Vand izolat proteic de soia cu continut de 90% proteina 20 kg cu pretul de 18ron/kg
Vand izolat proteic de zer cu continut de 80% proteina 25 kg cu pretul de 28ron/kg
Precizez ca izolatele proteice respecta cele scrise de mine si sunt proaspete cu termen de valabilitate.Mai multe detalii pe privat.Va multumesc
PS. Doar astea le am de vanzare ca sa nu imi mai sariti in cap(pt moderatori
Vand izolat proteic de soia si zer!!!
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: Vand izolat proteic de soia si zer!!!
ai primit mp de la mine ?
te intrebam dak vinzi si la kg sau numai la saci de 20 respectiv 25 kg

te intrebam dak vinzi si la kg sau numai la saci de 20 respectiv 25 kg

Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes
MUNTEANU BOGDAN
***CAMPION NATIONAL 2012 ***
***CAMPION NAȚIONAL 2017***
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
***CAMPION NATIONAL 2012 ***
***CAMPION NAȚIONAL 2017***
**CC CORBU**
Ca sa nu-ti sara moderatorii in cap, pune si tu o poza, in semn de buna purtare, sa vada si curiosii despre ce e vorba !tonny scrie: PS. Doar astea le am de vanzare ca sa nu imi mai sariti in cap(pt moderatori

gor965 scrie:Ca sa nu-ti sara moderatorii in cap, pune si tu o poza, in semn de buna purtare, sa vada si curiosii despre ce e vorba !tonny scrie: PS. Doar astea le am de vanzare ca sa nu imi mai sariti in cap(pt moderatori
O sa pun maine si poze

Izolatul de zer vandut,a mai ramas cel de soia.
Valabil in continuare
Actualizare