Casting amical
Moderatori: gor965, florentiniuga
- Alexandru Mihai
- Veteran
Re: Casting amical
Am ajuns la concluzia ( impreuna cu Dan M ) ca aceste lansete se incarca foarte bine cu plumbi intre 100 si 110 gr , ieri eu am folosit doar 100 gr si nu am trecut de 183,5 metri, data viitoare am sa vin si cu 110 gr...Dane...pun si fir de 0,18 mm...asta ca sa nu mai dormi noaptea...
ps: felicitari pt 203 metri.
stiam eu de ce-am sunat la TAROM sa-si devieze zborurile care treceau pe deasupra zonei jilava
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
- Dan Mitranescu
- Partener
Nu stiu unde ajungem ... Cand o sa fie mai cald afara ,uscat ,poate si putin vant din spate mai se castiga cativa metrii buni.Alexandru Mihai scrie:Am ajuns la concluzia ( impreuna cu Dan M ) ca aceste lansete se incarca foarte bine cu plumbi intre 100 si 110 gr , ieri eu am folosit doar 100 gr si nu am trecut de 183,5 metri, data viitoare am sa vin si cu 110 gr...Dane...pun si fir de 0,18 mm...asta ca sa nu mai dormi noaptea...
Personal am fost deranjat de noroi. Aruncand pe "trei pasi" nu am avut aderenta obtima ...
- Marian Constantin
- Veteran
Duminica 13 februarie ora 12 - sesiune de casting editia IV
locatia pe soseaua giurgiului unde am fost si ultima oara
locatia pe soseaua giurgiului unde am fost si ultima oara
Prezent
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
daca gasesc plumb de macar 120 daca nu 130 vin... de data asta incerc si cu mtx-ul
aron dan
aron dan
- vioreld2008
- senior
Plumb de 120 gr iti dau eu.eden scrie:daca gasesc plumb de macar 120 daca nu 130 vin... de data asta incerc si cu mtx-ul
Dinu Viorel
de plantat mi-a dat maxx, si i-am uitat si cola in masina o sa caut longcast, dar e binevenita orice intentie...
aron dan
aron dan
- Ion Mironov
- Partener
multumesc baieti...chiar ma bucur ca am aruncat atat.maine ma duc sa imi iau 4 buc hakuyo....momentan pastrez si beast master-urile dar .....hakuyo rulez...cel putin la lanseu.
castingul este interesant si ca sport in sine dar aruncarea doar cu plumb nu cred ca aduce niciun plus la pescuit , poate nu ar strica sa aruncam data viitoare si cu montura sau cu momitoare macar. chiar daca stricam in momitor doua ar fi bine sa stim cat aruncam si in conditii reale de pescuit.
- Alexandru Mihai
- Veteran
deci...lasa vrajeala...unde este sucul meu?????...dar plumbul????eden scrie:de plantat mi-a dat maxx, si i-am uitat si cola in masina o sa caut longcast, dar e binevenita orice intentie...
plumbu am incercat sa ti-l dau dar ai zis ca iti cad pantalonii sucu ti-l dau duminica
si am gasit plumbi :X si de 120 si de 130 abia astept
aron dan
aron dan
Sa vii si sucul meueden scrie:plumbu am incercat sa ti-l dau dar ai zis ca iti cad pantalonii sucu ti-l dau duminica
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
Dude pestriteeden scrie:prune, struguri sau hamei ?
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro