Nimeni nu a folosit MTX 14 in combinatie cu o Daiwa Basia ? Tare curios as fii ce rezulta
![confused :-/](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/7.gif)
Moderatori: gor965, florentiniuga
Mulțumim pt info.bradlly scrie:In calitate de spectator azi si fan Daiwa sigur nu a fost nici o Daiwa Basia.
E foarte bine Dane ! Ca "new entry" ai taiat multe nume consacrate ! Eu ti-am oferit si plumbi de 115 gr., dar daca nu ai ajuns sa-i iei, asta e. In casting conteaza "gramu' ". dar nu e totul. Oricum, stii parerea mea despre casting,il apreciez, dar nu il practic. Ma descurc binisor in pescuit intre 70-140M, dar e loc de mai bine. Cu sculele pe care le-ai avut, ai demonstrat ca si primii clasati de altfel, ca in pescuit primeaza priceperea si pe urma sculele.eden scrie:phoenix powerstick 3.60, mulineta siweida ebt65, fir carp expert 0.2 camou, plumb (de doar) 110 (din pacate)...
La sculele tale cred ca un fir de 0.18 te ajuta mai mult. Cand te arunci la greutate iti trebuie lanseta si tambur pe masura. Oricum ai reusit foarte bine cu sculele astea !eden scrie:la urmatoru imi iau plumb de 130
te am intrebat si tu mi ai dat distanta de 168 m ( asa e trecut in caiet) ... probabil dupa ce ai dat 178 m nu ai mai spus ...jonny_23 scrie:mari rectifica clasamentu tata....am dat 178 cel mai mult dintre aruncari deci asta trebuie pusa acolo nu cea mai poasta.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bravo Dan pentru ieri.eden scrie:cele mai lungi lansee cu firu de 0.4 le-am dat cu plumb de 130 de grame, deci batul poate sigur... in caracteristicile lui scrie 4-8 oz... blankul este extrem de teapan, chiar daca e no name. aspectul negativ este greutatea in numar de PREAMULTE gr., dar cam atat... inelu de plecare de 50, ala de varf de 14, si cotoru care ofera parghia specifica unei lansete surf... cu mulineta sunt de acord, dar daca e sa vin cu altceva, trebuie sa imprumut si nu-mi surade ideea, cat despre fir, dau dreptate. 0.18 m-ar fi ajutat putin, dar e tot timpu din lume sa invat...