ALBELE
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: ALBELE
Viorile, luciu de apa mai exploatat in cel mai salbatic mod ca lacul de acumulare Mihailesti, nu cred frate ca mai exista. Locuiesti la fel ca mine pe malul lacului si cunosti foarte bine metodele si personajele care braconeaza pe aceasta apa. Puterea de regenerare a pestilor pe aceasta locatie este neinchipuit de mare. La fel si pe Albele, in 20 de ani de la lovitura de stat, pestele a fost rarit de 3-4 ori si tot mai da satisfactie pescarilor sportivi. Nu cum era in trecut, dar cu speciile ,,comerciale'' se regenereaza. Daca pe lacul de langa noi nu s-ar mai bracona vreo 2-3 ani, sunt sigur ca multi pescari nu ar mai trece mai departe de dig si ar avea satisfactie la speciile de pesti dorite:
caras, cteno, biban, mreana, salau, stiuca, somn de marimi si greutati nebanuite.
caras, cteno, biban, mreana, salau, stiuca, somn de marimi si greutati nebanuite.
Ocroteste natura, merita!
- ionutniculae
- membru activ
Si eu am pescuit destul de mult pe balta asta, este o balta interesanta, care inca are peste, anu asta curios e ca nu a mancat la plantat, dar pt cei care o cunosc, este intradevar o balta speciala, poate la anu' o fi altceva, cu toate ca tinand cont ca preotu' a murit ... sa speram ca o sa fie bine
Never give up
- PREDA ALEXANDRU
- utilizator
sa lut prieteni sint nou pe forum dar vrea sa va spun ca anul trecut am prins novac numai la plantat si am fost forte miltumit pentru o balta care se afla aproape de bucuresti ,sper sa nu o strice anul acesta .
- PREDA ALEXANDRU
- utilizator
Mai plecati cu cateva giuvelnice dinastea' si o sa mai fiti multumit doar de priveliste.PREDA ALEXANDRU scrie:sa lut prieteni sint nou pe forum dar vrea sa va spun ca anul trecut am prins novac numai la plantat si am fost forte miltumit pentru o balta care se afla aproape de bucuresti ,sper sa nu o strice anul acesta .
Macar ciortanii aia mai meritau o sansa.
Nu sunt ciortni Costi, doar niste novacei si carasi de trofeu, a cam disprut crapul de pe Albele. Acum multi ani in urma in 48 de ore de pescuit pe Albele daca stiai putin lacul nu puteai sa pleci fara un crap, salonta sau ten de peste 10 kg,dar vremurile bune sau dus si noi ramanem doar cu amintiri.Costi P scrie:Mai plecati cu cateva giuvelnice dinastea' si o sa mai fiti multumit doar de priveliste.PREDA ALEXANDRU scrie:sa lut prieteni sint nou pe forum dar vrea sa va spun ca anul trecut am prins novac numai la plantat si am fost forte miltumit pentru o balta care se afla aproape de bucuresti ,sper sa nu o strice anul acesta .
Macar ciortanii aia mai meritau o sansa.
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
Am inteles ce zici tu Serban, dar totusi sa pleci cu doua giuvelnice pline ? ....mai ia omu acasa.....doar nu o face pomana in scara blocului.
dupa ce am vazut asta toamna cu ce se ocupa paznici pe albele anul asta cu siguranta nu o sa se mai plece nici macar cu novacii,pacat de frumusetea balti
- PREDA ALEXANDRU
- utilizator
apropo ,cel deal doilea juvelnic era al colegului meu si apropo la albele am dat tot anul dupa crap si nu am luat nici macar un si sa sti ca eliberez ciortanica si indeosebi pestele mic ca de exemplu ;
Am inteles D-nul Alexandru, va urez fire intinse pe viitor !
- PREDA ALEXANDRU
- utilizator
pe baza acestui caras ne-am certat cu niste pusti pe balta ''lilieci la costel'' stiti ce ne-au spus cind le-am spus sai elibereze pentru ca este pacat de ei si in primul rind nu sint buni de mincat ; ce am platit balt si luam pestele acasa ; acesta este pescarul romin mai bine sar infinta niste cursuri de educatie a celor care vor sa devina pescari
- PREDA ALEXANDRU
- utilizator
mersi la fel si sa aveti un an bun ''fir intins''
Atata timp cat patronul balti permite si sustine asa cevsa ce pretenti putem avea noi oameni simpli.Costi P scrie:Am inteles ce zici tu Serban, dar totusi sa pleci cu doua giuvelnice pline ? ....mai ia omu acasa.....doar nu o face pomana in scara blocului.
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
- Ion Mironov
- Partener
am cati-va prieteni care anu trecut au luat cate 3 4 buc de crap peste 5 kg buc..peste este dar este acoperit cu apa.....cei drept nu la fel ca acum cati-va ani
Joane eu vorbesc de multi ani in urma cand balta nu era administrata de neamul Preotu si daca vb. cu Dan el iti confirma over 10 era la discretie, dar ce ce sa faci varsta primeza, vremuri bune.jonny_23 scrie:am cati-va prieteni care anu trecut au luat cate 3 4 buc de crap peste 5 kg buc..peste este dar este acoperit cu apa.....cei drept nu la fel ca acum cati-va ani
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro