L-am postat din nou si dupa aceea a reaparut.Rog stergeti unul ca se repeta.
Pozele le fac maine pe lumina ,asta este sigur ,am postat de asta seara ca maine e marti "zi cu ghinion",sper ca intelegeti .
Multumesc totusi de intelegere.
infopescar probleme conectare
Re: infopescar probleme conectare
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.
Si mie mi-au disparut doua posturi azi din sectiunea vanzari.
Nascut sa pescuiesc ...... fortat sa muncesc !!!!
S-a rezolvat !mirceasd scrie:L-am postat din nou si dupa aceea a reaparut.Rog stergeti unul ca se repeta.
Pozele le fac maine pe lumina ,asta este sigur ,am postat de asta seara ca maine e marti "zi cu ghinion",sper ca intelegeti .
Ca sa nu mai intampinati probleme de genul asta, postati anuntul cand e complet !
Nu au disparut ,au fost sterse pentru ca nu respectau regulamentul postat la VANZARI.TerrorDMC scrie:Si mie mi-au disparut doua posturi azi din sectiunea vanzari.
TOTUL PENTRU CRAP
Multumesc mult de intelegere ,rezolvat ,nu se va mai intampla.gor965 scrie:S-a rezolvat !mirceasd scrie:L-am postat din nou si dupa aceea a reaparut.Rog stergeti unul ca se repeta.
Ca sa nu mai intampinati probleme de genul asta, postati anuntul cand e complet !
Fire intinse.
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.
Cred ca ar fi mai bine sa stergi filmuletul video pe care l-ai postat pentru ca contine cuvinte vulgare audio.gor965 scrie:Eu va spun ca Opera e mai rapid decat IE de 3 ori ! Nici la mine nu straluceste viteza de incarcare, dar e departe de a spune ca e infecta ! Pun mai jos o exemplificare (cu o camera vga ,slaba) si vreau sa stiu cam cum se misca fata de ceilalti ?Laurentiu scrie:
Nu e, merge infect pe orice browser, poate o idee mai bine pe I.E, se incarca paginile ca dreaq se lungesc de-ti fura ochii, am schimbat adresa de mail, e confirmata, dar atentionarea de p.m. tot pe adresa veche o primesc.
Sincer, nu imi mai place sa intru pe forum daca se misca in halul asta, mai rau ma enervez.
Asteptam rezolvari.
NO BEEEP....... NO PARTY
Merci ptr. recomandare ! N-am bagat de seama ca am si coloana audio !alin81 scrie:
Cred ca ar fi mai bine sa stergi filmuletul video pe care l-ai postat pentru ca contine cuvinte vulgare audio.