ajutor pt. alegere carlige
Moderator: florentiniuga
- cosmin liviu
- utilizator
ajutor pt. alegere carlige
Va rog sa ma ajutati sa iau o decizie cat mai buna, in alegerea carligului pt pescuit la boilies ata pop-up cat si de fund, pt. caci nu am experienta ( stiu caci in alegerea carligului trebuie tinut cont mai mai multe aspescte: marimea pestelui, perioada anului, montura, etc).
Va multumesc si astept recomandarile voastre macar pt. firmele producatoare.
Va multumesc si astept recomandarile voastre macar pt. firmele producatoare.
Re: ajutor pt. alegere carlige
http://www.korda.co.uk/rigz/
Poti folosi orice marca de carlige cu caracteristici similare celor din site-ul oficial Korda.
Fire intinse.
Poti folosi orice marca de carlige cu caracteristici similare celor din site-ul oficial Korda.
Fire intinse.
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.
- cosmin liviu
- utilizator
Merci Mircea, merci mult.
- cosmin liviu
- utilizator
Puteti sa imi recomandati dintre: Korda, Gamakatsu, Gardner sau altele in care aveti ( voi, cei cu experinta) incredere.
Multumesc!
Multumesc!
Cele mai folosite carlige de mine sunt Hayabusa Hbill288 nr.6-8 si Hayabusa K1 nr.6-4.
crap.ro
Mi-am cumparat si eu modelele astea si o sa le folosesc anul acesta. De modelul Hayabusa P1 poti sa imi spui daca le-ai folosit ?mikif scrie:Cele mai folosite carlige de mine sunt Hayabusa Hbill288 nr.6-8 si Hayabusa K1 nr.6-4.
cosmin liviu scrie:Puteti sa imi recomandati dintre: Korda, Gamakatsu, Gardner sau altele in care aveti ( voi, cei cu experinta) incredere.
Multumesc!
Gardner si Gamakatsu sunt foarte agere si durabile in timp ,modelele si dimensiunile raman la alegerea ta functie de tipul monturii si dimensiunea momelii.
Fire intinse si ace agere.
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.
owner, esp, korda, maruto... nu neaparat in aceasta ordine
adidobre scrie:Mi-am cumparat si eu modelele astea si o sa le folosesc anul acesta. De modelul Hayabusa P1 poti sa imi spui daca le-ai folosit ?mikif scrie:Cele mai folosite carlige de mine sunt Hayabusa Hbill288 nr.6-8 si Hayabusa K1 nr.6-4.
Pana acum 2 zile acest model de carlige nu a fost disponibil pe piata din Romania, acum...le am, o sa le testez la prima partida. Se gasesc aici: http://www.totalfishing.ro/carlige-haya ... -9526.html .
crap.ro