RECOMANDARE MAGAZIN ONLINE DIN AFARA
Moderatori: gor965, florentiniuga
RECOMANDARE MAGAZIN ONLINE DIN AFARA
Doresc sa achizitionez 3 lansete greys torsion 13" 3.5 lb si avand in vedere ca la magazinele online romanesti preturile au cam sarit calul (de la 1290 lei la 2000 lei in interval de 7-10 zile .... EXAGERAT !!! ), va sunt recunoscator daca imi puteti indica un magazin online extern (nu din tara) serios si care trimite si in Romania ............si sa aiba aceste lansete.
VA MULTUMESC
VA MULTUMESC
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
- Driscu Radu
- senior
Re: RECOMANDARE MAGAZIN ONLINE DIN AFARA
Vezi ca multe firme si mai mari si mai mici au scumpit produsele cu 10-30 % incepand cu acest an.Dupa epuizarea stocurilor vechi vor fii preturi mai mari cu procentele afisate mai sus.
10-30 % dar nu 55 %
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
- Driscu Radu
- senior
Claufishi nu stiu nimic de greys dar stiu ca de exemplu pelzer, jrc , trabucco, dam au marit preturile in medie cam cu 20% probabil vor urma si restul in curand.
Va multumesc si va mai astept cu indicatii
Fir "INCINS"
Fir "INCINS"
Claufishi, ai vazut cat costa betele de care ai intrebat in link-urile ce ti le-am dat? Se compara cu preturile di Ro.?
ai comandat de acolo Nelutu?cat e transportul pana ln Romania?
De la Kentackle, transportul costa 35 lire ptr. un colet de pana-n 30 kg. Ideal ar fi sa va aliati 2-3-4 persoane la un colet, 30 kg. inseamna destul de mult, astfel costa mai putin transportul.
- Marius Vintila
- senior
Nelutu scrie:De la Kentackle, transportul costa 35 lire ptr. un colet de pana-n 30 kg. Ideal ar fi sa va aliati 2-3-4 persoane la un colet, 30 kg. inseamna destul de mult, astfel costa mai putin transportul.
35 lire = 171,5 lei + 399 euro = 1715,7 lei
Amandoua 1887,2 lei pe bat....Oare merita? Mai atai si dupa ele.E adevarat ca faci o economie de 451,2 lei...Da merita, Sorry!
MARIUS VINTILA
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
- Marius Vintila
- senior
Si asta presupunand ca le gasesti aici cu 2000 lei. Apropos, cu banii aia parca ma gandesc la free spirit hi-s200.Daywalker scrie:Nelutu scrie:De la Kentackle, transportul costa 35 lire ptr. un colet de pana-n 30 kg. Ideal ar fi sa va aliati 2-3-4 persoane la un colet, 30 kg. inseamna destul de mult, astfel costa mai putin transportul.
35 lire = 171,5 lei + 399 euro = 1715,7 lei
Amandoua 1887,2 lei pe bat....Oare merita? Mai atai si dupa ele.E adevarat ca faci o economie de 451,2 lei...Da merita, Sorry!
MARIUS VINTILA
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
Daywalker, eu m-am referit la site-ul Kentackle, acolo un bat costa ~260 lire, adica 1300 lei. Mai adauga transportul si dupa aia mai vb. Am si specificat ca ar fi bine sa fie 2-3 persoane la un transport, un colet de 30 kg. inseamna destul de mult, se mai gasesc, poate, doritori de un pat, un cort,un bat etc.
- mariusangler
- senior
Mai bine luati de acolo,decat sa le dati alora de la craiova 2000 lei pe o lanseta.
Team Select Baits Romania
- mariusangler
- senior
Vezi poate gasesti aici ceva ce-ti place.claufishi scrie:Doresc sa achizitionez 3 lansete greys torsion 13" 3.5 lb si avand in vedere ca la magazinele online romanesti preturile au cam sarit calul (de la 1290 lei la 2000 lei in interval de 7-10 zile .... EXAGERAT !!! ), va sunt recunoscator daca imi puteti indica un magazin online extern (nu din tara) serios si care trimite si in Romania ............si sa aiba aceste lansete.
VA MULTUMESC
http://www.tacklefanatics.co.uk/mfrcat/ ... -rods.html
pana una alta,daca gasesti la cineva sa-ti dea sa probezi Speedmasterul nou de 3,5lbs,fa-i o proba.Ne mai auzim dupa aia.
Team Select Baits Romania
La magazinele din UK s-au scumpit deja preturile la Greys Torsion si acolo unde le au pe stoc le gasesti in varianta ceruta de tine (13") la min 260 pounds ,sfatul meu este sa-ti achizitionezi Torrix ca inca le mai gasesti la noi , cu inele Kigan de 50(asa se apropie de cosmetica Torsion) la 1500 ron.
Torsion este facuta pe blancul Harrison asa ca lanseta este aproximativ la fel ,Greys nu am utilizat inca dar am pipait-o si mi se pare un pic mai moale decat Torrix ,dar cum nu am avut posibilitatea sa le am una langa cealalta iti vorbesc numai din memorie si din experienta de moment - de Torrix am fost extrem de multumit si acum dupa ce imi completez setul de la Century cu inca 2 lansete am de gand sa-mi iau si 2 Torrix-uri TE Special care crede-ma ca m-au lasat in popo.
Poate tu sti mai multe si de aceea vrei Torsion ,dar merita sa te duci sa vezi si Torrix-ul.
Fire intinse.
Torsion este facuta pe blancul Harrison asa ca lanseta este aproximativ la fel ,Greys nu am utilizat inca dar am pipait-o si mi se pare un pic mai moale decat Torrix ,dar cum nu am avut posibilitatea sa le am una langa cealalta iti vorbesc numai din memorie si din experienta de moment - de Torrix am fost extrem de multumit si acum dupa ce imi completez setul de la Century cu inca 2 lansete am de gand sa-mi iau si 2 Torrix-uri TE Special care crede-ma ca m-au lasat in popo.
Poate tu sti mai multe si de aceea vrei Torsion ,dar merita sa te duci sa vezi si Torrix-ul.
Fire intinse.
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.