Chiar sunt curios sa vad ce iese din sondajul asta !
![smile :)](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/1.gif)
Moderatori: gor965, florentiniuga
Pai nu...in mod normal, ceva trebuie sa predomine in decizia de a alege !...trebuie sa fie o calitate la care n-ai renunta in favoarea altora !pharaoh scrie:O combinatie intre toate 3
Mda...nici eu nu prea pot sa aleg decat o varianta care sa le intruneasca pe toate.Cel putin sa se apropie...pharaoh scrie:O combinatie intre toate 3
Intrebarea nu este despre ce calitati vreti sa aiba lanseta in general ci care-i calitatea predominanta ! Ca sa dau un exemplu : pescuiesc in general in distante mici, n-are nici un rost sa-mi iau Hi-S200 si-atunci prefer o lanseta sensibila (daca e si usoara si subtire, e si mai bine) ! Intrebare din sondaj fare referire la primul gand (sentiment, parere, nu stiu cum sa-i spun) cu care intra un cumparator in magazin sa-si ia o lanseta ! Vroiam sa vad proportia celor care aleg lansetele in functie de feeling, pret, sau veleitatile tehnice de long cast ! ...ma gandesc ca astea sunt principalele criterii de selectie !Daywalker scrie:.....................
E greu sa gasesti macar un produs care sa fie perfect si sa intruneasca toate cerintele cumpartorului .......
Si ai gasit ceva de compromis ptr. cele 2 stiluri de pescuit, sau ai 2 seturi de lansete ?Costi P scrie:Eu unul sunt "pro" finete, adica subtiri, finute, cu actiune progresiva...asta cand pescuiesc de placere !
In concursuri este total diferita treaba...totul este distanta, putere si viteza.
Ale mele personale sunt pt placere: Shimano xtr-a ...in concursuri folosim Hakuyo...sunt exact ce trebuiegor965 scrie:Si ai gasit ceva de compromis ptr. cele 2 stiluri de pescuit, sau ai 2 seturi de lansete ?Costi P scrie:Eu unul sunt "pro" finete, adica subtiri, finute, cu actiune progresiva...asta cand pescuiesc de placere !
In concursuri este total diferita treaba...totul este distanta, putere si viteza.
gor965 scrie:Am o nelamurire in legatura cu ce prefera pescarii, in principal, atunci cand isi aleg o lanseta !
Chiar sunt curios sa vad ce iese din sondajul asta !
Nu conteaza categoria de pescari...conteaza doar ce considera fiecare ca e primordial in alegerea lansetei !stefan_kwr scrie: Interesant asta, dar cred ca ar trebui specificat in acest post, pentru ce categorie de pescari este intrebarea.
primul imbold? adica o prima atragere? sa fie frumoasa,lunga-n craci -3.60- si sa vina numai cu mine...acasagor965 scrie:Nu conteaza categoria de pescari...conteaza doar ce considera fiecare ca e primordial in alegerea lansetei !stefan_kwr scrie: Interesant asta, dar cred ca ar trebui specificat in acest post, pentru ce categorie de pescari este intrebarea.
Asa, pe categorii, s-ar putea introduce sumedenie de variante...gen : lungimea preferata...actiunea preferata...durata medie de folosinta pe parcursul uni sezon...etc...etc. Repet, nu asta ma interesa, ci primul imbold care te face sa alegi o lanseta !
Sa vina, dar sa vina intreaga, nu rupta la spigot!!!stan nicolae scrie: primul imbold? adica o prima atragere? sa fie frumoasa,lunga-n craci -3.60- si sa vina numai cu mine...acasa