cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
Merci! Uite niste vaporase ...
Amadeus, Vivaldi, Beethoven ... ce muzica pe "portativul" Deltei Dunarii ...
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Tot din 2008.
Delta Dunarii nu inseamna doar prins de peste (adica pescuit), ci si o multitudine de alte obiective (adica multe alte locuri interesante). Las imaginile sa graiasca singure :
Delta Dunarii nu inseamna doar prins de peste (adica pescuit), ci si o multitudine de alte obiective (adica multe alte locuri interesante). Las imaginile sa graiasca singure :
TOT DIN 2008.
Pentru noi, cel putin, escapada in delta inseamna (inafara pescuitului) o aventura ... drumul, instalarea taberei, stransul lemnelor, amenajarea locului intim, gatitul, mamaliga, curatenia, tantarii, viespile alea mari, lipsa tigarilor si a bauturicilor, musafirii nepoftiti, eventualele neantelegeri, eventualele furtuni, etc.
Pentru noi, cel putin, escapada in delta inseamna (inafara pescuitului) o aventura ... drumul, instalarea taberei, stransul lemnelor, amenajarea locului intim, gatitul, mamaliga, curatenia, tantarii, viespile alea mari, lipsa tigarilor si a bauturicilor, musafirii nepoftiti, eventualele neantelegeri, eventualele furtuni, etc.
- Fişiere ataşate
TOT DIN 2008
Vacanta a luat sfarsit, urmeaza drumul lung spre casa. Ca norocul, compania si mijlocul de transport au facut ca despartirea de Delta Dunarii sa nu fie atat de cruda.
Si-am incalecat pe-o sa si v-am povestit aventura din 2008 asa.
URMEAZA 2009, ASA CA STATI PE FAZA
Vacanta a luat sfarsit, urmeaza drumul lung spre casa. Ca norocul, compania si mijlocul de transport au facut ca despartirea de Delta Dunarii sa nu fie atat de cruda.
Si-am incalecat pe-o sa si v-am povestit aventura din 2008 asa.
URMEAZA 2009, ASA CA STATI PE FAZA
- Fişiere ataşate
Salutare prieteni pescari ! Sunt un user nou inregistrat dar urmaresc acest forum de aproape un an, citind posturile voastre cu placere si delectandu-ma cu pozele postate din frumoasa nastra delta
Avand in vedere experienta unora dintre userii de pe acest forum, v-as ruga, daca se poate, sa imi recomande cineva un loc frumos pentru campat cu cortul, 4-5 persoane, la sfarsitul lui iunie. Nu suntem pescari foarte eperimentati dar avem o oarecare experienta la crap, somn, salau si stiuca... si, mai presus de toate, avem respect fata de frumusetile si curatenia deltei.
Multumesc anticipat !
Avand in vedere experienta unora dintre userii de pe acest forum, v-as ruga, daca se poate, sa imi recomande cineva un loc frumos pentru campat cu cortul, 4-5 persoane, la sfarsitul lui iunie. Nu suntem pescari foarte eperimentati dar avem o oarecare experienta la crap, somn, salau si stiuca... si, mai presus de toate, avem respect fata de frumusetile si curatenia deltei.
Multumesc anticipat !
ne bucura, sincer ,interesul tau fata de aceste locuri,si mai ales ne bucura faptul ca ai citit acest forum, cu mare placere.si totusi, ne bucuram mai tare, daca raspunsul la rugamintea ta, il gaseai, tocmai citind aceste topicuri dedicate DELTEI DUNARII,daca te prezentai si tu ,prima data ,in topicul dedicat acestui lucru, si mai ales daca aveai un pic mai mare grija la ortografie.repet citind aceste topicuri vei afla raspunsul pe care il doresti si mai ales vei putea sa apelezi la oameni care cunosc cu adevarat si implicit pot sa te indrume spre locurile ,care prin natura lor, s ar mula pe stilul si afinitatile trupei cu care iti doresti sa faci aceasta expeditie ,de la sfarsitul lui iulie.[exp:craparul sef,nea ion] ps.frumos spus RESPECT FATA DE FRUMUSETILE DELTEI...caci in ceea ce priveste curatenia....Blackstar scrie:Salutare prieteni pescari ! Sunt un user nou inregistrat dar urmaresc acest forum de aproape un an, citind posturile voastre cu placere si delectandu-ma cu pozele postate din frumoasa nastra delta
Multumesc anticipat !
- florentiniuga
- Master Admin
@Sorin
Constat ca patesti acelasi lucru ca si mine, ca toti cei pasionati de fotografie - prietenii au cele mai multe si mai frumoase poze, noi... mult mai putine, prost incadrate, intunecate, momente importante ratate, etc.
Cizmari cu ghete rupte.
... daca nu cumva te eclipseaza chiar propria-ti modestie.
Constat ca patesti acelasi lucru ca si mine, ca toti cei pasionati de fotografie - prietenii au cele mai multe si mai frumoase poze, noi... mult mai putine, prost incadrate, intunecate, momente importante ratate, etc.
Cizmari cu ghete rupte.
florentiniuga scrie:@Sorin
Cizmari cu ghete rupte.
Cele mai clare si mai frumoase sunt facute de mine (cu aparatul meu) , iar celelalte urate si neancadrate, de catre camarazii mei (cu aparatele ori cu mobilele lor). Asta, asa, ca sa nu ma eclipseze modestia.
Si ca sa risipesc si ultima farama de modestie , iata realizarea de la unicul concurs la care am participat (sectiunea fotografie satirica).
- ionutniculae
- membru activ
Domnilor moderatori, bine ar fi sa mai scrieti cate ceva si de pescuit, ca altfel sa duce ..... site si pacat de el...
Ma refer strict la delta dunarii .
Never give up
- craparulsef
- Veteran
Era unul, care scria odată ... da ne-am plictisit de el ... așteptăm prospăturile !!!ionutniculae scrie:Domnilor moderatori, bine ar fi sa mai scrieti cate ceva si de pescuit, ca altfel sa duce ..... site si pacat de el...
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
am sa dau curs cererii[intemeiate] tale [si nu numai]ionut.va propun [am mai facut odata, dar s a sters atunci ,cu nefericitul incident ] sa dezbatem doua teme legate de pescuitul pe dunare[in delta dunarii].1-FIRUL TEXTIL:daca utilizarea lui pe ape curgatoare ,la crap, este benefica[am auzit parerile unor pescari cum ca ar produce o oarecare rezonanta aflanduse in curentul apei,fapt ce ar alunga crapul din zona de pescuit ,nadita].2-BOILIESURILE:ce arome folositi,dimensiuni , metode de prezentare ,nadire, etc.ps.mentionez ca eu am avut capturi,nu notabile,atat pescuind cu fir textil ,cat si la boilies, cu un plus pt cele cu aroma de ficat de 20mm.ionutniculae scrie:Domnilor moderatori, bine ar fi sa mai scrieti cate ceva si de pescuit, ca altfel sa duce ..... site si pacat de el...
este o gluma?sper.dar, DA ,ai dreptate ,este ca la femei.....prospaturile...craparulsef scrie:Era unul, care scria odată ... da ne-am plictisit de el ... așteptăm prospăturile !!!ionutniculae scrie:Domnilor moderatori, bine ar fi sa mai scrieti cate ceva si de pescuit, ca altfel sa duce ..... site si pacat de el...