Frumoase mai sunt deplasarile, am fost si eu in toata tara, iar afara doar la Firenze.Alexandru Mihai scrie:Pai hai sa vedem, am fost cu Steaua pe urmatoarele stadioane :
Anfield - Liverpool
Santiago Bernabeu - Real Madrid
Galati, Constanta, in tara am fost cam peste tot dupa echipa mea de suflet.
Deci...Forza Steaua Bucuresti
TOPIC STEAUA (interzis copiilor sub 14 ani)
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Re: TOPIC STEAUA
- dalungulesei
- Veteran
Salutare Stelisti,
Este si echipa mea de suflet, pacat ca timpul nu-mi permite sa merg mai des sa-i vad live.
Cu siguranta este echipa cu cei mai multi suporteri din tara, si va ramane mult timp asa.
Fortza Steaua.
Este si echipa mea de suflet, pacat ca timpul nu-mi permite sa merg mai des sa-i vad live.
Cu siguranta este echipa cu cei mai multi suporteri din tara, si va ramane mult timp asa.
Fortza Steaua.
Misto. Cred ca ai savurat faza astaAlexandru Mihai scrie: Santiago Bernabeu - Real Madrid
I Fish. Therefore I am.
- pescarugigel
- membru activ
In totalitate de acord,cu mentiunea ca,eu fiind rapidist,Madalin007 si pharoh au cazut pe locurile 2 respectiv 3 (fara suparare baieti !).Madalin007 scrie:URASC MAI MULT steaua DECAT IUBESC DINAMO!!!
IN TREI CUVINTE "NU VA SUPORT"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NICIODATA OLTEAN ,
NICIODAT TIGAN,
NICIODATA CAINE,
SA LE DAM LA TOTI....fir intins.
TRUP SI SUFLET PENTRU CULORI!
NICIODAT TIGAN,
NICIODATA CAINE,
SA LE DAM LA TOTI....fir intins.
TRUP SI SUFLET PENTRU CULORI!
Cojocaru Radu
- Ion Mironov
- Partener
Stelist pana la moarte....cu toate ca putin imi pasa de steaua dinamo sau rapid.mai ales de cand asa din senin m-am trezit imbracat cu 2 pulane mulate frumos pe coaste.....
ps:concluzie nu se mai merita sa pui suflet cum era inainte pt ca acum te duci pe stadion(dinamo rapid steaua)si te trezesti ca te intreaba un dinamovist imbracat cu steaua :cu cine tii ma?hai steaua si tu normal hai steaua si te trezesti cu un potop de lanturi de zapada pe carca....valabil in toate cazurile.deci tin cu steaua pana la moarte insa la meciuri nu ma mai duc decat la terasa....
ps:concluzie nu se mai merita sa pui suflet cum era inainte pt ca acum te duci pe stadion(dinamo rapid steaua)si te trezesti ca te intreaba un dinamovist imbracat cu steaua :cu cine tii ma?hai steaua si tu normal hai steaua si te trezesti cu un potop de lanturi de zapada pe carca....valabil in toate cazurile.deci tin cu steaua pana la moarte insa la meciuri nu ma mai duc decat la terasa....
Felicitari ca te abtii Lary...stiu ca e greuLARY scrie:STEAUA o iubesc si nu vreau sa spun ce urasc.
asta este esentialul Johnyjonny_23 scrie:.deci tin cu steaua pana la moarte insa la meciuri nu ma mai duc decat la terasa....
- Ion Mironov
- Partener
cred ca la urmatoru concurs vei face numai nada..... dintr-o galeata alba si una rosie
si tu ma ajuti....Madalin pescuieste si ne injurajonny_23 scrie:cred ca la urmatoru concurs vei face numai nada..... dintr-o galeata alba si una rosie
- Alexandru Mihai
- Veteran
Jonny la Tancabesti o sa fie frig...de aceea am sa pun si eu un fular la gat... ...sa nu ma traga curentul...am unul ros albastru...muwahahahahahah
- Ion Mironov
- Partener
pleaca madalin sigur......
Atat..?...nu cred ca astia sunt toti stelistii de pe acest forum.
daca capitala avea granite ghencea era goala ... vai de echipa voastra.... vai de culorile voastre ...vai de suporterii vostri ... vai de clubul ala oier ... sa nu va aud de champions league ca ma faceti sa rad si sa ascult ..AMINTIRILE MA CHINUIESC ...AMINTIRILE MA RASCOLESC ... VA URASC DIN TOT SUFLETUL SI TOT CE INSEAMNA CLUBUL VOSTRU SI CULORILE VOASTRE SI MAI ALES CONDUCATORII VOSTRI ...JIJI SI TRAVESTITU ... Nu mai injurati tiganii ca sunteti patetici ... lacatus ...simbolul vostru e rrrom daca nu v-ati prins nici acum ca nu e bronzat ... la fel si nicolita ...