concurs capturi 2008
Moderator: florentiniuga
Re: concurs capturi 2008
fara poze esti pierdut
Uitati si o captura modesta (fata de cele postate anterior pe aici), crap 6,8 kg, pe riul Prut in 21.06.2008, fir 0,3, la boabe de porumb. Poza la fel de modesta (realizata cu un tefon mobil).
buna ziua,
desi sunt nou pe forum m-am hotarat sa-mi fac intrarea cu 3 capturi...toti 3 au fost prinsi pe darvari
no1 13 kg -porumb si popup ananas ;
no2 13.300- boiles solubil 1016
no3 16.200 - boilles crab no1
desi sunt nou pe forum m-am hotarat sa-mi fac intrarea cu 3 capturi...toti 3 au fost prinsi pe darvari
no1 13 kg -porumb si popup ananas ;
no2 13.300- boiles solubil 1016
no3 16.200 - boilles crab no1
- cremine silvian
- membru activ
de la bucatarul ? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Re:
Cum e ,s-a terminat concursul ? Cine castiga ?vali003 scrie:..................... ok.concursul va tine de la 01-01 2008 pina pe 15-10 2008 , se puncteaza crapul ,fara chinezesc , prins pe orice fel de apa , in orice tara , se vor face doua fotografii din unghiuri diferite , se va trece data ,cite kg. , locul unde a fost prins .....................
Asteptam cu sufletul la gura,dar curios,numai asa putini concurenti? Sunt convins ca membrii carpzone au prins destui crapi notabili,de ce nu apar aici cu cate o captura?Ar fi frumos...
- florentiniuga
- Master Admin
Si chiar s-au castigat vreo 2 premii de captura dar... George... modest cum il stiti... probabil nu vrea camera video.
Dupa ceea ce am vazut eu , parca Miska ar cam fi cistigatorul , nu stiu greutatea , dar dupa poza , nu prea are cine sa il bata .
vali 22 arata cantarul dar mai mult nu mergea eu garantez ca avea mai mult este si pe youtube si eliberarea lui
always think like a fish
Cata311 vreau sa te intreb daca tenii prinsi de tine sunt liberi si nevatamati,este doar o simpla intrebare,nu o lua ca pe o intepatura sau mai stiu eu ce.
Ricardo ..........ce legatura are intrebarea cu acest topic ?????
Domnu moderator vali are aceeasi legatura pe care o are si intrebarea ta adresata mie,cu topicul,multumit? fir intins
Ma -i lamurit , ........
@RicardoRicardo scrie:Domnu moderator vali are aceeasi legatura pe care o are si intrebarea ta adresata mie,cu topicul,multumit? fir intins
Nu e de bun simt sa raspunzi la o intrebare cu alta intrebare !...si daca intr-adevar nu cautai sa-l intepi pe cata311 ,intrebarea legata de soarta pestilor ,o puteai pune pe privat ori puteai gasii raspunsul in mesajele lui postate aici :
http://infopescar.tv/forum/pescuitul-la ... -t688.html
- florentiniuga
- Master Admin
Da Vali, sunt de acord cu Miska. Din partea Info Pesacar, asa cum am promis, Mos Craciun ii va inmana o camera video.
@Miska
Astept adresa de livrare si sa cureti hornul sa nu se murdareasca mosu'.
Fir intins tuturor pentru editia a doua, care va incepe la 1 ianuarie si va tine pana la 30 noiembrie 2009. Sper ca premiile vor fi mai multe, adica locul 1,2,3, mentiuni, premii speciale, etc. Sa vedem ce sponsori gasim. Asteptam oferte.
@Miska
Astept adresa de livrare si sa cureti hornul sa nu se murdareasca mosu'.
Fir intins tuturor pentru editia a doua, care va incepe la 1 ianuarie si va tine pana la 30 noiembrie 2009. Sper ca premiile vor fi mai multe, adica locul 1,2,3, mentiuni, premii speciale, etc. Sa vedem ce sponsori gasim. Asteptam oferte.