infopescar probleme conectare
Sal
Mi-am refacut contul sub numele de Bleakota2...am cerut de la un moderator sa ma ajute sa-mi recuperez vechiul cont si nu ma ajutat nimeni...pacat!!!Mai nou mi-au disparut si toate posturile si topicurile create...au fost sterse automat oare? Am fost singurul cu probleme de genul acesta?...aa..si gazaru ceva probleme cu post-urile..restul?
Numai bine!
Numai bine!
Re: infopescar probleme conectare
Sunt userul dany_eok!
Nu stiu de ce cand ma loghez pe forum, ma logheaza ca si cum as fi Fantozzyq.
Please fix this !
Nu stiu de ce cand ma loghez pe forum, ma logheaza ca si cum as fi Fantozzyq.
Please fix this !
Imi cer scuze ca sunt nerabdator si nu am postat unde trebuie!
O rugaminte mica daca imi permiteti...se poate sa mi se mute pm-urile de pe user bleakota pe bleakota2?...am cateva numere de telefon acolo pe care nu am reusit sa le salvez inca..multumesc!
O rugaminte mica daca imi permiteti...se poate sa mi se mute pm-urile de pe user bleakota pe bleakota2?...am cateva numere de telefon acolo pe care nu am reusit sa le salvez inca..multumesc!
La mine sau rezolvat problemele.multumiri administratorilor ![big grin :D](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/4.gif)
![big grin :D](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/4.gif)
- florentiniuga
- Master Admin
aceeasi problema si la mine,Vali_ms Vali_ms2
sper ca nu ajung la Vali_ms99999999999999999999999999999999999999999999999999999.....................
- Victor Hodorog
- senior
o rezolvam astazi
si la mine exact aceeas problema, si clar nu este de la netsece4u20 scrie:am si eu o problema vizavi de forum si nu am mai deschis alt topic: imi merge foarte greu forumul. merge sacadat. este o problema de la mine sau de la ''ei''??
o zi buna,
de ce ma loghez cu un user daca nu e al meu? ![timeout :-t](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/104.gif)
![timeout :-t](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/104.gif)
O posibila cauza...vezi AICI !simon scrie:de ce ma loghez cu un user daca nu e al meu?
forumul se incarca foarte greu, ruleaza sacadat, in frame-uri, problema o are inca un prieten nu doar eu, va rog faceti ceva
- Qnyx
- Master Admin
Asa cum am spus si in acest post voi rezolva problemele legate de viteza de accesare a site-ului (forum-ului) imediat cum ma intorc la Bucuresti.
Totusi va rog sa incercati sa folositi un browser gen Google Chrome sau Safari si spuneti-mi daca exista vreo imbunatatire in ceea ce priveste viteza de acces a forum-ului (site-ului).
Totusi va rog sa incercati sa folositi un browser gen Google Chrome sau Safari si spuneti-mi daca exista vreo imbunatatire in ceea ce priveste viteza de acces a forum-ului (site-ului).
Problema mea vis-a-vis de logare s-a rezolvat. Multumesc !
Qnyx scrie:Asa cum am spus si in acest post voi rezolva problemele legate de viteza de accesare a site-ului (forum-ului) imediat cum ma intorc la Bucuresti.
Nu e, merge infect pe orice browser, poate o idee mai bine pe I.E, se incarca paginile ca dreaq se lungesc de-ti fura ochii, am schimbat adresa de mail, e confirmata, dar atentionarea de p.m. tot pe adresa veche o primesc.
Sincer, nu imi mai place sa intru pe forum daca se misca in halul asta, mai rau ma enervez.
Asteptam rezolvari.