Casting amical
Moderatori: gor965, florentiniuga
- Alexandru Mihai
- Veteran
Re: Casting amical
Duminica se anunta vreme buna, va tin la curent.
poate mergem la Auchan,acum ca a nins,se poate...
Alexandru Mihai scrie:Duminica...., va tin la curent.
mai bine nu , cel putin mie ....nu-mi trebuie curent ,
- Madalin Dirla
- Veteran
uni folosesc chiar si 0.18, MAXX cunosti pe cineva ???bebel scrie:oameni dau cu fir de 0,20 si conteaza mult si tehnica
- Alexandru Mihai
- Veteran
nu stiu dastea.... ....nu stiu dastea....Madalin007 scrie:uni folosesc chiar si 0.18, MAXX cunosti pe cineva ???bebel scrie:oameni dau cu fir de 0,20 si conteaza mult si tehnica
eu stiu cu 0,21...
oricum cu diametrele reale ale firelor e cam ciudat te miri d ce dai putin cu fir de 0.2 ca sa afli dup/aia ca diametru real e 0.23
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
am făcut o probă ,,la rece'' ieri... abia aştept prima ieşire pe terenul viran, pe vreme mai caldă, deşi se pare că mai e de aşteptat ceva... rezultatele au fost mulţumitoare
aron dan
aron dan
- Ion Mironov
- Partener
200-300....nu ne mai tine in suspans:))eden scrie:am făcut o probă ,,la rece'' ieri... abia aştept prima ieşire pe terenul viran, pe vreme mai caldă, deşi se pare că mai e de aşteptat ceva... rezultatele au fost mulţumitoare
- vioreld2008
- senior
[quote="eden"]am făcut o probă ,,la rece'' ieri... abia aştept prima ieşire pe terenul viran, pe vreme mai caldă, deşi
se pare că mai e de aşteptat ceva... rezultatele au fost mulţumitoare [/quot
Jonny stai linistit ca a dat 199 de metri, nu la intrecut pe Madalin.
se pare că mai e de aşteptat ceva... rezultatele au fost mulţumitoare [/quot
Jonny stai linistit ca a dat 199 de metri, nu la intrecut pe Madalin.
Dinu Viorel
nu am dat mult si mi-a dat cu virgula o sa vedem la prima intalnire ,,publica'', ca sunt mai pervers, imi place cu martori ))))))))))))))))))))))))
aron dan
aron dan
tre sa se inmoaie putin frigu, cel putin pt mine, ca in conditiile astea nu e prea placut
aron dan
aron dan
jonny_23 scrie:200-300....nu ne mai tine in suspans:))eden scrie:am făcut o probă ,,la rece'' ieri... abia aştept prima ieşire pe terenul viran, pe vreme mai caldă, deşi se pare că mai e de aşteptat ceva... rezultatele au fost mulţumitoare
Bre Nea J , te mananca , te mananca , se vede ca ai concediu .
- Ion Mironov
- Partener
nu sunt in concediu man...numai ca lucrez acasa...sa fac economie la firma de benzina ca este scumpa rau.....
vezi eden ca perversii este numai pe targu ocna....intr-o apa si se deplaseaza tronsonu si nu mai poti arunca
vezi eden ca perversii este numai pe targu ocna....intr-o apa si se deplaseaza tronsonu si nu mai poti arunca
eh... n-am stiut n-am stiut... oricum abia astept sa va vad in actiune mai invata si ochiu meu cate ceva, ca la lansat e dezastru
aron dan
aron dan
La ce ora duminica si unde?
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro