Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- Bragau Laurentiu
- senior
Re: Zona Brasov
Cred ca cel mai sigur gasesti la Sipos in sacele dar incearca si pe Lamaitei la Claudiu
- rares_giurgiu
- membru activ
hai sa mai punem o poza sa ne mai amintim de zilele frumoasa ce au trecut dar sa ne si gindim la cele ce o sa vina
LA TOTI NII GREU...................... DA' NU LA FEL!!!!!!!
unde e sipos asta mai exact? si se pot cumpara pe elementi sau treb sa iau un unul intreg. ca mie mi s-au rupt elementi dintr-un bat din ala lung?Bragau Laurentiu scrie:Cred ca cel mai sigur gasesti la Sipos in sacele dar incearca si pe Lamaitei la Claudiu
daca chiar nu stii
hai ca te ajut:
sensul de mers bv spre sacele
se intra in sacele si mergi, mergi, pe drumul principal, treci de politie care este pe stinga, apoi tot inainte.
cred ca de la politie e o curba la dr., una la stg. apoi inca un la dr. si la vreo 50-80 m pe partea dreapta de afla magazinul intr-o curte a carei porti eu am gasit-o deschisa vesnic. mag. este in spatele curtii.
Mergi NUMAI pe drumul principal .
sau baga soricelul aici
http://www.sipcarp.ro/magazin/
hai ca te ajut:
se intra in sacele si mergi, mergi, pe drumul principal, treci de politie care este pe stinga, apoi tot inainte.
cred ca de la politie e o curba la dr., una la stg. apoi inca un la dr. si la vreo 50-80 m pe partea dreapta de afla magazinul intr-o curte a carei porti eu am gasit-o deschisa vesnic. mag. este in spatele curtii.
sau baga soricelul aici
ms dau o beremihai scrie:daca chiar nu stii
hai ca te ajut:
sau baga soricelul aici
-
- Veteran
nimeni nu mai pune poze, nu mai zice nimic?
- daddy caddy
- senior
-
- Veteran
de exemplu daca renunti la rapiddaddy caddy scrie:ce-ai vrea sa auzi?
acum vorbim serios as dori sa aud ca sa facut o balta de pescuit prindde si elibereaza cu o suprafata de minim 10hectare in brasov la un pret acceptabil de 30 de ron 24 de ore dau exemplu cu o populatie mai densa si cu crapi mari cu cateva exemplare intre 15 si 20 de kg.multe vreau radule asa este?
@davidnicolaIEdavidnicolaie scrie:de exemplu daca renunti la rapiddaddy caddy scrie:ce-ai vrea sa auzi?
acum vorbim serios as dori sa aud ca sa facut o balta de pescuit prindde si elibereaza cu o suprafata de minim 10hectare in brasov la un pret acceptabil de 30 de ron 24 de ore dau exemplu cu o populatie mai densa si cu crapi mari cu cateva exemplare intre 15 si 20 de kg.multe vreau radule asa este?
desi nu imi era adresata partea cu "RAPIDUL", nu ma "rabda pipota" sa nu reactionez la mai vechile tachinari:
VORBIND SERIOS
probabil acea locatie se va numi davidnicolaIE_LAKE ..si crapul se va prinde la OBLETE pe FIER DE PAR
pacat ca forumul a cazut si sau pierdut cateva posturi "interesante"
acu mai greu cu practica ...mai bine cu bashcalia
-
- Veteran
poti te rog sa-mi dai un nr. de tel.iar persoanelor care m-am adresat suntem prieteni si vorbesc de 2-3 ori pe zi de pescuit.iar daca ai ceva personal cu mine da te rog cartile pe fata iar daca nu abtinate.lasa persoanele in cauza sa vorbeasca nu mai fii avocatu nimanuimihai scrie:acu mai greu cu practica ...mai bine cu bashcalia
-
- Veteran
daca cautati pe paginilile din urma erau unele intrebari dau exemplu cum poti scapa de raci dintr-o balta .era adresata de claudiu dragan......etc acum am luat decizia si va voi raspunde la intrebare cu niste poze care dau solutia si sunt agreate de uni si contestate de alti.(trageti voi concluzia daca dau rezultate).intrebarea este mihai tu cine esti strampul sau boilesul
- Fişiere ataşate
-
- 3[1].jpg (17.52 KiB) Vizualizat de 2283 ori
-
- b2[2].jpg (13.32 KiB) Vizualizat de 2283 ori
-
- 3[1].jpg (17.52 KiB) Vizualizat de 2283 ori
- Bragau Laurentiu
- senior
Haideti la un concurs de casting duminica in spate la Carrefour la 11 amical intre noi eu vin cu vinu .As vrea sa fie o ,ocazie sa ne cunoastem mai bine