cu el decat dadeam cu raposatul sert powerspod. singura problema: prea rigid pt racheta si pierd mult din nada in zbor
daca sunt de calitate, se merita si telescopicele
spod-ul tot telescopic (3,60 metri, 3,5 lbs) il am, dau mai departe cu bulgari cu el decat dadeam cu raposatul sert powerspod. singura problema: prea rigid pt racheta si pierd mult din nada in zbor
daca sunt de calitate, se merita si telescopicele
Fishing is life. The rest...just details