stie cineva???
Moderator: florentiniuga
stie cineva???
daca stie cineva de unde se poate cumpara asa ceva..e produsa de Haldorado,firma maghiara..nu stiu daca au patentat chestia asta,dar e super pt pescuitul cu bile...aviz pescarilor care participa si la concursuri..nu vreau sa ma apuc sa-mi fac ceva artizanal acasa,as vrea sa o pot cumpara de-a gata..
Re: stie cineva???
o prezentare foarte buna zic eu,pe lacurile unde nu poti intra cu barca sa plantezi(sau navomodel),si esti nevoit sa arunci de pe mal..e usor de confectionat...si am vazut montura respectiva si cu 2 ace(mai nesportiva)unul jos si unul legat sus,bilele momeala(sau de carlig)fiind prin acel sirag de bile,prinse si ele tot cu fir solubil(meltex),si srtapunse pe partea cealalta,tras firul de par,si pus opritorul..unde crapul va gasi binelnteles si acul...
Aquareflex Boilie Bus ??
A folosit cineva un asemnea plumb?
Se gaseste pe la noi? (nu l-am vazut pe site-urile din Ro)
Se gaseste pe la noi? (nu l-am vazut pe site-urile din Ro)
- stefan_kwr
- Veteran
Re: Aquareflex Boilie Bus ??
La ce se foloseste mai exact acest plumb?
I Fish. Therefore I am.
Între cele 2 "inele " se leagă un fir de pva pe care se pot pune bile, pelete, porumb etc. Acestea asigură o nadire lângă carlig asemenea unui saculet pva. Articolul unde am citit zicea ca eficientă acestui plumb e la lansare, e mai aerodinamic decât dacă am agăţa de carlig un saculet. Nu ştiu dacă e chiar aşa dar pare interesant de încercat.
Între timp a postat cineva detaliile. Merci. (sunt pe telefon acum, urmăresc mai greu topicul)
- stefan_kwr
- Veteran
Foarte interesant, multumesc mult, o fi folosit cineva de la noi din tara asa ceva?
Cred ca în filmul lui Matrix se prezintă o montura cu plumb din acesta. Dar nu sunt sigur.
Poate trebuia să dau un nume mai sugestiv topicului. Poate ajută un moderator, să adauge ceva suplimentar de genul " a folosit cineva? "
Poate trebuia să dau un nume mai sugestiv topicului. Poate ajută un moderator, să adauge ceva suplimentar de genul " a folosit cineva? "
Stiu sigur ca am mai citit despre asta prin alte forumuri. A mai folosit lumea si era incantata. S-ar putea sa le poti vedea si achizitiona la vreunul din targurile de pescuit din primavara. Sau daca n-ai rabdare ...de aici: http://www.gamefishing.ro/aquareflex_bo ... -3391.html
Dar ca sa merite transportul tre` sa mai achizitionezi ceva.
Dar ca sa merite transportul tre` sa mai achizitionezi ceva.
I Fish. Therefore I am.
M-am uitat aseară pe acel site. Nu am nevoie de altceva de acolo deci mai aştept. Probabil ca apar şi pe la noi prin magazine.
Ai gasit acesti plumbi in Romania?
Daca stiti pe cineva care toarna plumbi pentru naditor din aceea de tip vechi care se foloseau la "bombe" acela sigur va va putea confectiona acest tip de plumbi.
Eu stiu pe cineva care face dar nu face pentru comercializare ,toarna doar pentru el ,il "coscaresc"eu sa-mi toarne si mie modelul din poza.
Mai sunt oare aceia de pe la Obor sau in targul pescarilor de la Sf, Gheorghe?Poate pe acolo.
Fire intinse.
Eu stiu pe cineva care face dar nu face pentru comercializare ,toarna doar pentru el ,il "coscaresc"eu sa-mi toarne si mie modelul din poza.
Mai sunt oare aceia de pe la Obor sau in targul pescarilor de la Sf, Gheorghe?Poate pe acolo.
Fire intinse.
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.
Personal nu stiu pe nimeni care toarna plumbi. Daca cineva e dispus sa toarne acest model vreau si eu cativa, contra cost desigur.
- cris71tian72
- senior
Si eu as fi interesat..... daca cineva iar ''confectiona''...CONTRA COST