Cred ca au tras cu ochiu la acest topic cei de la carpio si brusc le-au ieftinit de la 2000 lei la 1790 lei !!!
Consider ca daca mai discutam in acest topic in continuare s-ar putea sa le reduca si mai mult ca nu cred ca le va lua cineva chiar si la pretul asta -1790 (vazand anterior-adica acum vreo 2 saptamani ca erau 1290 si le aveau pe stoc)
Cred ca au pus pretul in felul urmator : "IA SA PUNEM NOI 2000 LEI CA POATE PICA CINEVA IN PLASA SI FACEM BANUTI HMMMMMM" Dar se pare ca PLASA a avut ochiurile cam largi si toti posibilii cumparatori au scapat...
Nu doresc sa fiu rautacios insa acesta este purul adevar.
Din nou P.S. : de prodigy plus 50 13" 3.5 lb nimic .....
Va multumesc si va doresc o zi cat mai buna si bineinteles FIR "INCINS"
Greys Torsion 50 vs. Greys Prodigy Plus 50
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: Greys Torsion 50 vs. Greys Prodigy Plus 50
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
- mariusangler
- senior
@claufishi
Nu e prima data cand se joaca cu pretul produselor,urmarind reactia oamenilor pe forumuri.Intre timp ca sa te mai destinzi ,uite ce poti face cu 2000 lei,per lanseta.
http://www.michalstudeny.com/design%20prutu.htm
Tipul este dupa parerea mea cel mai bun rodbuilder din afara Angliei.Ce crezi tu ca merita?sa le dai alora 2000 lei pe lanseta sau tipului astuia 340 euro pe o lanseta facuta bijuterie.Tipul asta vinde arta !!!!
Nu e prima data cand se joaca cu pretul produselor,urmarind reactia oamenilor pe forumuri.Intre timp ca sa te mai destinzi ,uite ce poti face cu 2000 lei,per lanseta.
http://www.michalstudeny.com/design%20prutu.htm
Tipul este dupa parerea mea cel mai bun rodbuilder din afara Angliei.Ce crezi tu ca merita?sa le dai alora 2000 lei pe lanseta sau tipului astuia 340 euro pe o lanseta facuta bijuterie.Tipul asta vinde arta !!!!
Team Select Baits Romania
Adevarul e ca numai in Ro am auzit de probleme cu betele de la firma Greys(nu toate modelele).
Am citit pe forumuri din Germania si Anglia si inca nu am gasit nimic.
Poate ca Greys face bete foarte bune dar eu cand dau 1000lei sau mai mult pe o lanseta iau in considerare si renumele producatorului,de aceea intodeauna voi prefera un Century,Harrison sau Free Spirit unui Greys.
Am citit pe forumuri din Germania si Anglia si inca nu am gasit nimic.
Poate ca Greys face bete foarte bune dar eu cand dau 1000lei sau mai mult pe o lanseta iau in considerare si renumele producatorului,de aceea intodeauna voi prefera un Century,Harrison sau Free Spirit unui Greys.