Cumpar rod-pod
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Cumpar rod-pod
Salut,
Ma intereseaza un rod-pod de 3-4 posturi(preferabil cu 4 picioare) .
Bugetul este relativ mic, ofer 300-350 roni maxim.
La banii pe care ii am ce as putea sa cumpar nou , din magazin!? Sa fie si stabil ...
Astept oferte..
Multumesc,
Dan.
Ma intereseaza un rod-pod de 3-4 posturi(preferabil cu 4 picioare) .
Bugetul este relativ mic, ofer 300-350 roni maxim.
La banii pe care ii am ce as putea sa cumpar nou , din magazin!? Sa fie si stabil ...
Astept oferte..
Multumesc,
Dan.
Dan Serban
- cremine silvian
- membru activ
Re: Cumpar rod-pod
am eu un rod pod foarte stabil, dak te intereseaza, vb. 0721666665 sau pe mess. slv2177@yahoo.com.
- cremine silvian
- membru activ
nu ma las, iau altul...
- iulian petre
- Veteran
am eu un sky pod FOX dar pe banii de care dispui i-ti pot da un picior de la el..
.....acum serios vezi ce cumperi ca decat unul prost construit mai bine folosesti tot buzbari......au un defect care nu-l vezi la inceput si anume,se lovesc mulinetele intre ele din cauza spatiului mic lasat si multe sunt construite pt un anumit tip de lungime de bat....deci probeaza inainte ![:wink:](//twemoji.maxcdn.com/2/svg/1f609.svg)
iulian petre scrie:am eu un sky pod FOX dar pe banii de care dispui i-ti pot da un picior de la el.......acum serios vezi ce cumperi ca decat unul prost construit mai bine folosesti tot buzbari......au un defect care nu-l vezi la inceput si anume,se lovesc mulinetele intre ele din cauza spatiului mic lasat si multe sunt construite pt un anumit tip de lungime de bat....deci probeaza inainte
![lol :lol:](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/lol.gif)
![lol :lol:](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/lol.gif)
bravo iulica
![big grin :D](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/4.gif)
Dan Serban
Caut si eu unul pe care sa incapa 4 bete de 3,60 echipate cu 4 Okuma Oryx 65. Rog sfaturi, dar serioase.
I love carp!
- iulian petre
- Veteran
de ce bani dispui?...ca e primul indiciu...
.pt mine sky-podul FOX e numarul 1 dar e destul de scump dar garantez ca-si merita banii ![:wink:](//twemoji.maxcdn.com/2/svg/1f609.svg)
am un rod pod cormoran cu 3 posturi nou nout
id mess: andrei_messi98
pret:300 ron
id mess: andrei_messi98
pret:300 ron
- stefan_kwr
- Veteran
Uita-te si la un fox horizon, asemanator cu sky pod dar un pic mai mic, dupa parerea mea este un rod-pod super.mih_IL scrie:Caut si eu unul pe care sa incapa 4 bete de 3,60 echipate cu 4 Okuma Oryx 65. Rog sfaturi, dar serioase.