iar cea cu retinere e de 25 ron cu 1kg de peste,iar restul pestelui daca vrei sa-l reti il platesti la kg 10-11ron.
Cred ca daca taxa c&r ramine ca anul trecut e ok,sau daca o mai micsorati atunci ar fi super ok.
Iar cea cu retinere 100 ron -5kg.
![Romania **==](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/55.gif)
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
e perfect asa.iulian petre scrie:cred ca ramane sa propun asa
30 ron -12 ore c&r
50 ron -24 ore c&r
100 ron /12 ore -se retine 5 kg sub 3 /4 kg bucata .
Se pescuieste cu 4 lansete si eventualii insotitor au drepturi depline.
Optional pentru cei ce practica c& r se mai poate pescuii cu 2 undite la caras cu taxa 20 ron - cu retinere de 5/6 kg .
Eu asta propun ....! Poate mi-o iau si anul asta![]()
.
Super..iulian petre scrie:cred ca ramane sa propun asa
30 ron -12 ore c&r
50 ron -24 ore c&r
100 ron /12 ore -se retine 5 kg sub 3 /4 kg bucata .
Se pescuieste cu 4 lansete si eventualii insotitor au drepturi depline.
Optional pentru cei ce practica c& r se mai poate pescuii cu 2 undite la caras cu taxa 20 ron - cu retinere de 5/6 kg .
Eu asta propun ....! Poate mi-o iau si anul asta![]()
.
Bravo de bun simtiulian petre scrie:Taxe 2011 Chiroiu4/Green Lake
50 ron/24 ore /4 lansete C&R
80 ron/12 ore /4 lansete cu retinere de 5 kg de crap sub 4 kg
30 ron/12 ore /3 undite cu retinere de 10 kg caras si albitura
20 ron/24 ore /4 lansete (luni-vineri)-membrii clubului Green Lake
40 ron /24 ore /4 lansete (vineri -duminica )-membrii clubului Green Lake .
eventualii insotitorii al pescarului au aceleas drepturi si nu platesc nimic in plus .
La pescuit de noapte (24 ore) trebuie recomandare daca nu faceti parte din cluburile sportive partenere .Se va popula in prima "faza" balta cu 3 tone de crap urmand sa vedem daca este de ajuns . Balta o sa intre in curs de amenajare si sper sa fie gata pana incepe sezonul de pescuit .
Personal nu sunt de acord cu retinerea de peste dar trebuie balta sa-si acopere cheltuielile curente si din C&R nu se poate acoperii deocamdata ...... Tot e bine ca pestele vechi ramane in balta el fiind cu media de peste 4 kg .
Eu cred ca sunt taxe rezonabile ....! Taxa la rapitor ramane la fel .
Dupa ce se pun ultimele detalii legate de regulament o sa apara comunicatul oficial care contine mai multe detalii .