Greys Torsion 50 vs. Greys Prodigy Plus 50

Moderatori: gor965, florentiniuga

claufishi
Veteran
Veteran

Greys Torsion 50 vs. Greys Prodigy Plus 50

Mesaj de claufishi » 24 Ian 2011, 17:59

Ambele model 13" 3.5 lb inel 50 plecare actiune rapida
Lasand la o parte pretul care se pare a fi o diferenta mare intre cele 2 lansete , care ar fi pe scurt AVANTAJELE si DEZAVANTAJELE uneia fata de cealalta ?
Doresc sa achizitionez 3 bucati si m-am hotarat sa aleg intre cele 2. Pana acum vreo 2 sapt diferenta intre ele la pret era de 440 ron (prodigy era 850 ron iar torsion 1290 lansetele existand pe stoc deoarece ma interesasem) iar acum este de 830 lei (prodigy 1170 lei si torsion 2000 lei)-pe magazinul online din RO unde se gasesc (nu cred ca am voie sa dau nume :-?? ).
Culmea ca doar aceste doua modele de la greys s-au scumpit :-?

Ce ziceti? sa mai astept vreo reducere si sa iau Torsion sau sa cumpar de pe magazine online straine (se pare ca aici nu s-au scumpit)............sau sa iau Prodigy Plus 50 care au un pret mult mai accesibil ?
Mentionez ca am ales intre aceste doua modele de lansete deoarece indeplinesc cererile mele si anume:
-ACTIUNE RAPIDA
-CONFIGURATIE INELE PERFECTA (zic eu) - 50,40,30,20,16,16
-USOARE CAT DE CAT (Prodigy plus modelul de mai sus= 406 grame iar Torsion chiar nu stiu insa din cate am auzit si am vazut este destul de usor. Apropo-STIE CINEVA GREUATATEA REALA LA MODELUL RESPECTIV?)
-BLANC SUBTIREL
-IN REST IMI AJUNGE :D
VA MULTUMESC ANTICIPAT !!! **==
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -

Neamtul
Veteran
Veteran

Re: Greys Torsion 50 vs. Greys Prodigy Plus 50

Mesaj de Neamtul » 24 Ian 2011, 20:25

Cum sa dai 20mil. pe un Torsion?! :)) :-t
Torsion gasesti la 440e la magazine online care trimit si in tara(poate chiar si mai ieftin)
Chiar si asa e scump.De banii aia iti iei NCS,FS,Chimera,Torrix,Hi S'ive,Hi S 200,FMJ,FMA,SP,Trebuchet,Daiwa Infinity,Tournament AKN,Amorphus Whisker si ce mai vrei tu.De ce neaparat Torsion? :-/
In locul tau mi-as lua Torrix sau NCS si mai si ramai cu cateva milioane in buzunar. ;)
Faci cum vrei,eu nu as da 1800-2000lei pe un Greys.

PS:Umbla vorba ca Torsionul nu e prea rezistent,cica se rup. :-?

Tibi30
Veteran
Veteran

Mesaj de Tibi30 » 24 Ian 2011, 20:49

Neamtul ai avut Greys si nu ai fost multumit de ele??Torsion e super bat,si concureaza de la egal la egal cu toate celelalte lansete care le-ai enumerat...eu am X-flite de la ei,si sant foarte multumit...singura lanseta daca ar fi sa-mi schimb actuala ,,baterie",pe care as cumpara-o,ar fi Torsion(mai mult decat garantie pe viata le ele,ce mai vrei?ca si calitate sant super..)
pretul de 2000 ron,da..e exagerat de mare...pretul lor real fiind undeva la 1200 ron,ln uk..la promotii iei si cu 800-900 ron..
PS-De la Greys s-au scumpit toate(doar e criza),daca vb de 2011 sa marit si TVA,ln uk,sau trebuie sa se mareasca...iar Romania,e o tara bogata,unde lumea are bani,de aia si preturi pe masura..daca nu ar fi bani,nu s-ar vinde,si automat ar scade si preturile...dar deja e off topic...mai multe info pe privat...

mariusangler
senior
senior

Mesaj de mariusangler » 24 Ian 2011, 20:56

In veci nu o sa poata sta de la egal la egal,un Greys si un Century,Harrison sau Free Spirit.Diferentele de constructie sint enorme,iar de pret nu mai zic.2000 de lei costa o lanseta de comanda facuta de Chis Orme sau Mark Tunley,pe blancuri de century sau harrison.Deschideti oameni buni okii,uitati-va si la preturile de afara,cum sa platesti 2000 lei un Greys? :-?
Team Select Baits Romania

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 24 Ian 2011, 21:25

Parerea mea e ca , Carpio nu au pe stoc nici o bucata Torsion...daca face vre-un fraier comanda , cel mai probabil i-o aduc din UK si isi scot si transportul si adaosul comercial ! In rest, la primavara cand vin cu noul stoc, vor anunta mare reducere de la 2000 la vre-o 1600...ca asa e moda !..si-au crescut si pretul real, si nici gura nu le miroase ! :-q
p.s
Am vazut batul la lucru...e bun, frumos si bine lucrat...dar nu face 2000 ron !!!
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

Tibi30
Veteran
Veteran

Mesaj de Tibi30 » 24 Ian 2011, 21:28

pai ai folosit GREYS Mariuse??da nu se compara cu Free Spirit la calitatea blank-ului,sau alte firme,dar lti dau garantie pe viata,la bete...si englezii chiar lti schimba o lanseta daca s-a rupt din vina producatorului,si mai lnchid ochii chiar daca a fost vina ta..am spus ca face acelasi lucru,ca celelalte lansete(exact acelasi :D ),cum la fel face si Hakuyo,cu care pescuieste Dan M,nu??ce face ln plus un Harrison sau un Free Spirit,poti sa-mi spui??crezi ca arunca mai departe,lti scoate pestele pe mal mai repede??Sa fim seriosi...
PS-Gandeste-te ca un Greys Torsion costa cat costa,si un Free Spirit,are alt pret.. ;) ..Crezi ca Greys nu pot scoate si ei lansete la pretul Free Spirit,Harrison,Century,cu aceleasi caracteristici??Lansetele scumpe(de fite)prind pescari,nu peste,parerea mea..sant lansete cu mult mai ieftine,care fac 100% acelasi lucru...a nu se lntelege,ca nu trebuie sa-si cumpere pescarii lansete scumpe..fiecare dupa buzunar...

ReMuS
junior
junior

Mesaj de ReMuS » 24 Ian 2011, 23:38

Torsionul este o lanseta extraordinara. Face exact treaba pentru care a fost creata : arunca departe, este usoara, dar nu este chiar "par: in drill. Nu vorbesc din auzite , cum fac unii :-@ :D .
Partenerul meu de pescuit le are din primavara 2010 , si le-am folosit destule partide anul trecut. Am ramas foarte placut impresionat de ele. Am avut cateva randuri de bete pana la ora actuala , iar Torsionurile le pot recomanda cu toata increderea. Pentru cei care au nevoie de un bat rapid , usor , rezistent care sa arunce departe greutati mari ( pungi PVA etc.), paote fi una din primele optiuni ( daca si-l permit, desigur ;) )
Eu personal am Free Spirit XSR 3,90 3.5LB, facute la comanda dupa specificatiile mele, dar sincer cateodata ma roade.... ;;)
Remus Lenghel

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 25 Ian 2011, 00:02

ReMuS scrie:Torsionul este o lanseta extraordinara. Face exact treaba pentru care a fost creata : arunca departe, este usoara, dar nu este chiar "par: in drill. Nu vorbesc din auzite , cum fac unii :-@ :D .
Partenerul meu de pescuit le are din primavara 2010 , si le-am folosit destule partide anul trecut. Am ramas foarte placut impresionat de ele. Am avut cateva randuri de bete pana la ora actuala , iar Torsionurile le pot recomanda cu toata increderea. Pentru cei care au nevoie de un bat rapid , usor , rezistent care sa arunce departe greutati mari ( pungi PVA etc.), paote fi una din primele optiuni ( daca si-l permit, desigur ;) )
Eu personal am Free Spirit XSR 3,90 3.5LB, facute la comanda dupa specificatiile mele, dar sincer cateodata ma roade.... ;;)
Banuiesc ca atunci cand le-a cumparat aveau un pret pe care-l meritau...acum le-ai pune pe picior de egalitate cu Free Spirit Hi-S200 ? :-?

Imagine

claufishi
Veteran
Veteran

Mesaj de claufishi » 25 Ian 2011, 00:40

gor965 scrie:
ReMuS scrie:Torsionul este o lanseta extraordinara. Face exact treaba pentru care a fost creata : arunca departe, este usoara, dar nu este chiar "par: in drill. Nu vorbesc din auzite , cum fac unii :-@ :D .
Banuiesc ca atunci cand le-a cumparat aveau un pret pe care-l meritau...acum le-ai pune pe picior de egalitate cu Free Spirit Hi-S200 ? :-?
Exact acest lucru am incercat sa-l evidentiez si eu (reiese din textul scris) ... ca mai bine sa astept vreo reducere la torsion sau sa iau prodigy plus 50.....nicigand sa dau 2000 de lei pe torsion , mai mult de 1300 lei nu dau.
Apreciez si torrix insa nu imi plac la capitolul greutate si e cam par :D

p.s. DE PRODIGY PLUS 50 NIMIC ???

VA MULTUMESC FOARTE MULT !!!
FIR "INCINS" **==
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -

alex_mures
membru activ
membru activ

Mesaj de alex_mures » 25 Ian 2011, 03:33

George
la cine ai vazut Torsion-urile ;)

PS eu le-am luat la 990RON bucata si meritau fiecare banut
Crap Livada 10 kg
TGM Carp Team

Neamtul
Veteran
Veteran

Mesaj de Neamtul » 25 Ian 2011, 09:54

@claufishi
Vad ca la Carpio Torsion costa 1790lei,nu e chiar 2000.
Las ca da criza si in ei si o sa-ti vanda betele cu 300e. :))

Tibi30
Veteran
Veteran

Mesaj de Tibi30 » 25 Ian 2011, 10:57

George,FMJ,Torix,Hi s 200,sant doar lansete de distanta(parerea mea)...sant niste ,,pari" ln drill...Greys-urile sant combinatia perfecta zic eu,lntre o lanseta de distanta si o lanseta care sa fie placuta si ln drill,asta e diferenta...de aia am spus ca eu le vad egalele lansetelor enumerate mai sus(pt ca fac absolut acelasi lucru ca alea mai scumpe si mai renumite..)iar ln drill sant mult mai placute,peste fmj,torix,hi s 200 etc...iar calitatea nu se discuta(garantie pe viata,si chiar e,nu sant doar vorbe..)..aaa...ca blank-ul e mai ,,sarac" ca la hi s 200,are mai multa rasina,e mai gros,mai greu putin,da...dar totusi,hi s 200 e dublu la pret...
PS-Nu comercializez Greys,nu fac reclama,si e ultima postatre ln topicul asta(am cam luat-o pe aratura...ce a lntrebat omul,si ce facem noi.. :D )

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 25 Ian 2011, 10:59

Neamtul scrie:@claufishi
Vad ca la Carpio Torsion costa 1790lei,nu e chiar 2000.
Ieri scria clar 2000 !...oricum, tot e mult si 1790 !
alex_mures scrie:George

Alex , stiu ca si tu le ai dar prima data le-am vazut la echipa din Craiova : Bogdan Buzatu - Daniel Ruiu, la Hobaia ! :)
Fişiere ataşate
DSCN6702.jpg

Imagine

mariusangler
senior
senior

Mesaj de mariusangler » 25 Ian 2011, 11:12

Eu am avut lanseta aia in mana,nu vorbesc din auzite.Raman la parerea ca nu merita 2000 lei bucata nici de acum intr-o suta de ani.Nu am zis ca nu e bun,dar e departe de a fi o calitate care sa merite banii aia.

mariusangler
senior
senior

Mesaj de mariusangler » 25 Ian 2011, 11:15

alex_mures scrie:George

Ai fost foarte inspirat Alex.Banii aia-i merita pana la ultimul banutz.Da' nu cred ca ai da acum 2000 lei pe bucata.

Scrie răspuns

Înapoi la “Undite si lansete”