Virusi la emisiuni

orice idee este binevenita

Moderatori: Qnyx, gor965

Scrie răspuns
puffyy
junior
junior

Virusi la emisiuni

Mesaj de puffyy » 19 Oct 2008, 18:46

Spune-ti si mie va rog de ce foarte multe emisiuni tv sun virusate???? Totusi as vrea sa le vad. Cum pot face??
troian jpg pescuit.jpg

Qnyx
Master Admin
Master Admin

Re: Virusi la emisiuni

Mesaj de Qnyx » 20 Oct 2008, 03:53

Am ramas foarte surprins vis' a vis' de acest post asa ca am cautat sa il tratez cu maxima seriozitate.

Am downloadat o serie de emisiuni (inclusiv aceea postata in print screen-ul tau) si am folosit urmatorii anti-virusi in scanarea acestora :

Nod32
Kaspersky Antivirus 2009
Norton Antivirus
Panda Andtivirus
F-Secure

Rezultatul a fost -> 0 virusi !

Totusi m-am gandit ca ceva este in neregula si abia dupa ceva timp am observat ceea ce era evident de la bun inceput. Folosesti un download manager pentru a copia filmele de pe site-ul nostru. Download accelerator foloseste un "cache" temporar pentru a stoca acele fisiere si inlocuieste extensia fisierului (nu conteaza tipul fisierului) cu extensia *.dap. Dupa cum observ in imaginea postata de tine, programul este in versiunea shareware (adica trial) si in momentul cand se instaleaza, suplimentar se mai adauga o serie de addon-uri mai mult sau mai putin bune. Unul din acele "addon-uri" reprezinta acel trojan. Virusul respectiv se ataseaza fisierului executabil inainte ca acesta sa fie recompus in *.exe , asa ca indiferent de situatie tie iti va aparea ca ar fi virusat.

Solutia problemei este sa dezinstalezi total acel software (Download Accelerator), totodata sa stergi si folderul "DAP" (sau Speedbit) care se afla in "Program files", restartezi computerul si incerci sa downloadezi din nou fisierul cu pricina. Totul ar trebui sa fie ok acum. Daca situatia persista, te rog sa imi dai de stire.

Cosmin.
Nada si momeli de pescuit
pescuitmania xxx pescuitul crap

alex_mures
membru activ
membru activ

Mesaj de alex_mures » 20 Oct 2008, 07:56

acuma serios
s-ar putea sa se ajunga la format:C
Crap Livada 10 kg
TGM Carp Team

bill77se
utilizator
utilizator

Mesaj de bill77se » 20 Oct 2008, 10:52

alex_mures scrie:acuma serios
s-ar putea sa se ajunga la format:C

Deci cum spui acuma serios nu stiu cit ai habar de PC dar daca vei kontacta un profesionist din orasul tau iti va raspunde ca nu este asa adica sa fii nevoit sa faci un format C:\>.

Cu stima

KALLE

Qnyx
Master Admin
Master Admin

Mesaj de Qnyx » 20 Oct 2008, 15:18

Este suficient sa faci ceea ce ti-am scris mai sus; atat si nimic mai mult !
Nada si momeli de pescuit
pescuitmania xxx pescuitul crap

puffyy
junior
junior

Mesaj de puffyy » 20 Oct 2008, 16:59

Multumesc pentru informatii. S-ar putea sa fie asa dar cidat este faptul ca am descarcat toate emisiunile din 2008 si din iulie-decembrie 2007 fara sa-mi faca nicio problema, cu acelasi DAP si acelasi antivirus instalat. Vreau sa spun ca si acu descarcam cate 4-5 emisiuni odata si nu la toate mi-a dat mesaj antivirusul , doar la unele . Nu stiu ce sa spun am renuntat sa le descarc pe cele care-mi spune ca sunt virusate deoarece nu prea am timp de "format C:" :lol: .
Se poate vedea si in print screenul meu ca am descarcate deja 28 de emisiuni si inca mai descarc si acu cateva . Tin sa mentionez ca nu la toate emisiunile mi-a dat acest mesaj. Poate fi calcul meu de vina... Fir intins!

pufffyyy
junior
junior

Mesaj de pufffyyy » 13 Noi 2008, 22:31

Imi cer miiiiiiiiiiiiiii de scuze, intr-adrevar era o problema cu DAP-ul, am dat ignore la antivirus , pentru ca vroiam sa vad emisiunile si dupa ce le decarcam se linistea antivirusul. Credeti-ma ca doar vroiam sa vad emisiunile si ....timpul fiind unica mea problema ... nu aveam timp de format .....
Inca odata miii de scuze.
Fir intins.

Scrie răspuns

Înapoi la “Sugestii, propuneri, intrebari legate de web-site si TV”