RECOMANDARE MAGAZIN ONLINE DIN AFARA

Moderatori: gor965, florentiniuga

Vlad Pavlovici
Partener
Partener

Re: RECOMANDARE MAGAZIN ONLINE DIN AFARA

Mesaj de Vlad Pavlovici » 29 Ian 2011, 11:05

mirceasd scrie:Torsion este facuta pe blancul Harrison asa ca lanseta este aproximativ la fel
Mircea, nu te supara, dar n-are nicio legatura Greys Torsion cu Harrison Torrix, decat primele trei litere in comun la nume (intentionat sau nu). Poti verifica la Greys sau la Harrison, daca vrei.

Lasand la o parte ca nici nu seamana ca blanc, ar fi ilogic pentru Greys sa lucreze pe blancuri Harrison. Toate lansetele Greys sunt facute in tari asiatice unde costurile de productie sunt minime, ceea ce permite firmei sa ofere asa-zisa "garantie pe viata", din care se poate vedea cum valoarea unei lansete ajunge sa fie mai mica decat valoarea taxelor postale pentru expedierea ei catre client.

Lansetele Harrison sunt facute in Liverpool, cu tehnologie superioara si costuri de productie implicit mai mari. Este imposibil pentru un producator ca Harrison sa intre intr-o scheme de tip garantie pe viata. Ar trebui ca blancul sa fie extraordinar de ieftin, ca sa-l poti inlocui nelimitat - avand si castig - pentru 20-25 de lire sterline.

Daca Torsion ar fi pe blanc de Torrix, "garantia pe viata" n-ar putea exista, decat daca taxele postale s-ar mari de vreo patru-cinci ori. Caz in care n-ar mai fi asa de atragatoare.

mirceasd
Veteran
Veteran

Mesaj de mirceasd » 29 Ian 2011, 14:07

Imi cer scuze daca am gresit ,am reprodus faptul ca un vanzator de la un magazin mare din Anglia mi-a dat informatia aceea ca ambele blancuri ar fi identice si ca ar diferi numai cosmetica la ele.
Eu oricum de Torrix am spus ca am fost extrem de multumit si le-am dat pentru faptul ca am vrut bete de 13".
Scuze pentru dezimformare.
Fire intinse.
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.

Vlad Pavlovici
Partener
Partener

Mesaj de Vlad Pavlovici » 29 Ian 2011, 14:40

Nicio problema, era doar o corectura minora. Ambele lansete au adeptii lor, chiar daca nu sunt inrudite.

Legat de vanzatorul din Anglia, e usor de explicat de ce ar vrea sa vanda o lanseta folosindu-se de reputatia alteia. Omul recomanda produsul la care are cel mai mare adaos. Evident ca la o lanseta din China se castiga mai mult. Metoda de a promova un lucru pe spatele unui produs concurent e larg raspandita.

Scrie răspuns

Înapoi la “Undite si lansete”