Noutatile mai mereu sunt mai scumpe la Chronocarpe !Sunt si cateva sit-uri prin UK care la fel ca si Chronocarpe pun la vanzare noutatile de la Okuma inca de din-nainte de a avea marfa pe stoc ! Imi amintesc ca anul trecut (2009 de fapt) , ptr. varianata Max4 Distance aveau o oferta mai mica de pret daca le plateai in Decembrie urmand ca marfa s-o primesti prin Februarie !mariusangler scrie:Sa stii ca sint magazine in Germania mult mai ieftine ca la noi.La italieni e mai scump,iar ungurii sint mult mai scumpi ca si noi sau restul.Uite niste situri sa-ti dai seama.
http://angelzentraleherrieden.de/
Uite si unul de Ungaria.
http://haldorado.hu/shop.php?itemid=5506&zoneid=1
insa cei mai ok sint Chronocarpe,fiind si dealeri Okuma.La ei apar mai toate noutatile de la Okuma inaintea tuturor.
Discutii generale despre lansete...scumpe, ieftine, la moda...
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: Discutii generale despre lansete...scumpe, ieftine, la moda.
Am citit despre asta...dar,normal, garantia acopera doar anumite parti componente ale mulinetei !mariusangler scrie:Mda,ca noi iar avem purici.....ai vazut faza cu lifetime waranty la Orix?gor965 scrie:Se mai fac tati...ptr. Asia si Australia !mariusangler scrie:........Orixurile au fost extraordinare,pacat ca nu se mai fac.
http://www.okuma.com.au/Okumahome/show_ ... =293&tech=
- Dan Mitranescu
- Partener
Nu te-am banuit nici pe departe de snobism si nici nu consider ca asa zisii snobi sunt persoane cu probleme. Ma gandesc la toti prietenii mei si la cunoscutii ... fiecare este atent , cumpatat si "la obiect" intr-un domeniu , iar in alte domenii este extravagant. Toti suntem asa ... atunci care este problema ?!?!mariusangler scrie:
Ai foarte mare dreptate cu afirmatia de mai sus.Nu sant deloc snob cu sculele,daca crezi asta,numai ca de cate ori am cumparat lucruri ieftine a trebuit sa am o gramada de probleme.Apropo cu vanzatorii de la magazine,le merge cu cine le merge....
Eu sunt in situatia in care trebuie sa dau sfaturi de care sa nu-mi fie rusine vreodata si in acelasi timp nu pot sa recomand lucruri inaccesibile multora. Acesta este compromisul pe care trebuie sa il fac .
Mi-a prins bine ca om si totodata in afaceri ...
Despre comertul cu articole de pescuit nu pot sa acuz pentru ca nu este etic .
Am fost acolo cand pe piata a aparut firul de culoare neagra cu "carbon" , am vazut "ace interzise in Anglia " , am vazut lansete acoperite cu "straturi de Kevlar", am auzit de baitrunnerul care "inteapa pestele cand trage " si am vazut bilute de silicagel pe post de momeala . Sunt mult mai multe astfel de dume si de sute de ori mai multi oamenii care au crezut asa ceva .
- Madalin Dirla
- Veteran
M-am raportat la calitate/pret..................va las pe dvs. la partea cu teoria,eu prefer practica !!Daywalker scrie:Sunt de acord cu tine, nu spun ca MTX-urile nu sunt "Ferarri" dar totul tine de tehnologie. Tu ai citit ceva despre hi-s 200? Ah...si vezi ca si eu vreau sa-mi iau MTX 14 asta nu inseamna ca altceva nu e bun.Madalin007 scrie:
Din moment ce pot face acelasi lucru la fel de bine cu un hakuyo,poate chiar mai bine decat l-as face cu un hi-s 200, de ce as da 1800 lei si nu as da 280 lei.......nu mai zic daca rupi un hi-s 200 ca te doare inima ,in schimb daca rupi un hakuyo e mai usor de inlocuit,plus ca poti gasi si separat cotor sau varf ...............iti pot da 1000 de exemple cum ai dat tu cu ferarri.............in favoarea loganului bineinteles
Daca eram in locul dvs. imi luam hi-s 200 !!
- Driscu Radu
- senior
Baieti vedeti daca mai vreti sa cumparati la reduceri scule cumparati ce mai exista pe stoc sau la preturi promo, pe crhonocarpe, cannacarpe, fishingtackle24 etc.marea majoritate a producatorilor au scumpit produsele cu 10-30% fata de cele afisate.Cand vor intra preturile noi o sa fie mai mari cu procentele afisate mai sus.Se simte scumpirea deja la accesori gen rotative, voblere masute paturi etc.
- Marius Vintila
- senior
Am zis si am sa mai zic o data....nu cred ca este vorba de moda, fitze, etc...eu nu judec asa. Poate daca tu nu-ti poti permite, nu inseamna ca strugurii sunt acrii. Oricum nu vreau sa ma contrazic cu un pescar cu atatea calitati si atata experienta practica ca tine.Madalin007 scrie: M-am raportat la calitate/pret..................va las pe dvs. la partea cu teoria,eu prefer practica !!
Daca eram in locul dvs. imi luam hi-s 200 !!
Pe aici vad ca se poarta sa se ia peste picior o parere, nu sa fie luata ca atare. Poate nu am dreptul sa vorbesc....mai bine tac, nu?
MARIUS VINTILA
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
- Dan Andrei
- senior
Si eu la randul meu am tot incercat de-a lungul timpului sa fac tot felul de compromisuri cu tot felul de lansete si mulinete mai ieftine in ideea ca o sa reusesc sa-mi gasesc un ansamblu lanseta-mulineta mai accesibil la banuti si de fiecare data inevitabil am ajuns la concluzia ca sunt prea sarac sa-mi permit lucruri ieftine.....si afirm sus si tare ca mai rau am pagubit pt ca le cumparam noi,eram dezamagit de comportamentul lor si apoi eram nevoit sa le vand pe te miri ce sume ca sa-mi pot permite un alt set care speram sa-mi fie cat de cat pe plac Nici in acest moment nu am un set de lansete+mulinete foarte scump,este un echipament mediu ca pret dar la care am ajuns dupa ce am cheltuit multi bani pe scule mediocre dar care aratau bine,fatoase unele de firma bunicica(pe timpuri)dar care erau mult sub asteptari...daca imi luam de la bun inceput acest echipament mediu dar un pic mai scump,scuteam ff.multi bani dar de asa este omul tot spera ca reuseste sa gaseasca o cale mai ieftina.Dane eu sunt ferm convins ca daca cu lansetele+mulinetele astea pe care le ai (Hakuyo sau ma rog ce ai tu la momentul de fata) reusesti sa arunci f.multi metrii cu un echipament mai specializat si implicit mai scump o sa iti maresti considerabil lungimea lanseurilor.....Raspunsul tau este previzibil si probabil imi vei raspunde ca este suficient atat cat arunci la momentul de fata cu echipamentul actual dar eu stiu ca in sufletul tau imi dai dreptate pt ca te cunosc destul de bine si stiu ca esti un perfectionist :lol:Ai vazut ca de cand ai senzori Delkim stai si tu mai relaxat mai ales noapte.... cand te mai fura cate un pui de somn
Numai bine!
- craparulsef
- Veteran
Cu permisiunea dvs. ... orice rabat la calitate este egal cu un eșec garantat !!!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
craparulsef scrie:Cu permisiunea dvs. ... orice rabat la calitate este egal cu un eșec garantat !!!
CORECT . insa nu poti fi mare pana nu esti mic , nu credeti ? eu sunt de parere ca este bine sa iei totul treptat , si pe masura ce exersezi si capeti experienta este si normal sa vrei mai mult .
si eu ma numar printre cei ce au cumparat pocnitori de lansete si mulinete , le-am vandut ( aproape de pomana sincer , ca asta e felul meu ) , apoi am ajuns la niste mitchel care mi-au luat foc intr-un incendiu ce l-am avut la casa , apoi am luat-o iar de la capat si tot asa . faza e ca nu poti sta departe de balta , esti in stare sa folosesti si o nuia de alun , numai sa prinzi un caras sau ce o fi . noi astia fara bani cred ca suntem mai castigati fata de cei ce investesc din prima zeci de milioane pe echipament , suntem mandrii cand povestim cum am dat afara unul de peste 10 kg cu un bat de 2,7 m si o mulineta crocodile .
- craparulsef
- Veteran
Adevărat ... dar e groaznic de scump să treci prin ambele situații !!!vioril scrie:craparulsef scrie:Cu permisiunea dvs. ... orice rabat la calitate este egal cu un eșec garantat !!!
CORECT . insa nu poti fi mare pana nu esti mic ...
Cândva scriam într-un articol ... în numărul 15 parca, al revistei Aventuri, tocmai despre necesitatea de a pescui, evident în mod sportiv, cu echipamente de calitate şi am şi detaliat atunci ... rămân la convingerea mea!
Recunosc că nu e la îndemâna tuturor ... personal fac destule sacrificii şi nu-mi e deloc ușor...
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
cred ca 85 % dintre pescari fac mari sacrificii , toti ne dorim varfurile de gama , si cu toate ca avem alte prioritati muuuuuuuuult mai mari ,tot nu renuntam nici macar o secunda ,la a ne uita si gandi cum am pute face sa avem si noi acele bijuterii , nu putem renunta la acest DROG , nu ne putem lua gandul de la scule , si de la tot ce tine de pescuit . ma gandeam intr-un timp ca ar trebui sa o mai las in colo de pescuiala , macar 6 luni , si sa pun mana sa-mi termin casa , dar pur si simplu nu pot , efectiv nu pot . ma complac in a face trei sferturi din ceea ce-mi propun pt casa ( adica 75 % ) , iar restul de 25 % ii impart in 15 % pt pescuit si 10 % distractii sau concediuri , si toate aste se intamplau anul trecut , anul asta observ ca e mult mai grav , sincer . bine ca ma tine Barbosul sanotos , si-imultumesc pentru asta .
- Dan Mitranescu
- Partener
Buna remarca. Am incercat patru feluri de senzori in doi ani pana sa ajung la Delkim. Dovada clara ca nu fac compromisuri legat de echipament.Dan Andrei scrie:Si eu la randul meu am tot incercat de-a lungul timpului sa fac tot felul de compromisuri cu tot felul de lansete si mulinete mai ieftine in ideea ca o sa reusesc sa-mi gasesc un ansamblu lanseta-mulineta mai accesibil la banuti si de fiecare data inevitabil am ajuns la concluzia ca sunt prea sarac sa-mi permit lucruri ieftine.....si afirm sus si tare ca mai rau am pagubit pt ca le cumparam noi,eram dezamagit de comportamentul lor si apoi eram nevoit sa le vand pe te miri ce sume ca sa-mi pot permite un alt set care speram sa-mi fie cat de cat pe plac Nici in acest moment nu am un set de lansete+mulinete foarte scump,este un echipament mediu ca pret dar la care am ajuns dupa ce am cheltuit multi bani pe scule mediocre dar care aratau bine,fatoase unele de firma bunicica(pe timpuri)dar care erau mult sub asteptari...daca imi luam de la bun inceput acest echipament mediu dar un pic mai scump,scuteam ff.multi bani dar de asa este omul tot spera ca reuseste sa gaseasca o cale mai ieftina.Dane eu sunt ferm convins ca daca cu lansetele+mulinetele astea pe care le ai (Hakuyo sau ma rog ce ai tu la momentul de fata) reusesti sa arunci f.multi metrii cu un echipament mai specializat si implicit mai scump o sa iti maresti considerabil lungimea lanseurilor.....Raspunsul tau este previzibil si probabil imi vei raspunde ca este suficient atat cat arunci la momentul de fata cu echipamentul actual dar eu stiu ca in sufletul tau imi dai dreptate pt ca te cunosc destul de bine si stiu ca esti un perfectionist Ai vazut ca de cand ai senzori Delkim stai si tu mai relaxat mai ales noapte.... cand te mai fura cate un pui de somn
Am pescuit cu Hakuyo un an ,inainte sa ma alatur acestei firme .Am schimbat inainte trei randuri de lansete pe parcursul unui an.
Am pescuit cu Okuma trei ani si pescuiesc in continoare pentru ca este tot ce-mi trebuie. Am schimbat doua feluri de mulinete in 6 luni pana sa ajung la ele.
Am pescuit in diverse randuri alaturi de partenerii de concurs cu cele mai de soi mulinete si lansete ...
Sunt informat , am posibilitati financiare si totodata vreau sa am tot ce trebuie pentru a castiga concursurile.
Nu fac compromisuri de dragul reclamei . ( Hakuyo produce si mulinete ... si senzori ...Nu m-ai auzit de ele pana acum )
Te rog sa ma crezi ca MTX14 este tot ce-mi doresc , chiar si in sufletul meu. Sunt multumit de tot echipamentul pe care il detin. Am o problema cu tuciul ... prea arata urat ! Am vazut la echipa Africii de Sud niste oale de inox ... o frumusete. Este cam 1000lei una si nici nu am convingerea ca nu arde mosmoandele ...
- serban nelu
- junior
Noile Century SP 12ft 3.50lb rupta cu plumb de 100g in aceeasi zi in care am achizitionat-o mai exact 02/02/2011.
Concluziie le trageti voi.
- Madalin Dirla
- Veteran
Parca-l si aud pe Daywalker cu urmatorul exemplu : pai ce......... si ferrari-ul lui Gabi Popescu a luat foc dar nu din vina lor ci a fotbalistului ca nu stia sa schimbe vitezele ...................serban nelu scrie:Noile Century SP 12ft 3.50lb rupta cu plumb de 100g in aceeasi zi in care am achizitionat-o mai exact 02/02/2011.
Serban,cat te-a costat batul???
- serban nelu
- junior
216 lire dar am noroc ca sunt aici si nu sunt acasa,ca imediat dupa ce l-am rupt am sunat la cei de la care l-am achizitionat si mi-au spus ca i-mi dau alt bat nou sau banii inapoi.