ALBELE
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- iulian petre
- Veteran
ALBELE
Tot aud de balta asta ca se prinde NOVAC de peste 10kg...chiar si de 20 kg...dar are si crap si cteno de dimensiuni considerabile(din auzite). CINE a fost acum dupa racire la pescuit pe aceasta balta poate ne da niste informatii.
EU chiar ca as vizita aceasta balta si cred ca vineri plec pt. un 48 ore...orice informatie (recenta) e buna mai ales ca nu am habar nici unde este dar la ce se prinde sau locuri"consacrate"
MULTUMESC!
EU chiar ca as vizita aceasta balta si cred ca vineri plec pt. un 48 ore...orice informatie (recenta) e buna mai ales ca nu am habar nici unde este dar la ce se prinde sau locuri"consacrate"
MULTUMESC!
Re: ALBELE
IULIANE PINA LA URMA AI AJUNS LA ALBELE? MAINE MA DUC PT 24 ORE SINCER MA MULTUMESC SI CU UN CRAP (CIORTAN) CU ORICE PE FRIGUL ASTA. DACA A FOST CINEVA DE CURND POATE A-MI SPUNE SI MIE CE A FACUT. MERSI SI FIR ANTINS.
Tel0762.865.274
- Butaru Gabriel
- Veteran
Am fost cu 3 saptamani in urma,rar merg la balti 99% merg la Dunare,despre balta 70 sau 100 plantat,drumul este buna ,daca ploua devine ff nasol,despre capturi cativa carasi frumosi ,novac,am vazut la vecini un novac frumos peste 10 kg,crapul nu a mers,momeala care da rezultate la novac bomba cu pufuleti .Fir intins la toti pescari
- Madalin Dirla
- Veteran
Balta ALBELE este foarte dificila apa are o medie de 1,50 m asa ca daca nu sti unde-s gropanele e cam greu sa faci treaba la crap...dar eu iti recomand sa mergi pe "oala" langa insula acolo este unul din gropane 8) (acolo am luat eu romanesc si cten)..............fir intins! .daca dadeai si tu un tel. ma bagam si eu si iti cresteau si si sansele de a da pe gropan
am fost sambata (18.10.2008)pana duminica (19.10.2008) pe Albele ... 7 lansete plantate , 24 h si nici o miscatura.Daca mai ma duc am sa ma duc numai dupa salau ca am vazut la cineva cam 5-6 bucati la kg ... pur si simplu numai stiu unde este crapul si tenul acela Mare .... Fir Intins !
- Madalin Dirla
- Veteran
Pi iti spun eu unde sta ctenul si crapul ala mare................la gropane(pe oala) unde este apa mai adanca ........cred ca sap. viitoare dau si eu o fuga la salau poate ne vedem acolo!!Adyi scrie:am fost sambata (18.10.2008)pana duminica (19.10.2008) pe Albele ... 7 lansete plantate , 24 h si nici o miscatura.Daca mai ma duc am sa ma duc numai dupa salau ca am vazut la cineva cam 5-6 bucati la kg ... pur si simplu numai stiu unde este crapul si tenul acela Mare .... Fir Intins !
Anul asta am fost de cinci ori la Albele dar crapul s-a ascuns,din pacate.Novacul nu ma intereseaza.Acei carasi la Kg. sunt ceea ce a mai ramas din Albele de anul trecut ,unde am prins pe fiecare partida cel putin un crapcean la 7-8 Kg.Din ce spun paznicii crapul e pe cale de disparitie.Aici nu mai este vorba de gropan,e vorba de agonia in care este acel patron sa lase balta fara acele exemplare care le stiu cei ce frecventau Albele.Pacat,inca o balta pierduta.
costelino scrie:Anul asta am fost de cinci ori la Albele dar crapul s-a ascuns,din pacate.Novacul nu ma intereseaza.Acei carasi la Kg. sunt ceea ce a mai ramas din Albele de anul trecut ,unde am prins pe fiecare partida cel putin un crapcean la 7-8 Kg.Din ce spun paznicii crapul e pe cale de disparitie.Aici nu mai este vorba de gropan,e vorba de agonia in care este acel patron sa lase balta fara acele exemplare care le stiu cei ce frecventau Albele.Pacat,inca o balta pierduta.
Balta are crap in continuare si a bagat acuma vreo 2 saptamani 7 tone de ciortanica ... am stat chiar langa paznici cand au eliberat pestele . Am prins anul acesta crap si ten f frumos pe aceasta balta si am sa ma duc ori de cate ori pot pt ca stiu ce se ascunde sub liciu apei.Fir intins !
-
- Veteran
Ady ai fost anul asta pe Albele ?
-
- Veteran
Daca a fost cineva pe Albele anul asta , as dori sa stiu daca a facut ceva la crap.
- Ion Mironov
- Partener
un prieten de-al meu a fost si a luat 3 bucati....(4 5 6 kg)...acasa.....la porumb preparat plantat....mircea pescar scrie:Daca a fost cineva pe Albele anul asta , as dori sa stiu daca a facut ceva la crap.
taxa este de 120 ron 8 lansete dar cred ca mai degraba este 20 ron lanseta.....din cate am inteles eu...insa nu garantez ca nu vrea 120 ron si apoi daca mai bagi sa iti mai ceara bani
fir intins....ma duc si eu saptamana viitoare....
ps:are novac cu doua cifre foarte mult....cel putin anul trecut avea....
-
- Veteran
Jonny daca faci ceva pe Albele sa ne spui si noua cum a mers.
-
- Veteran
Jony cand vrei sa pleci la Albele, In ce zi ?
-
- Veteran
Din ce am auzit de la cativa pescari care merg pe la Albele , a Inceput sa manance bine novacul .
- Ion Mironov
- Partener
mircea pescar scrie:Din ce am auzit de la cativa pescari care merg pe la Albele , a Inceput sa manance bine novacul .
salut mircea....da asa e a inceput novacu sa manance...mult si mare....insa mie nu imi face placere sa prind acest peste.cand incepe crapu....sa pape te anunt....
ps:cred ca peste 2 saptamani ma duc si eu...in functie de timp si de finante