Moara Vlasiei 2
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- Victor Hodorog
- senior
Moara Vlasiei 2
MV2 Reloaded
Va asteptam pe toti aici cu informatii despre balta, taxele de pescuit, amenajari, pesti, partide de pescuit etc. Orice postare care nu are legatura cu subiectul discutat va fi stearsa fara o notificare prealabila !
Multumim de intelegere ! Fir intins !
Va asteptam pe toti aici cu informatii despre balta, taxele de pescuit, amenajari, pesti, partide de pescuit etc. Orice postare care nu are legatura cu subiectul discutat va fi stearsa fara o notificare prealabila !
Multumim de intelegere ! Fir intins !
- dianu marin catalin
- senior
Re: Moara Vlasiei 2 - 2011
din cate am inteles eu din topicul cel vechi ,taxele sunt urmatoarele:
60 lei 12 h C&R
100 lei 12 h cu retinere 5 kg.
120 lei 24 h C&R
40 lei plantatul cu navomodel
si nu in ultimul rand reducere pt.pescari care practica C&R cu 20 % in anu 2011.fir intis tuturor!!!!!
60 lei 12 h C&R
100 lei 12 h cu retinere 5 kg.
120 lei 24 h C&R
40 lei plantatul cu navomodel
si nu in ultimul rand reducere pt.pescari care practica C&R cu 20 % in anu 2011.fir intis tuturor!!!!!
- dianu marin catalin
- senior
si ca in deschidere in acest topic nou as fi curios la ce are merge mai bine,la boilies sau boaba de porumb,si binenteles ce aroma.va multumesc,fir intins tuturor!!!
SI TAXA PENTRU PONTON
- Victor Hodorog
- senior
"Cei care vor sa pescuiasca C&R pe M.V.2, pot devenii chiar in acest moment,"CLIENTI FIDELI C&R ,M.V.2" !!!!!! Devenind "CLIENTI FIDELI C&R ,M.V.2" ei vor putea sa se bucure inca de la prima sedinta de pescuit pe M.V.2 din 2011,de reducerile de 20%, la taxa de pescuit,la taxa pentru plantat cit si la taxa pentru inchirierea unui ponton!!!!!! "
Puteti afla mai multe detalii si de pe forumul lacului http://www.laculmv2.ro, dar veti primi raspunsuri si aici de la Dl. Petcu
Puteti afla mai multe detalii si de pe forumul lacului http://www.laculmv2.ro, dar veti primi raspunsuri si aici de la Dl. Petcu
- Navis Carpo
- Partener
- Alexandru Mihai
- Veteran
Mamaliga pe momitor si la ac porumb flotant sau viermusi.dianu marin catalin scrie:si ca in deschidere in acest topic nou as fi curios la ce are merge mai bine,la boilies sau boaba de porumb,si binenteles ce aroma.va multumesc,fir intins tuturor!!!
Chiar nu stie nimeni daca s-a dezghetat moara
- Dan Andrei
- senior
multumimDan Andrei scrie:Inca nu s-a dezghetat.....
mai asteptam ........
- vitorio mv2
- Veteran
mcatalin scrie:multumimDan Andrei scrie:Inca nu s-a dezghetat.....
mai asteptam ........
Inca nu s-a dezghetat,dar a inceput sa se dezghete pe linga maluri,deja nu se mai poate intra pe gheata!!!!
Domnul Victoras, pentru a devenii clienti fideli, cum facem dovada ca am pescuit de 2 ori pe MV2? Trebuie sa pastram bonurile?
- vitorio mv2
- Veteran
Domnule,cind veniti la prima sedinta de pescuit pe balta,il rugati pe paznicul cu taxa sa va treaca intr-o agenda (nume ,prenume,cnp si data zilei respective),dar cel mai simplu profitati acum si intrati pe "www.moaravlasiei2.ro" si inscrieti-va pe lista "CLIENTI FIDELI C&R,MV2" si asfel deveniti client fidel C&R,inainte de a se deschide sezonul de pescuit!!!!!!Jogo scrie:Domnul Victoras, pentru a devenii clienti fideli, cum facem dovada ca am pescuit de 2 ori pe MV2? Trebuie sa pastram bonurile?
[/quote]Domnule,cind veniti la prima sedinta de pescuit pe balta,il rugati pe paznicul cu taxa sa va treaca intr-o agenda (nume ,prenume,cnp si data zilei respective),dar cel mai simplu profitati acum si intrati pe "www.moaravlasiei2.ro" si inscrieti-va pe lista "CLIENTI FIDELI C&R,MV2" si asfel deveniti client fidel C&R,inainte de a se deschide sezonul de pescuit!!!!!![/quote]
V-am trimis ! Mai sunt locuri?
V-am trimis ! Mai sunt locuri?