Vand Prologic Tournament Carp 3,9m 3,5 lbs
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand Prologic Tournament Carp 3,9m 3,5 lbs
Vand o bucata de Prologic Tournament Carp 3,9m 3,5 lbs, cumparata anul trecut de la totalfishing, folosita la 3 zile la Tancabesti, fara urma de uzura in stare impecabila.
Lanseta este foarte usoara (380 gr.), alegere buna atat pentru aruncari cat si pentru dril.
* blanc fagure pe talon & unidirectional pe varf
* 6 inele SiC cu configuratie 40-12
* clips de carbon pentru fir
* mandrina Fuji DPS 20
* mufare inversa
Pret: 430 RON (pret magazin 550 RON)
Tel.: 0745292225
Lanseta este foarte usoara (380 gr.), alegere buna atat pentru aruncari cat si pentru dril.
* blanc fagure pe talon & unidirectional pe varf
* 6 inele SiC cu configuratie 40-12
* clips de carbon pentru fir
* mandrina Fuji DPS 20
* mufare inversa
Pret: 430 RON (pret magazin 550 RON)
Tel.: 0745292225
Re: Vand Prologic Tournament Carp 3,9m 3,5 lbs
Si ce? Pana atunci toata lumea a fost multumit cu ceea ce am vandut, n-a fost nici un repros 
Valabil in continuare

Valabil in continuare
dai 15-20 ron si cumperi o teava de pvc cu diametru de 100 mm !...sau, cu ceva banda adeziva, faci o cutie lunga din polistiren extrudat de 20 mm ( asa am trimis si-am primit inapoi o lanseta de la Tg. Mures prin fan Courier, in siguranta )StefanMuraru scrie:multumesc Gor dar nu prea ma risc sa cumpar pe curier. Vanzatorul este din Miercurea-Ciuc

Cred ca se referea la siguranta transportului !Lucacci scrie:Si ce? Pana atunci toata lumea a fost multumit cu ceea ce am vandut, n-a fost nici un repros
Valabil in continuare

S-ar putea, am comandat si eu 2 bete mai subtiri din germania, si i-am primit in stare perfecta 

Exista si tzepari, asa este. Dar la posturile mele de vanzare nu ai sa vezi nici un repros 

de actualitate
valabil, 400 lei
400 Ron, valabil