Intrebare reteta mamaliga
Intrebare reteta mamaliga
Stie careva vreo reteta de mamaliga facuta cu faina de sange?
As vrea ca anul asta sa o incerc, atat ca nada cat si ca momeala.
- stefan_kwr
- Veteran
Re: Intrebare reteta mamaliga
Faina de sange??? Asta chiar nu am auzit pana acum...Spune-ne si noua mai exact cum se obtine aceasta faina si apoi vom gasi noi o reteta de mamaliga, avand la baza aceasta faina...dany_eok scrie:Stie careva vreo reteta de mamaliga facuta cu faina de sange?
Faina de sange = Ingrasamant complex obtinut prin prelucrarea sangelui colectat in abatoare. Se prezinta sub forma unor granule de culoare brun - roscata
I Fish. Therefore I am.
stefan_kwr scrie:Faina de sange??? Asta chiar nu am auzit pana acum...Spune-ne si noua mai exact cum se obtine aceasta faina si apoi vom gasi noi o reteta de mamaliga, avand la baza aceasta faina...dany_eok scrie:Stie careva vreo reteta de mamaliga facuta cu faina de sange?
Ei bine, acum ca toata lumea s-a lamurit cu faina de sange...care stie o reteta ?
- Allen Besnovich
- Veteran
Imi lasa o stare de neliniste numai cand ma gandesc sa fac mamaliga din faina de sange
Prefer totusi malaiul de porumb, eventual colorat cu coloranti alimentari sau vopsea de oua
Prefer totusi malaiul de porumb, eventual colorat cu coloranti alimentari sau vopsea de oua
C.S. OLTENIA FISHING
De ce neliniste ?
- Allen Besnovich
- Veteran
Pentru ca e sange. Am momit odata la Dunare intr-un golf, cu o nada facuta din multe chestii printre care si lipitori maruntite si imaginea nu era prea placuta. Totusi a avut succes nada respectiva dar de atunci nu prea ma mai atrage sangele in momeala
C.S. OLTENIA FISHING
Din ce am inteles faina de sange are un succes extraordinar la crap si din cauza asta as vrea sa o folosesc.
Vad ca nimeni nu stie reteta de mamaliga cu aceasta faina, la ca as mai putea sa o folosesc?
Vad ca nimeni nu stie reteta de mamaliga cu aceasta faina, la ca as mai putea sa o folosesc?
- sece4u20
- senior
inseamna ca nu iti ramane numai decat sa incerci. eu as incerca sa fac o mamaliga normala insa cantitatea de malai de porumb as injumatatio ramanand ca sa completez cealalta jumatate cu faina de sange. incearca cu cantitai mici pana iti iese compozitia.
Eu zic ca e mai bine sa completezi groundbait-ul cu faina de sange decat sa o irosesti aiurea in mamaliga. Asa si dispersia va fi mai mare si mai rapida.
Daca faci o mammaliga 50\50 (50% malai+ 50% faina sange) in primul rand o sa fie nada pentru somn (in mixuri se recomanda maxim 10% faina de sange) si in al doilea rand este destul de scumpa, faina de peste fiind in jurul a 25 lei\ kg.
Rezultate foarte bune cu faina de sange in combinatie cu faina de peste, faina de drojdie, GLM si betaina, toate acestea combinate cu un groundbaite ieftin pentru omogenizare si nadire cu catapulta sau prastia (poti folosi groundbait-ul Benzar Faina de Peste).
Daca faci o mammaliga 50\50 (50% malai+ 50% faina sange) in primul rand o sa fie nada pentru somn (in mixuri se recomanda maxim 10% faina de sange) si in al doilea rand este destul de scumpa, faina de peste fiind in jurul a 25 lei\ kg.
Rezultate foarte bune cu faina de sange in combinatie cu faina de peste, faina de drojdie, GLM si betaina, toate acestea combinate cu un groundbaite ieftin pentru omogenizare si nadire cu catapulta sau prastia (poti folosi groundbait-ul Benzar Faina de Peste).
@Jogo Voi incerca ce mi-ai spus, o sa formulez un "raport" dupa prima iesire
Ceva rezultate la mamaliga din faina de sange ???
Viorel
Viorel
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!