Votati Gogu- Moderator !

discutii off-topic despre orice

Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman

Scrie răspuns

Vi-l doriti pe Gogu ca Moderator la Diverse ?

DA
140
78%
NU
40
22%

Voturi totale: 180

sece4u20
senior
senior

Re: Votati Gogu- Moderator !

Mesaj de sece4u20 » 25 Dec 2010, 10:52

mausse26 scrie:Multumim Gogule,craciun fericit tie si tuturor cititorilor tai!Eu as rupe doua copane :))
copanele din tava sau pe alea din textila ??? :)) :)) :)) :))

mausse26
senior
senior

Mesaj de mausse26 » 25 Dec 2010, 12:37

Din textila ce naiba,desi pe criza asta nu stiu pe cineva sa refuze si tava! :D :))

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 07 Ian 2011, 17:27

dan motive independente da vointa mea :-S si dan cauza la consum inadmisibil in cantitati asa da mari da licori bahice #-o am perdut cadou da anu nou pa care lam primit da la bubulina I-) . sau mia fost substras fara acordu meu ! :-w cadou consta in una bucata brad natur ;) inpodobit in pelea goala :x care a aparut la 12 noaptea iesind dan tort cand sa facut nevastamea veverita :-$ si a inceput sa zica ceva da Luis fernando :-? ca a nenorocit lumea astia cu telenovelas [-( , dar bradu iera opera da arta respectiv : (:|
http://i702.photobucket.com/albums/ww23 ... ade/06.jpg
pss
nu ofer recompensa ! :-c gasitorului ai doresc so-tie usoara ! :-B
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere

mircea62
Veteran
Veteran

Mesaj de mircea62 » 07 Ian 2011, 18:16

Bre Gogule, da' una cu niste "dorsale" mai competente nu gasisi, ca astea ... :-& [-x

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 07 Ian 2011, 18:48

mircea62 scrie:Bre Gogule, da' una cu niste "dorsale" mai competente nu gasisi, ca astea ... :-& [-x
bre matale daca esti mai batran #-o ca iesti nascut in 62 #:-S sa prea poate sa nuti priiasca sa vezi una plina da viata <:-P asa cum ie veverika mea (:| da fie vorba intre matale si ceilalti mie asa imi place la madame sa fie pline pa peste tot >:D< nu sa fie un sac da oase ! [-x adica cand sa pun mana sa simt si io ca traiesc :x si ca mia dat ala da sus ceva asa fara masura sa fac abuz ! o:-) manetlegi matale ca esti trecut pan viata si nu te mai uita dupa minore ca nu ie frumos ! ;;)

mausse26
senior
senior

Mesaj de mausse26 » 08 Ian 2011, 09:35

gogu steriade scrie:dan motive independente da vointa mea :-S si dan cauza la consum inadmisibil in cantitati asa da mari da licori bahice #-o am perdut cadou da anu nou pa care lam primit da la bubulina I-) . sau mia fost substras fara acordu meu ! :-w cadou consta in una bucata brad natur ;) inpodobit in pelea goala :x care a aparut la 12 noaptea iesind dan tort cand sa facut nevastamea veverita :-$ si a inceput sa zica ceva da Luis fernando :-? ca a nenorocit lumea astia cu telenovelas [-( , dar bradu iera opera da arta respectiv : (:|
http://i702.photobucket.com/albums/ww23 ... ade/06.jpg
pss
nu ofer recompensa ! :-c gasitorului ai doresc so-tie usoara ! :-B
Bre, nea Gogule....io nu stiu cine ti-o fi ,,sus-tras-o,, pe frumoasa piranda de la miezul noptii,dar vreau sa stiu ce facusi facusi ,bre, cu tortul meu? <:-P <:-P

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 08 Feb 2011, 18:25

am auzit ca la alti vippurile are un plus. :P Io da ce man plus :-w . vreau si io Vip-plus plus = VIP++ >:D< si cica la 3 plusuri ma avanseaza inapoi la Vip simplu ! #-o

florentiniuga
Master Admin
Master Admin

Mesaj de florentiniuga » 08 Feb 2011, 19:52

Gata Gogule, se poate? Tocmai pe matale sa te sarim?! E bine asa?
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 10 Feb 2011, 18:13

florentiniuga scrie:Gata Gogule, se poate? Tocmai pe matale sa te sarim?! E bine asa?
fantastic ! =D> nam cuvinte ce operativ sunteti ! <:-P merge sa scrim cu violet ? :-? stiti ca ie la moda sa fie ceva mov ;;) asa un pic acolo sa nu ma daoache invidiosii ! :x

mausse26
senior
senior

Mesaj de mausse26 » 10 Feb 2011, 18:29

O duduie se duce la un magazin sa-si cumpere o rochie.Dintre toate rochiile i se pune pata pe o rochie mov.Fi-ti amabila si dati-mi rochia aceea mov, a-si dori sa o incerc sa vad cum i-mi sta.Sigur ca da,va dau rochia,dar stiti movul este pentru curve.Bine atunci dati-mi rochia aceea galbena,s-au cea verde.Sti-ti ceva,toate ca toate,dati-mi o rochie oarecare dar sa aiba si putin mov.Gogule ar fi bine sa te mai gandesti asupra culorilor,nu de alta dar movul este pentru curve ,bre, ce naiba! :))

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 11 Feb 2011, 21:51

gogu steriade scrie:am auzit ca la alti vippurile are un plus. :P Io da ce man plus :-w . vreau si io Vip-plus plus = VIP++ >:D< si cica la 3 plusuri ma avanseaza inapoi la Vip simplu ! #-o
Gogule am observat ca deja ai 3+++,asa ca amice ,nu o lua de la cap... :)) .da la tine se accepta no , ca vorba aia tu ai relatii sus puse... :))
MERCEDES S

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 11 Feb 2011, 22:27

gogu steriade scrie:am auzit ca la alti vippurile are un plus. :P Io da ce man plus :-w . vreau si io Vip-plus plus = VIP++ >:D< si cica la 3 plusuri ma avanseaza inapoi la Vip simplu ! #-o
numai sa nu ti-o iei in cap si sa le ceri vreo sirena,,, bre nea GOGULE,,, :-SS
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume

florentiniuga
Master Admin
Master Admin

Mesaj de florentiniuga » 14 Feb 2011, 02:00

Mi-a zis ca nu-i plac sirenele, ca pe ultima care l-a luat la plimbare (direct din carciuma grecului) o chema SMURD. I-a vazut ecusonul intr-un moment de luciditate. :))
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 14 Feb 2011, 14:41

Nea Gogule am trimis catra matale scrisoare idilica, da au sters postarea unii da nu au ce face ... iti mai scriu la anu !!! =))
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

stefan_kwr
Veteran
Veteran

Mesaj de stefan_kwr » 14 Feb 2011, 14:45

florentiniuga scrie:Mi-a zis ca nu-i plac sirenele, ca pe ultima care l-a luat la plimbare (direct din carciuma grecului) o chema SMURD. I-a vazut ecusonul intr-un moment de luciditate. :))
:)) :)) :)) Nu cred ca-l interesa prea mult ecusonul, se uita la altceva... :D

Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”