Discutii generale despre lansete...scumpe, ieftine, la moda...

Moderatori: gor965, florentiniuga

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Partener
Partener

Re: Discutii generale despre lansete...scumpe, ieftine, la moda.

Mesaj de Dan Mitranescu » 06 Feb 2011, 16:38

mariusangler scrie:
Dane,ca si fapt divers,la ce pret aduci la vanzare Pro Royale ?Ca varianta nemteasca ustura rau la buzunar.Crezi ca nu ar avea succes la vanzare modelul asta?
Hakuyo Pro Royale costa 310 lei. Nu stiu daca sunt aceleasi lansete cu varianta nemteasca.
Sunt mai grele cu 150g fata de Hakuyo MTX14 si acesta a fost singurul motiv pentru care nu au prins pe piata noastra. Poate si pretul ...

Dan Mitranescu
Partener
Partener

Mesaj de Dan Mitranescu » 06 Feb 2011, 16:43

Vali_ms scrie:e un pic cam off-topic dar sfatuiti-ma si pe mine va rog:nu pot sa trec de 140 m cu fir de 0, 25 si pb de 120 gr.dau drumul prea repede firului si merge cu bolta si oricat icerc nu reusesc sa elimin bolta,cred ca pierd cel putin 10 m din cauza asta
multumesc!
Daca pui 110g mai castigi 10m.
Am dat eu astazi si cu 100g , 120g si cu 110g. Ultima varianta este pe departe castigatoare in cazul lansetelor tale ( MTX12 ).

Foloseste plumbi Fox ... ( ca sa intram in subiect :D )

Madalin Dirla
Veteran
Veteran

Mesaj de Madalin Dirla » 06 Feb 2011, 17:38

Daywalker scrie: Hai, frate, nu-mi vine sa cred! Ai dat tu atatia bani pe Delkim-uri si pe Armo Dome? Pai atunici...nu inteleg de unde atata orgoliu in a-ti sustine ideea ca hi-s 200 sunt fitze cand stii foarte bine ce inseamna calitatea.
Cat despre lenjerie....esti sigur ca ai nimerit bine pe topicul asta? Ai putea avea mai mult succes pe un forum de gay. :D
Acu' nu te supara dar tu ai inceput...si eu pot sa intrec masura astfel ca nu vreau sa transformam acest topic in altceva asa ca abtine-te la mistouri si raspunde la subiect!
Ms anticipat!
Asa am considerat eu ca delkim-urile si armo d. sunt bune cele mai bune raportate calitate/pret ,cat despre lenjerie, daca citeai cu atentie iti dadeai seama ca era vb. de lenjerie de pat ;) ........... pt. linistea ta, mie imi plac femeile..................daca preturile ti se par cam mari la produsele pe care ti le-am recomandat asta nu inseamna ca te-am luat la misto iar daca raspunsurile pe care ti le-am dat te-au deranjat incearca sa nu ma mai provoci ;) daca nu te poti abtine creeaza tu un alt topic unde poti scrie ce iti doresti ;) .
La revedere!!

Marius Vintila
senior
senior

Mesaj de Marius Vintila » 07 Feb 2011, 10:01

Madalin007 scrie:Asa am considerat eu ca delkim-urile si armo d. sunt bune cele mai bune raportate calitate/pret ,cat despre lenjerie, daca citeai cu atentie iti dadeai seama ca era vb. de lenjerie de pat ;) ........... pt. linistea ta, mie imi plac femeile..................daca preturile ti se par cam mari la produsele pe care ti le-am recomandat asta nu inseamna ca te-am luat la misto iar daca raspunsurile pe care ti le-am dat te-au deranjat incearca sa nu ma mai provoci ;) daca nu te poti abtine creeaza tu un alt topic unde poti scrie ce iti doresti ;) .
La revedere!!
Mda...sigur, tu te crezi? Bine...eu deja cedasem primul si n-am provocat pe nimeni. Se pare ca te tine te provoaca oricine are o parere diferita despre alte lansete.
Revenind la subiect, n-am aflat parerea ta despre lansetele de fitze. De ce crezi tu ca sunt de fitze si de ce crezi tu ca banii pe care ii dai cand le achizitionezi nu se regasesc in calitate.Vreau exemple, gen: "Am avut....Am un prieten care a folosit" nu din auzite.
MARIUS VINTILA
AVIATORS FISHING CLUB

Madalin Dirla
Veteran
Veteran

Mesaj de Madalin Dirla » 07 Feb 2011, 19:42

Daywalker scrie: Mda...sigur, tu te crezi? Bine...eu deja cedasem primul si n-am provocat pe nimeni. Se pare ca te tine te provoaca oricine are o parere diferita despre alte lansete.
Revenind la subiect, n-am aflat parerea ta despre lansetele de fitze. De ce crezi tu ca sunt de fitze si de ce crezi tu ca banii pe care ii dai cand le achizitionezi nu se regasesc in calitate.Vreau exemple, gen: "Am avut....Am un prieten care a folosit" nu din auzite.
Am pescuit si cu shimano tribal si cu fmj-uri, nu sunt cu nimik diferite de hakuyo, tribalurile sunt foarte moi,intradevar spectaculoase in dril,dar in lanseuri cu momitor si cu saculet e deranj mare.........fmj-urile sunt super lansete dar sunt scumpe si fac acelasi lucru care il face si hakuyo,asa m-am decis sa imi iau un rand de hakuyo,nu zic ca mi-am luat si un rand de bete shimano dar nu de fitza ;) , mulinetele le-am schimbat deoarece mi se par mie ca bblc-urile sunt cele mai ok raportate calitate/pret/durata de viata ;) ................altceva :D

Alexandru Mihai
Veteran
Veteran

Mesaj de Alexandru Mihai » 07 Feb 2011, 20:34

Madalin007 scrie:Am pescuit si cu shimano tribal si cu fmj-uri, nu sunt cu nimik diferite de hakuyo, tribalurile sunt foarte moi,intradevar spectaculoase in dril,dar in lanseuri cu momitor si cu saculet e deranj mare.........fmj-urile sunt super lansete dar sunt scumpe si fac acelasi lucru care il face si hakuyo,asa m-am decis sa imi iau un rand de hakuyo,nu zic ca mi-am luat si un rand de bete shimano dar nu de fitza ;) , mulinetele le-am schimbat deoarece mi se par mie ca bblc-urile sunt cele mai ok raportate calitate/pret/durata de viata ;) ................altceva :D
cu 0,18 mm cum stai? :D

vioril
Veteran
Veteran

Mesaj de vioril » 07 Feb 2011, 21:08

Alexandru Mihai scrie:
Madalin007 scrie:Am pescuit si cu shimano tribal si cu fmj-uri, nu sunt cu nimik diferite de hakuyo, tribalurile sunt foarte moi,intradevar spectaculoase in dril,dar in lanseuri cu momitor si cu saculet e deranj mare.........fmj-urile sunt super lansete dar sunt scumpe si fac acelasi lucru care il face si hakuyo,asa m-am decis sa imi iau un rand de hakuyo,nu zic ca mi-am luat si un rand de bete shimano dar nu de fitza ;) , mulinetele le-am schimbat deoarece mi se par mie ca bblc-urile sunt cele mai ok raportate calitate/pret/durata de viata ;) ................altceva :D

out of stoc !!! :-?? :-?? :-?? o:-) o:-) o:-) se poate numi nonopol ( cumperi tot ce e pe piata ,apoi vinzi numai tu si faci si pretul ) =)) =)) =)) >:D< >:D< >:D<

Madalin Dirla
Veteran
Veteran

Mesaj de Madalin Dirla » 07 Feb 2011, 23:18

Alexandru Mihai scrie:
vezi ca eu am dat cu 0,25 - 160 m in schimb tu ai dat cu 0.18 doar 183 m =)) =))

Marius Vintila
senior
senior

Mesaj de Marius Vintila » 08 Feb 2011, 06:46

Madalin007 scrie: Am pescuit si cu shimano tribal si cu fmj-uri, nu sunt cu nimik diferite de hakuyo, tribalurile sunt foarte moi,intradevar spectaculoase in dril,dar in lanseuri cu momitor si cu saculet e deranj mare.........fmj-urile sunt super lansete dar sunt scumpe si fac acelasi lucru care il face si hakuyo,asa m-am decis sa imi iau un rand de hakuyo,nu zic ca mi-am luat si un rand de bete shimano dar nu de fitza ;) , mulinetele le-am schimbat deoarece mi se par mie ca bblc-urile sunt cele mai ok raportate calitate/pret/durata de viata ;) ................altceva :D
Ok, ms. FMJ-urile le mai ai?
MARIUS VINTILA
AVIATORS FISHING CLUB

Alexandru Mihai
Veteran
Veteran

Mesaj de Alexandru Mihai » 08 Feb 2011, 09:22

Madalin007 scrie:
Alexandru Mihai scrie:
vezi ca eu am dat cu 0,25 - 160 m in schimb tu ai dat cu 0.18 doar 183 m =)) =))
Ce iti mai place sa stai pe net...nu am dat cu 0,18 mm! Doar cu 0,21 mm.

ps: eu dau cu 0,26 - 170 metri... :)) :)) :))

Neamtul
Veteran
Veteran

Mesaj de Neamtul » 08 Feb 2011, 11:59

Vad ca aici toti sunteti campioni de surfcasting,toti dati 170-200m si chiar mai mult...si asta cu echipament relativ ieftin.
Cum se face oare ca eu sa nu dau mai mult de 130m.Bine,e adevarat ca dau cu mono de 0,30 dar echipamentul folosit e unul destul de bun si sunt destul de solid si am destula forta.
O sa incerc si eu cu fir de 0,18-0,20 sa vedem ce iasa.
Poate ajung si eu campion de casting.Daca voi aruncati cat arunca Mark Hutchinson,eu de ce sa nu arunc cel putin la fel de bine? :)

Alexandru Mihai
Veteran
Veteran

Mesaj de Alexandru Mihai » 08 Feb 2011, 16:36

Neamtul scrie:Vad ca aici toti sunteti campioni de surfcasting,toti dati 170-200m si chiar mai mult...si asta cu echipament relativ ieftin.
Cum se face oare ca eu sa nu dau mai mult de 130m.Bine,e adevarat ca dau cu mono de 0,30 dar echipamentul folosit e unul destul de bun si sunt destul de solid si am destula forta.
O sa incerc si eu cu fir de 0,18-0,20 sa vedem ce iasa.
Poate ajung si eu campion de casting.Daca voi aruncati cat arunca Mark Hutchinson,eu de ce sa nu arunc cel putin la fel de bine? :)
Ne spui si noua lanseta+mulineta, poate te ajutam.
La prima vedere trebuie sa schimbi firul.
Asteptam detalii.
Sa sti ca multi si-au imbunatatit aruncarile dupa aceste castinguri.

ps: Mark Hutchinson e cel mai bun elev al meu... :D

Dan Andrei
senior
senior

Mesaj de Dan Andrei » 08 Feb 2011, 18:38

Pe un vant mai puternic de cca.50-60km\h o sa fie doborat si recordul mondial :D Si la asa vant nici nu mai conteaza grosimea firului ci doar care arunca mai sus ca restul se rezolva de la sine :D =)) =))
Numai bine!

Dan Mitranescu
Partener
Partener

Mesaj de Dan Mitranescu » 08 Feb 2011, 19:07

Dan Andrei scrie:Pe un vant mai puternic de cca.50-60km\h o sa fie doborat si recordul mondial :D Si la asa vant nici nu mai conteaza grosimea firului ci doar care arunca mai sus ca restul se rezolva de la sine :D =)) =))
Care este recordul mondial ? Stie cineva ? ( cu lansete de 3,90m si mulineta cu tambur fix )

OvidiuBV
senior
senior

Mesaj de OvidiuBV » 08 Feb 2011, 19:22

La Surf Casting cred ca acesta este recordul

Tournament casting is a sport in its own right, with the world record held by Danny Moeskops casting a distance of 286.63 meters (313.46 yards).
Sunt un amator profesionist....Pescuitul este cel mai puternic drog al carui remediu nu ma intereseaza!!!

Scrie răspuns

Înapoi la “Undite si lansete”