Cumpar rod-pod
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Cumpar rod-pod
Salut,
Ma intereseaza un rod-pod de 3-4 posturi(preferabil cu 4 picioare) .
Bugetul este relativ mic, ofer 300-350 roni maxim.
La banii pe care ii am ce as putea sa cumpar nou , din magazin!? Sa fie si stabil ...
Astept oferte..
Multumesc,
Dan.
Ma intereseaza un rod-pod de 3-4 posturi(preferabil cu 4 picioare) .
Bugetul este relativ mic, ofer 300-350 roni maxim.
La banii pe care ii am ce as putea sa cumpar nou , din magazin!? Sa fie si stabil ...
Astept oferte..
Multumesc,
Dan.
Dan Serban
- cremine silvian
- membru activ
Re: Cumpar rod-pod
am eu un rod pod foarte stabil, dak te intereseaza, vb. 0721666665 sau pe mess. slv2177@yahoo.com.
- cremine silvian
- membru activ
nu ma las, iau altul...
- iulian petre
- Veteran
am eu un sky pod FOX dar pe banii de care dispui i-ti pot da un picior de la el.. .....acum serios vezi ce cumperi ca decat unul prost construit mai bine folosesti tot buzbari......au un defect care nu-l vezi la inceput si anume,se lovesc mulinetele intre ele din cauza spatiului mic lasat si multe sunt construite pt un anumit tip de lungime de bat....deci probeaza inainte
iulian petre scrie:am eu un sky pod FOX dar pe banii de care dispui i-ti pot da un picior de la el.. .....acum serios vezi ce cumperi ca decat unul prost construit mai bine folosesti tot buzbari......au un defect care nu-l vezi la inceput si anume,se lovesc mulinetele intre ele din cauza spatiului mic lasat si multe sunt construite pt un anumit tip de lungime de bat....deci probeaza inainte
bravo iulica
Dan Serban
Caut si eu unul pe care sa incapa 4 bete de 3,60 echipate cu 4 Okuma Oryx 65. Rog sfaturi, dar serioase.
I love carp!
- iulian petre
- Veteran
de ce bani dispui?...ca e primul indiciu... .pt mine sky-podul FOX e numarul 1 dar e destul de scump dar garantez ca-si merita banii
am un rod pod cormoran cu 3 posturi nou nout
id mess: andrei_messi98
pret:300 ron
id mess: andrei_messi98
pret:300 ron
- stefan_kwr
- Veteran
Uita-te si la un fox horizon, asemanator cu sky pod dar un pic mai mic, dupa parerea mea este un rod-pod super.mih_IL scrie:Caut si eu unul pe care sa incapa 4 bete de 3,60 echipate cu 4 Okuma Oryx 65. Rog sfaturi, dar serioase.