Oblete la ceaun tavalit prin faina si malai
Preparate in obiectiv
Moderator: vali003
- Madalin013
- membru activ
- florentiniuga
- Master Admin
Re: Preparate in obiectiv
Incearca sa cheltuiesti doar 1$ (canadian) dar pentru ce Doamne iarta-ma iti trebuie tie cura de slabire, ca esti gras ca biscuitele-n dunga ?!vali003 scrie:Si eu ce fac , aici nu i-mi primeste nimeni lei
Spune-mi mai bine cum ai facut spaghetele alea de dovlecei. Opariti? Caliti? Ce ai mai adaugat? Hai ca vine Sf. Vali peste noi si avem ceva obligatii. Orice alte idei in sensul acesta sunt binevenite, chiar daca depasesc 3 lei.
PS Apropo, te sarbatorim? Sa te trec pe lista celor in cinstea carora beau... crestineste si neortodox.
Pentru spaghetele de dovlecei i-ti trebuieste o mandolina , este un aparat special de taiat , dupa taiere se oparesc in apa clocotita pentru 10-15 secunde , se scot in apa foarte rece , se scurg bine , apoi se asesoneaza cu sare ,piper , otet balsamic , ulei de masline si alte mirodenii care i-ti plac tie . In fiecare an de Valentine day fac o mare petrecere , anul asta am fost invitat la niste prieteni , deci am sarit petrecerea , dar miine seara se lasa si la noi cu ceva bautura , daca te gindesti si la mine linga un pahar de licoarea care i-ti place , multumesc si sa-mi traiesti .florentiniuga scrie:Incearca sa cheltuiesti doar 1$ (canadian) dar pentru ce Doamne iarta-ma iti trebuie tie cura de slabire, ca esti gras ca biscuitele-n dunga ?!vali003 scrie:Si eu ce fac , aici nu i-mi primeste nimeni lei
Spune-mi mai bine cum ai facut spaghetele alea de dovlecei. Opariti? Caliti? Ce ai mai adaugat? Hai ca vine Sf. Vali peste noi si avem ceva obligatii. Orice alte idei in sensul acesta sunt binevenite, chiar daca depasesc 3 lei.
PS Apropo, te sarbatorim? Sa te trec pe lista celor in cinstea carora beau... crestineste si neortodox.
- florentiniuga
- Master Admin
Multumesc de raspuns. A trecut de 12 noaptea, deci pot sa ma pun pe baute, asa ca de luni dimineata.
Mai pe seara ma ocup de dovlecei. Nu am mandolina dar o sa cant la o razatoare Pro V care scoate spaghete si din patrunjel. M-am gandit bine, le asezonez cu ce mai ramane din sticla de palinca (daca mai apuca seara).
Distractie placuta si sa fiti sanatosi!
Mai pe seara ma ocup de dovlecei. Nu am mandolina dar o sa cant la o razatoare Pro V care scoate spaghete si din patrunjel. M-am gandit bine, le asezonez cu ce mai ramane din sticla de palinca (daca mai apuca seara).
Distractie placuta si sa fiti sanatosi!
Special pentru Valentine day
Mushi de vaca cu ciuperci portobello in sos merlot
Apetizer avocado si somon tartare cu reductie de otet balsamic
Salau la cuptor cu sos roze , pure de telina si fasole pariziana
Savarine cu sos de zmeura .
Mushi de vaca cu ciuperci portobello in sos merlot
Apetizer avocado si somon tartare cu reductie de otet balsamic
Salau la cuptor cu sos roze , pure de telina si fasole pariziana
Savarine cu sos de zmeura .