schimb
Moderatori: mini_mic, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- horatiu_ET_
- senior
schimb
Calculator Intel Pentium Dual Core ,E2180,2.00 Ghz ,,2gb ram ddr2,,placa video ati,radeon 512 -128 biti, hard 360gb, monitor Acer de 17 LSD---schimb cu scule de pescuit ~! astept oferte
Re: schimb
mai este valabil?
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes
MUNTEANU BOGDAN
***CAMPION NATIONAL 2012 ***
***CAMPION NAȚIONAL 2017***
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
si la ce "bani" il estimezi
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
- horatiu_ET_
- senior
valabil doar saptamana asta la schimb
salutam un vaporas jabo2 il vrei la schimb cu calculatorul,vaporasul este in perfecta stare nu am fost decat de 3 ori cu el la balta.Mar interesa calculatorul mai mult pentru fiul meu pentru ca nu am posibilitate sai cumpar nu as renunta la el dar nustiu daca sti copii in fata de orcesi trei bete de 2,40si unul de 3,00.daca esti de acord trimite-mi mail pe adresa dan24sdd@yahoo.commultumeschoratiu_ET_ scrie:Calculator Intel Pentium Dual Core ,E2180,2.00 Ghz ,,2gb ram ddr2,,placa video ati,radeon 512 -128 biti, hard 360gb, monitor Acer de 17 LSD---schimb cu scule de pescuit ~! astept oferte
iti ofer o camera video sony si 300 ron + transport
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
daca-l mai ai,care e ultimul pret,cati ani are de functionare,si vezi te rog dak poti sa-ti alegi un pachet la schimb din ceeace am eu la vanzare pe: http://www.ojps-bv.ro ,si ai aici nr. mele de tel :0769640145 si 0733011405,iar mess si email ai pe: rolandpopcev.
ok,cum facem sa vad ca functioneaza calculatorul? Spui ca e 350 ultimul pret? ti-l iau eu.