pescarugigel scrie:... Va salut si va multumesc pentru amabilitate.Ma bucur ca v-am prins, vor urma si intrebarile. Pregatiti-va! ...va urma...
Aștept în continuare cu nerăbdare ....
Moderator: Sebastian
pescarugigel scrie:... Va salut si va multumesc pentru amabilitate.Ma bucur ca v-am prins, vor urma si intrebarile. Pregatiti-va! ...va urma...
După părerea mea cele colorate natural sunt suficient de atractive în condițiile în care sunt evoluate atractiv ... în concluzie consider că experiența celui ce le mânuiește nu este deloc de neglijat. La fel nu este deloc de neglijat să spunem turbiditatea apei, precum şi intensitatea luminii naturale. În general consider că ar trebui prezentat răpitorului o singură țintă, năluca ... în rest totul ar trebui să se desfășoare în liniște şi bine "camuflat".pescarugigel scrie: Va salut!
Am vazut ca majoritatea voblerelor prezentate sint in culori aproximativ naturale.Sint mai atractive pentru stiuca decit cele frumos colorate sau se folosesc toate,dupa intuitie,in functie de vreme,temperatura apei,lumina etc?( daca cele colorate nu-s grozave le atirn si eu in pomul de craciun ,la iarna )
Foarte frumoasa stiuca dar poza e fenomenala!!! Unde ati facut-o si mai ales pe unde a iesit stiuca aia minunata?craparulsef scrie:Am fost eu în toate băltoacele astea şi am prins, am prins mult, am prins atât de mult că ... a înghețat balta !!!
In Photoshop !!!cosmin79 scrie:...... poza e fenomenala!!! Unde ati facut-o s...?
Asa-i... M-am uitat foarte rapid si nu am observat anumite amanunte. Da trebuie sa recunoasteti ca e interesanta, iar stiuca sunt convins ca e reala.gor965 scrie:In Photoshop !!!cosmin79 scrie:...... poza e fenomenala!!! Unde ati facut-o s...?
Ceva ma face sa cred ca nu e tocmai asa...Sau ma rog, poate gresesc eu ,dar pescuitul este un sport (in opinia mea) care nu se poate amesteca cu mizeria politica...Acum ceva vreme un om politic a spus ca cine are c---e pentru politica sa le puna pe masa. Eu cred ca e valabil si pentru pescuit.
Asa este Aline, din pacate ... Ca altfel ar arata Delta Dunarii, raurile si baltile... alea naturale bineanteleszamfi scrie:... Nu stiu foarte multi politicieni sa fie pescari in adevaratul sens al cuvantului...
craparulsef scrie:Uite fratilor le-am pus eu si pe masa si cu un fel de tesla alaturi!
Sincer te inseli! Nu aveam de ce sa ma ofensez.Doar mi-am spus punctul meu de vedere ,care se pare ca era diferit de al tau (eventual) . In rest toate bune .In final cred ca l-am ofensat pe zamfi si sincer sa fiu nu mi-am dorit absolut deloc asa ceva.