![dont know :-??](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/106.gif)
![at wits end ~x(](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/102.gif)
Moderator: gor965
aruncau bucati de sunca/carne afumata ........racii se strang la sunca iar tu poti pescui linistit99gyo scrie:Am mers o perioada pe o balta,in aceasta balta unt foarte multi raci (am inteles ca a fost crescatorie de raci ), pe langa raci sunt si crapi frumosi dar nu poti sa-i prinzi deoarece racii mananca tot(nada si momeala). Va rog sa-mi spuneti si mie cum sa fac sa reusesc sa PESCUIESC acolo(nu am reusit sa fac nimic, doar sa dau banii). Nu stiu cum dar alti pescari prindeau dar nu vroiau sa spuna nimic(intrau cu barca si aruncau,- CE???)
Fire intinse99gyo scrie:MULTUMESC FRUMOS, cu prima ocazie vreau sa incerc CU STIMA PENTRU TOATA ECHIPA CARP ZONE ROMANIA
Nu cred,racul toaca tot ce intanlesteBerNard scrie:Pe carlig poti folosi porumb artificial...chiar daca o sa reuseasca sa-l rupa putin o sa renunte, o sa fie ocolit si de pestii mai mici (caras si ciortanica)
Sau poți sa pui la 3-4 metri de patul tău de nada rotule de os mare ( de vaca în general ) ca sa le dai racilor preocupare...99gyo scrie:Am mers o perioada pe o balta,in aceasta balta unt foarte multi raci (am inteles ca a fost crescatorie de raci ), pe langa raci sunt si crapi frumosi dar nu poti sa-i prinzi deoarece racii mananca tot(nada si momeala). Va rog sa-mi spuneti si mie cum sa fac sa reusesc sa PESCUIESC acolo(nu am reusit sa fac nimic, doar sa dau banii). Nu stiu cum dar alti pescari prindeau dar nu vroiau sa spuna nimic(intrau cu barca si aruncau,- CE???)
depinde din ce zona sunteti,puteti taia si bizonistan nicolae scrie:porcul l-am taiat...acum taiem si vaca
Salut Madalin!Madalin007 scrie:aruncau bucati de sunca/carne afumata ........racii se strang la sunca iar tu poti pescui linistit99gyo scrie:Am mers o perioada pe o balta,in aceasta balta unt foarte multi raci (am inteles ca a fost crescatorie de raci ), pe langa raci sunt si crapi frumosi dar nu poti sa-i prinzi deoarece racii mananca tot(nada si momeala). Va rog sa-mi spuneti si mie cum sa fac sa reusesc sa PESCUIESC acolo(nu am reusit sa fac nimic, doar sa dau banii). Nu stiu cum dar alti pescari prindeau dar nu vroiau sa spuna nimic(intrau cu barca si aruncau,- CE???)