Noutati (unde am pescuit)
Moderator: Coleman
Reguli forum
Nu postati aici inainte de a citi regulamentul specific pentru aceasta categorie !
Nu postati aici inainte de a citi regulamentul specific pentru aceasta categorie !
Re: Noutati (unde am pescuit)
nimeni nu stie nimik de frunzaru
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
- cristea radu
- senior
Astazi am fost pe Mures la Teius(la bac).Am dat la scobar iar rezultatul afost- numai albisori,porculeni si lepeni(sute).Scobari am vazut numai vreo 3-4 intorcandu-se pe mijloc.Asta e, am vb. cu niste localnici si mi-au spus ca anul acesta sa prins foarte rau(ziceau ca este tot mai putin peste din cauza poluarii). SUNTEM IN ROMANIA SI ASTA ZICE TOTUL!!!!!
Am fost ieri pe Mariuta 3. Rezultat-7 marlite, la twister si la lingura
I love carp!
SI EU AM FOST AMN URMA CU DOUA SAPTAMANI AN UNGARIA LA PENYIGE SI DUPA CE AM FACUT ATATA DRUM .... :oops: UN CRAP DE VRIO DOUA KG. AN ZONA NOASTRA A MARAMURESULUI CAM SLABUT CU BELTILE DE PESCUIT .
- cristea radu
- senior
Astazi am incercat din nou scobarul pe Mures(zona chetani).Rezultatul: sute de albisori dar scobari deloc.Incep sa cred ca iau terminat pe toti cei de la AZO MURES cu amoniacul.
sunt de acord cu tine radu !
azi-maine nu mai avem ce cauta la pescuit de la AZOMURES in jos !
sincer anu' asta nu prea am fost pe mures si pe cine am intrebat, nu prea s-a laudat cu capturi remarcabile......
eu stau chiar in TG-MURES, mai mult pe la balti am umblat cu iesiri putine si acolo din cauza timpului meu aglomerat.......
fir intins in continuare !
azi-maine nu mai avem ce cauta la pescuit de la AZOMURES in jos !
sincer anu' asta nu prea am fost pe mures si pe cine am intrebat, nu prea s-a laudat cu capturi remarcabile......
eu stau chiar in TG-MURES, mai mult pe la balti am umblat cu iesiri putine si acolo din cauza timpului meu aglomerat.......
fir intins in continuare !
- cristea radu
- senior
Pe langa cei de la AZO MURES toamna de cand incepe prelucarea sfeclei la Ludus dau drumul la melasa pe Mures angro.
- florentiniuga
- Master Admin
Si cand te gandesti ca ar putea sa o vanda la pescari...cristea radu scrie:Pe langa cei de la AZO MURES toamna de cand incepe prelucarea sfeclei la Ludus dau drumul la melasa pe Mures angro.
Am fost la Calugareni(langa Plosca-Dj) ..nimic.Dupa,am strans sculele(ce drag imi e) si ne-am dus la Bistret(balta lu Roman)...nimic..Am dat si in canalu Malaini...nimic...Rezultate:nimic.
Timer , din cauza crizei financiare mondiale si pestii S-AU DAT LA FUND
- julian mihai
- senior
Da,ar trebuii sa ne axam pe aceasta pagina si sa facem din ea una foarte puternica.Trebuie sa ne facem timp macar cateva minute sa le spunem tuturor unde am pescuit si ce capturi am avut,si credeti-ma ca ne va creste succesul.Ultima partida moara vlasiei 19 oct 2008 eu impreuna cu un prieten capturi de max 9kg,total in 12 ore 78kg la boiles si porumb plantate dar si aruncate cu mana.Vineri sau sambata(31oct) merg la pescuit la Ilfoveni,o balta noua pentru mine,dar,oricum cand am sa ma intorc,va voi comunica ce am facut.Dar pana atunci daca stie cineva ceva de balta asta astept raspuns.
FairPlay Team
Mihai,ati aruncat in balta 78 Kg ..de boiles?
Vali,in Canada e tot ...criza? Las' ca ne luam...pampersi...
Vali,in Canada e tot ...criza? Las' ca ne luam...pampersi...
- julian mihai
- senior
Mihai,ma... prinsesem..da vrusei sa te ..sicanez nitzel... Bine ai venit si..Fir Intins!julian mihai scrie:78kg de peste prins in total la boilessi porumb
- julian mihai
- senior
Da da da,esti bandit mare,te-am citittimer scrie:Mihai,ma... prinsesem..da vrusei sa te ..sicanez nitzel... Bine ai venit si..Fir Intins!julian mihai scrie:78kg de peste prins in total la boilessi porumb
FairPlay Team