Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Zona Brasov
Salutare... stie careva numarul de telefon de la pastravaria din Lunca Calnicului.... ???
astazi a fost concursul la doripesco? a fost cineva? poate ati facut si poze.
SALUTARE am fost eu la concurs la vadu si a fost destul de bine s-au prins 3 pesti (stiuci ) in ordinea asta 450 gr 1200 gr (parca) si 1600 gr in rest nimic nici macar un ghibort, bibanas sau salau una peste alta a fost frumos vin fiert si cafea la discretie un gulas extraordinar si voie buna
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes
MUNTEANU BOGDAN
***CAMPION NATIONAL 2012 ***
***CAMPION NAȚIONAL 2017***
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
- daddy caddy
- senior
De visinata nu zici nimic?bobo_pescar scrie:SALUTARE am fost eu la concurs la vadu si a fost destul de bine s-au prins 3 pesti (stiuci ) in ordinea asta 450 gr 1200 gr (parca) si 1600 gr in rest nimic nici macar un ghibort, bibanas sau salau una peste alta a fost frumos vin fiert si cafea la discretie un gulas extraordinar si voie buna
STIL OSTIL
ENERGY CARP
ENERGY CARP
cat de groasa era gheata? ca astept cu nerabdare sa ma duc la peste.
- Bragau Laurentiu
- senior
Sorine mai avem de asteptat ca la balamuc si stii si tu cum e ,cu cat mai avem mai putin de asteptat cu atat trece mai greu
-
- Veteran
greu .azi am fost pe gheata la copca in vizita la un concurs la sfantu si vreau sa zic ca gheata era mai mare decat palma .rabdare baieti puneti bani deoparte si apoi ne apucam de pescuit va fii un an greu.
- sece4u20
- senior
ieri si astazi ( 5 si 6 februarie ) am fost pentru prima data la copca. gheata mare , pesti putini ( nu sunt ai mei cei din poza ca eu le-am mai dat o sansa la cei doi pe care i-am prins )dar totul a fost frumos. locatia: barajul de acumulare Siriu jud buzau :
pe lac sa prins si scobar si clean mare si in cantitati mari dar de altii, noi 3 care am fost a fost prima oara in viata pe copca si mai mult ne era frica sa nu se rupa gheata nu de altceva.
si gheata are undeva inter 30 si 40 cm.
pe lac sa prins si scobar si clean mare si in cantitati mari dar de altii, noi 3 care am fost a fost prima oara in viata pe copca si mai mult ne era frica sa nu se rupa gheata nu de altceva.
si gheata are undeva inter 30 si 40 cm.
intradevar mai avem de asteptat dar ce a fost mai greu a trecut cat despre visinata ea a spart ghiata
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
frumoase poze! . ar fi misto sa mai punem niste poze cand ne ducem la peste sau daca avem unele mai vechi. eu nu stiu sa schimb rezolutia la ale mele. asa ar trece timpul mai repede. iar cu grosimea ghetii sa nu ne panicam. anul trecut tocmai ce fusese un coleg de al meu la belin si mi-a zis ca e gheata groasa ca sa ma dune flo a doua zi daca ma duc la peste cu laurentiu. initial am crezut ca fac misto...dar gheata disparuse( s-a incalzit un pic si noaptea a batut vantul si a pus apa in miscare)
o sa pun si eu poze de la vadu de la concurs cat despre pozele tale le poti modifica cu pix resizer un programel mic si simplu il dai jos de pe net si gata
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
dar astea va fac pofta?