VAND ROD POD ANACONDA HIGH TOWER,
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- ZARGUZON ADRIAN
- membru activ
VAND ROD POD ANACONDA HIGH TOWER,
VAND ROD POD ANACONDA HIGH TOWER,PRET 750 RON NEGOCIABIL SECOND HAND IN STARE BUNA
Re: VAND ROD POD ANACONDA HIGH TOWER,
Astept din data de 30.01.2011 o licitatie la acest rod pod si nimic!Sunt nou pe acest forum si imi place acest rod pod! De ce nu liciteaza nimeni? Sunt ceva probleme cu el? Va rog sa imi dati si mie un raspuns de la cei care stiu mai multe.Va multumesc.
- saritabonita
- utilizator
oferta 400 lei
Salut,nu ai spus de unde esti?
- saritabonita
- utilizator
- profenster carp
- senior
400 de lei ofer si eu si sunt din bucuresti
munca e pentru cine nu stie sa pescuiasca
Bravo fratilor,eu am adus in discutie un subiect pe forum iar altii se folosesc de el pentru a licita! Ce mai pot sa spun, am primit o groaza de informatii despre rod pod,multumesc frati romani.
- Driscu Radu
- senior
Tudo referitor la acest rod pod cred ca e unul dintre cele mai stabile trepiede de pe piata, l-am vazut pe timp de furtuna si nu a cedat.
Domnu', cred ca faceti o confuzie...asta e un anunt de vanzare nu o licitatie (desii banuiesc ca termenul il folositi gresit), si nu dvs. ati adus in discutie subiectul ci vanzatorul (Zarguzon Adrian),care a postat acest anunt !tudo scrie:Bravo fratilor,eu am adus in discutie un subiect pe forum iar altii se folosesc de el pentru a licita! Ce mai pot sa spun, am primit o groaza de informatii despre rod pod,multumesc frati romani.
- calin_pescarul
- senior
daca se vinde ofer 500
s-a vandut
- florentiniuga
- Master Admin
S-a vandut numai daca-mi confirma Adrian Zarguzon, care in ultimele zile nu a putut folosi acest cont.