Stimati colegi pescari ,azi am dat un search pentru a cauta referiri asupra Prologic si am gasit 92 de posturi despre Tournament si doar 2 despre CC30.Acuma eu sunt posesorul a 4 bucati de CC30 achizitionate de la B,,, F,,,, ,dar cand le-am luat nu aveau in stoc si Tournament ,aveau doar CC 30 si Classic ,asa ca va rog pe voi aceia care cunoasteti diferentele sa mi le explicati si mie.Sigur ca acuma as putea merge la magazin si sa pun mana pe un Tournament dar pe mine ma intereseaza mai mult parerea voastra celor care deja le-ati exploatat.Rog informare,
Multimesc si fire intinse.
CC30 Vs Tournament
Moderatori: gor965, florentiniuga
CC30 Vs Tournament
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.
Re: CC30 Vs Tournament
Inca mai astept ceva pareri.mirceasd scrie:Stimati colegi pescari ,azi am dat un search pentru a cauta referiri asupra Prologic si am gasit 92 de posturi despre Tournament si doar 2 despre CC30.Acuma eu sunt posesorul a 4 bucati de CC30 achizitionate de la B,,, F,,,, ,dar cand le-am luat nu aveau in stoc si Tournament ,aveau doar CC 30 si Classic ,asa ca va rog pe voi aceia care cunoasteti diferentele sa mi le explicati si mie.Sigur ca acuma as putea merge la magazin si sa pun mana pe un Tournament dar pe mine ma intereseaza mai mult parerea voastra celor care deja le-ati exploatat.Rog informare,
Multumesc si fire intinse.
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.
Re: CC30 Vs Tournament
CC 30 are actiune rapida iar prologicul turament are actiune semirapida sunt bete fffffffffffff bune din toate punctele de vedere lucrate f frumos sunt f bune in dril se incarca bine cu 114 grame dar cunosc persoane care au pus si 120 grame si le forteaza nu gluma si eu mi am luat 3 buc si sunt f multumit de ele faza e ca au 7 inele nu sase cum scrie pe sait dar asta nu deranjeaza cu nimic batu eu am de 390 si au 380 g si cele de 360 au 330 gramemirceasd scrie:Stimati colegi pescari ,azi am dat un search pentru a cauta referiri asupra Prologic si am gasit 92 de posturi despre Tournament si doar 2 despre CC30.Acuma eu sunt posesorul a 4 bucati de CC30 achizitionate de la B,,, F,,,, ,dar cand le-am luat nu aveau in stoc si Tournament ,aveau doar CC 30 si Classic ,asa ca va rog pe voi aceia care cunoasteti diferentele sa mi le explicati si mie.Sigur ca acuma as putea merge la magazin si sa pun mana pe un Tournament dar pe mine ma intereseaza mai mult parerea voastra celor care deja le-ati exploatat.Rog informare,