infopescar probleme conectare
infopescar probleme conectare
pv tv online merge ,dar infopescar nu,stie cineva cauza
Re: infopescar probleme conectare
Se fac cateva modificari si imbunatatiri ale site-ului,in curand totul va functiona cum trebuie.
TOTUL PENTRU CRAP
Re: Toolbar Infopescar.tv
Buna ziua. De ieri 31.01.2011 de cand s-a schimbat ( s-a lucrat) la site nu-mi mai merge asa de bine ca inainte forumul, raspunde cu intarziere,trec cateva secunde pana se stabilizeaza imaginea, la revenire(back) aceeasi poveste,mi-e greu sa navighez pe forum,devine enerevant. . Va rog ajutati-ma(nu ma pricep la calculatoare) iar cei care se pricep vin la primavara (copii). Multumesc.
- stefan_kwr
- Veteran
Acelas lucru mi se intampla si mie, am mai spus ieri intr-un topic, dar mi-au disparut toate posturile de ieri 31-01-2011.Poate ne ajuta cineva cu un raspuns, ce se intampla, de ce merge greu?dita scrie:Buna ziua. De ieri 31.01.2011 de cand s-a schimbat ( s-a lucrat) la site nu-mi mai merge asa de bine ca inainte forumul, raspunde cu intarziere,trec cateva secunde pana se stabilizeaza imaginea, la revenire(back) aceeasi poveste,mi-e greu sa navighez pe forum,devine enerevant. . Va rog ajutati-ma(nu ma pricep la calculatoare) iar cei care se pricep vin la primavara (copii). Multumesc.
Dupa cum vede fiecare , s-au introdus si se vor mai introduce chestii noi !Situl este tinut operational , se lucreaza on-line si evident mai apar mici probleme ! Utilizatorii mai vechi stiu ca am mai trecut prin asta !stefan_kwr scrie:........Poate ne ajuta cineva cu un raspuns, ce se intampla, de ce merge greu?
- stefan_kwr
- Veteran
Ok george, mersi mult...am crezut ca ieri pe seara dupa ce a inceput sa mearga, s-au terminat lucrarile si asa va functiona tot timpul.gor965 scrie:Dupa cum vede fiecare , s-au introdus si se vor mai introduce chestii noi !Situl este tinut operational , se lucreaza on-line si evident mai apar mici probleme ! Utilizatorii mai vechi stiu ca am mai trecut prin asta !stefan_kwr scrie:........Poate ne ajuta cineva cu un raspuns, ce se intampla, de ce merge greu?
- Victor Hodorog
- senior
problemele existente pe forum se vor rezolva cel tarziu pana vineri.
Putina rabdare ..lucram intens si scuzele noastre pentru " deranjamente"
- stefan_kwr
- Veteran
Nici o problema domnu Victor, nu stiam care este problema de merge mai greu, dar m-am lamurit.
Toate cele bune!!!
Toate cele bune!!!
- sece4u20
- senior
am si eu o problema vizavi de forum si nu am mai deschis alt topic: imi merge foarte greu forumul. merge sacadat. este o problema de la mine sau de la ''ei''??
o zi buna,
o zi buna,
- sece4u20
- senior
dar numai pe acest forum imi merge asa
CONEXIUNEA TA 97542 kbps cred ca imi merge netul destul de bine.
CONEXIUNEA TA 97542 kbps cred ca imi merge netul destul de bine.
Scuze, nu am stiut ca se lucreaza in continuare la site,iar rabdare avem ca deh... suntem pescari nu? multam de raspuns.
- Victor Hodorog
- senior
problemele existente pe forum se vor rezolva cel tarziu pana vineri.
- dan _city_center
- senior
chiar se lucreaza ! 24 din 24.Victor Hodorog scrie:problemele existente pe forum se vor rezolva cel tarziu pana vineri.
Baricada Carp Club