Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
-
Bogdan2011
- junior
![junior junior](./images/ranks/1.gif)
Daywalker scrie:Bogdan2011 scrie:Pai atunci de ce s ar mai numi secrete ?
![laughing :))](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/21.gif)
e am sa merg la inceputul lui martie la o partida de pescuit cu tatal meu si un prieten la stiuca, biban,salau asta am prins eu acolo , daca esti interesat poti sa vi acolo ! de inchiriat barca gasesti acolo este 30 lei / zi si daca vb cu paznicii poate iti aduce si ceva rosioara !!! ca ci cu asta este invatat pestele ! " asta este un mic secret l am dezvaluit pt tine " Distractie placuta !
Da, prietene, secretele astea ale voastre fac sa ramaneti fara pescari pe balta. Prindeti voi biban!
Salutare sa ti explic sa intelegi ...eu nu raman fara pescari pe balta cum spui tu eu nu detin nici o balta ! Sunt un pescar ca si tine imi place sa pescuiesc si sa ma simt bine alaturi de familia mea , iar in legatura cu secretele nu mi le a spus nimeni !!! am incercat si am tot incercat pana am ajuns sa pind pe aceasta balta capturi repetate de crap 22.5 Kg ! ceea ce este un sentiment foarte frumos !
![daydreaming 8->](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/105.gif)
-
pharaoh
- site team
![site team site team](./images/ranks/moder.png)
-
Cate locuri bune de pescuit are balta?
I Fish. Therefore I am.
-
Bogdan2011
- junior
pharaoh scrie:Cate locuri bune de pescuit are balta?
Salutare este relativ aproape de tine balta , ea are 6 lucuri foarte bune de pescuit dar in total sun 20 de locuri de pescuit vara trebuie sa faci rezervare !!!
-
pharaoh
- site team
-
Stiu unde este balta si m-am oprit odata sa vad ce si cum, pe partea dinspre sosea. Si nu am vazut prea multe locuri. Erau doua trupe de pescari si deja nu mai era loc acolo. Pe drumul care iese la confluenta bratului sf. gheorghe cu bratul vechi nu mai tin minte sa fi vazut locuri accesibile. Cam totul era o mare de stuf. De-asta te-am intrebat.
I Fish. Therefore I am.
-
Paun Ion
- Veteran
![Veteran Veteran](./images/ranks/5.gif)
pharaoh scrie:Stiu unde este balta si m-am oprit odata sa vad ce si cum, pe partea dinspre sosea. Si nu am vazut prea multe locuri. Erau doua trupe de pescari si deja nu mai era loc acolo. Pe drumul care iese la confluenta bratului sf. gheorghe cu bratul vechi nu mai tin minte sa fi vazut locuri accesibile. Cam totul era o mare de stuf. De-asta te-am intrebat.
......................................................................................
Trec pe linga baltoaca aia de vreo 17 ani (de citeva ori pe vara ) ( pe timpuri era a nimanui ) ( am vazut uneori si unditari pe ea ) (am oprit de citeva ori pe timpuri si am intrebat pe aia de pescuiau ,pescuiau de pe camera de tractor si prindeau maruntis carasel , rosioara,biban ,dar maruntis si nu mai mult de 3,4kg pe zi , asta acum vreo 12 ,13 ani ) Dar e o mare nebunie sa vin din Ploiesti sau Bucuresti si sa pescuiesc pe o balta privata cind Dunarea si Delta sint la 5km distant de baltoaca asta prapadita. Poate sa imi dea si peste gratis si tot nu ma duc. Astia de o lauda ? ori e reclama mascata , ori sint incepatori incepatorilor , ori sint figuristi figuristilot ,asta asa, sa nu mai zic si alte vorbe )
-
pharaoh
- site team
-
Pai si eu mi-am vazut de drum si m-am oprit pe malul Dunarii, nea Ioane, ca pentru aia am venit pana acolo.
I Fish. Therefore I am.
-
Butaru Gabriel
- Veteran
![Veteran Veteran](./images/ranks/5.gif)
Ce sa clarificam ca nu se mai inteapa nimeni stai linistit, pai atunci chitantele alea pe care le tot rupea varzaru pentru ce au fost ? nu pt: taxa gunoi,taxa campare, etc,etc, daduse in balbaiala nu stia pt.ce sa mai perceapa taxa.
-
Bogdan2011
- junior
Multa Bafta scrie:
Ce sa clarificam ca nu se mai inteapa nimeni stai linistit, pai atunci chitantele alea pe care le tot rupea varzaru pentru ce au fost ? nu pt: taxa gunoi,taxa campare, etc,etc, daduse in balbaiala nu stia pt.ce sa mai perceapa taxa.
Salutare , sincer am ramas surprins de acele chitante eu nu am platit niciodata asa ceva , mai exista varianta sa fie facute intr un program ...dar am sa ma interesez si la prietenii mei care merg mai des acolo !
-
Bogdan2011
- junior
Paun Ion scrie:pharaoh scrie:Stiu unde este balta si m-am oprit odata sa vad ce si cum, pe partea dinspre sosea. Si nu am vazut prea multe locuri. Erau doua trupe de pescari si deja nu mai era loc acolo. Pe drumul care iese la confluenta bratului sf. gheorghe cu bratul vechi nu mai tin minte sa fi vazut locuri accesibile. Cam totul era o mare de stuf. De-asta te-am intrebat.
......................................................................................
Trec pe linga baltoaca aia de vreo 17 ani (de citeva ori pe vara ) ( pe timpuri era a nimanui ) ( am vazut uneori si unditari pe ea ) (am oprit de citeva ori pe timpuri si am intrebat pe aia de pescuiau ,pescuiau de pe camera de tractor si prindeau maruntis carasel , rosioara,biban ,dar maruntis si nu mai mult de 3,4kg pe zi , asta acum vreo 12 ,13 ani ) Dar e o mare nebunie sa vin din Ploiesti sau Bucuresti si sa pescuiesc pe o balta privata cind Dunarea si Delta sint la 5km distant de baltoaca asta prapadita. Poate sa imi dea si peste gratis si tot nu ma duc. Astia de o lauda ? ori e reclama mascata , ori sint incepatori incepatorilor , ori sint figuristi figuristilot ,asta asa, sa nu mai zic si alte vorbe )
Salut Ioane , mai intai mergi pe balta asta si apoi comenteaza despre ea are 85 hectare are 7 izvoare si 2 canale de vis nu se poate scoate tot pestele din ea ...Anul asta in vara dau si eu drumul la o balta undeva in Breaza , atat de mult iubesc pescuitul ,pescuiesc din " 1999 " am prieteni in echipa " Senzor " si nu numai Adi Zargozan va spune ceva ? Ei sunt adevartii pescari , de la ei am " furat " cateceva ... Ma face ti sa iau laptopul cu mine si sa tranzmit live de pe balta !!! Nu am dece sa fac reclama dar acest lac merita mai mult de cat niste vorbe ...sa prinzi primavara crap de 4-6 Kg la undita cumvi se pare ? frumos si in acelasi timp mai mult de cat placut si cu asta am spus prea multe !
![Fir intins! ---<><](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/icon_fish.gif)
-
jardel
- junior
salutare tuturor!nu stiu ce tot vb voi acolo despre lacul pietrei,dar eu va spun ca e un loc minunat si mai ales cand e apa mare in delta e un refugiu fff bun pentru o partida de pescuit.Sa stiti ca depinde si de norocul fiecaruia.Va dau un ex.intr-o sambata a fost cienva la pescuit si a prin iar a doau zi in acelas loc alti pescari nimik....de ce oare......voi pescari mari care vb fara cunostinta de cauza......prindeti mereu in delta cand mergeti peste ...sau la final trageti pescarii pe dreapta si va laudati la neveste ca "uite mami ce am prins..." avand in vedere ca nu se furajeaza si e totul natural...e firesc sa fie si sa nu fie...atunci cand il cauti.Referitor la dom.Varzaru....cei care au reclamatii pot suna la nr de tel.0741661750.....si se vor rezolva.....fir intins si izolat....ca mari pescari mai sunt astia care se dau pescari sportivi ca pleaca din delta cu tot ce prind ......fara masura sa va fie rusine.....o zi buna tuturor
-
pharaoh
- site team
-
Amice, da-i cu reclama pentru balta, da-ne telefoane si relatii si mai ce vrei tu. Sa traiasca nea Varzaru, dar tine pentru tine acuzatiile si caracterizarile nefondate.
I Fish. Therefore I am.
-
Alexey30
- junior
Probabil ca asa se practica pe langa Bucuresti ( cu azotati si fluctuatii de nivel al apei ) , aici nu e cazul pentru ca merg des la balta asta si vreau sa specific ca am avut parte de partide de pescuit si bune si mai putin bune (dar in general au fost bune ) , daca stii sa te distrezi te distrezi oriunde ( conteaza anturajul si caracterul fiecaruia ) .
-
mirceab
- membru activ
![membru activ membru activ](./images/ranks/3.gif)
AM FOST, AM VAZUT AM LUAT TEAPA, unde sa prinzi ceva acolo cand este plin de bradis???cand pana si locul indicat de paznic ca sa plantezi are tone de bradis? cand la rima neagra prinzi bibanel cat degetu? si la porumb rosioara? cand mai are timp crapul sa dea in lanseta ? cand arunci si-n doua minute tiuie senzori ca nebunii...recuperezi si vezi rosioara....?poata cu plasa poti....iar mascaricii care si-au facut cont special sa faca reclama la aceasta balta primesc pestele prins cu plase... hai ura si la gara cu gargara....
-
mirceab
- membru activ
![membru activ membru activ](./images/ranks/3.gif)
jardel scrie:salutare tuturor!nu stiu ce tot vb voi acolo despre lacul pietrei,dar eu va spun ca e un loc minunat si mai ales cand e apa mare in delta e un refugiu fff bun pentru o partida de pescuit.Sa stiti ca depinde si de norocul fiecaruia.Va dau un ex.intr-o sambata a fost cienva la pescuit si a prin iar a doau zi in acelas loc alti pescari nimik....de ce oare......voi pescari mari care vb fara cunostinta de cauza......prindeti mereu in delta cand mergeti peste ...sau la final trageti pescarii pe dreapta si va laudati la neveste ca "uite mami ce am prins..." avand in vedere ca nu se furajeaza si e totul natural...e firesc sa fie si sa nu fie...atunci cand il cauti.Referitor la dom.Varzaru....cei care au reclamatii pot suna la nr de tel.0741661750.....si se vor rezolva.....fir intins si izolat....ca mari pescari mai sunt astia care se dau pescari sportivi ca pleaca din delta cu tot ce prind ......fara masura sa va fie rusine.....o zi buna tuturor
da am plecat de la lacul pietrei cu tot ce am prins...155 bucati de minunate rasioara, balosi si bibanusi!!! felicitari administratiei si postacilor de aici.....mai ales tie ca faci galagie ca altii sunt prosti, ca este bradis in balta cat incape.... si numai tu si prietenii tai si patronu' stiti sa dati dupa colt si sa ocoliti bradisu' patron fiind impropriu spus...ca el doar a concesionat balta...si la cum se fac concesionarile....in tarisoara asta...doar trebuie facuta o sesizare si la 5 luni dupa...se reface licitatia pentru concesionare.....asta nu tin seama patronii de balti....