Luni 4 FEBRUARIE LUNCA
Moderator: Coleman
Reguli forum
Nu postati aici inainte de a citi regulamentul specific pentru aceasta categorie !
Nu postati aici inainte de a citi regulamentul specific pentru aceasta categorie !
- mariususcatu
- junior
Luni 4 FEBRUARIE LUNCA
Daca tot eram in trecere prin constanta m-am gandit sa dau o fuga pana la lunca dupa dintoasa la o copca am fugit de dimineata la 6...am ajuns pe la 7 la 8 am facut copicile si dupa 10 min am luat prima dintoasa pe la 1kg apoi nimic...incet incet dupa cateva ore am reusit sa prindem 14 dintoase si 6 bibani. Desi eram sigur ca nu o sa ii vad culoarea se pare ca a fost o partida destul de reusita... ! Revin cu poze daca ma descurc sa le pun!
- mariususcatu
- junior
Re: Luni 4 FEBRUARIE LUNCA
Bravo Marius, frumoase capturi
- mariususcatu
- junior
slabut dar asta e la cat braconaj este la lunca sa zic mersi ! Iti multumesc
- Stanescu Mircea
- senior
aprob am fost cu el ne-am facut damblaua
Dau la patratica de iaurt si mot de cac**!
marlitele alea se numesc dambla ? salutari pescarilor
- miky_aurash
- junior
mariususcatu scrie:Daca tot eram in trecere prin constanta m-am gandit sa dau o fuga pana la lunca dupa dintoasa la o copca am fugit de dimineata la 6...am ajuns pe la 7 la 8 am facut copicile si dupa 10 min am luat prima dintoasa pe la 1kg apoi nimic...incet incet dupa cateva ore am reusit sa prindem 14 dintoase si 6 bibani. Desi eram sigur ca nu o sa ii vad culoarea se pare ca a fost o partida destul de reusita... ! Revin cu poze daca ma descurc sa le pun!
31 martie, lunca, razim- sinoe
fir intins
Bine tata, ai prins un peste si-acum il pui pe toate forumurile . Nu face doi bani poza aia cu pestele mort intr-o lada. Mai ales daca nu ne spui si povestea capturii.
I Fish. Therefore I am.
Sunt de acord cu pharaoh , zi-ne si povestea!pharaoh scrie:Bine tata, ai prins un peste si-acum il pui pe toate forumurile . Nu face doi bani poza aia cu pestele mort intr-o lada. Mai ales daca nu ne spui si povestea capturii.
Fir Intins!